paypal
Σημαντική πληροφορία! Η τεχνική βοήθεια, η αποστολή και η παραγωγή συνεχίζονται χωρίς καθυστερήσεις. Οι παραγγελίες θα παραδοθούν εντός των προθεσμιών που αναφέρονται στο κατάστημα!

Ντουλάπι Μπάνιου Με Καθρέφτη LED Lisa

839,00 EUR
Δωρεάν αποστολή Δωρεάν αποστολή
Διάρκεια εκτέλεσης 12-17 εργάσιμες μέρες
Διαστάσεις: 100 x 70 x 19,4 εκ
Πατήστε πάνω στο και διαβάστε λεπτομέριες
-
+
Τιμή: 839,00 EUR
Τα πρόσθετα είναι αμοιβαία αποκλειστικά ή το μέγεθος είναι πολύ μικρό, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών

Άλλα προϊόντα

Ντουλάπι Στο μπάνιο LED
Lisa
Δυνατότητα ρύθμισης
Επιλέξτε από μία μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ! Εξοπλίστε το ντουλάπι σας με αξεσουάρ που θα αλλάξουν τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Μουσική από ηχεία ενσωματωμένα στον καθρέφτη κατά τη διάρκεια της πρωινής ρουτίνας; Ακούγεται σαν ένα καλό ξεκίνημα της ημέρας!
Λειτουργία ντουλάπι
Ντουλάπι με καθρέφτη LED Δεν είναι μόνο μια τέλεια διακόσμηση, αλλά και ένα αδιαχώριστο στοιχείο κάθε μπάνιου, χάρη στο οποίο το μπάνιο σας θα είναι πάντα σε τάξη.
Διακοσμητικός φωτισμός LED
Ο κύριος φωτισμός του ντουλαπιού βρίσκεται στις εσοχές στο κέντρο του. Ενεργοποιείται με διακόπτη αφής που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος. Χάρη στη λύση αυτή, το ντουλάπι Lisa μπορεί να είναι το κύριο διακοσμητικό στοιχείο του μπάνιου.
Εσωτερικός οπίσθιος φωτισμός LED
Ο φωτισμός μέσα στο ντουλάπι φωτίζει τέλεια τα αντικείμενα στα ράφια. Τώρα μπορείτε χωρίς πρόβλημα να βρείτε τα μικρότερα αξεσουάρ μπάνιου.
Edgger
Whitwood
Halifax White
Sherman
Halifax Tabak
Denver
Thermo
Burgundy
Tyrols Blue
Chicago
Chromatic
Edgger
Ancient Oak
San Marino
Murano
Vesuvio
Oslo
Alpine White
Anthracit
Χρώμα LED

Η δυνατότητα επιλογής του χρώματος του φωτισμού του προϊόντος, σας επιτρέπει να το προσαρμόσετε στο κλίμα του μπάνιου σας.

Επιλέξτε από μια ποικιλία επιλογών οπίσθιου φωτισμού:

 
  • Ουδέτερο λευκό 4500K
  • Ψυχρό Λευκό 7000K
  • Philips LED 6500K

Διακόπτης αφής
Πρώτα απ 'όλα, άνεση και κομψότητα! Το κουμπί αφής σε μινιμαλιστική σχεδίαση σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τον φωτισμό που βρίσκεται διακριτικά στην κάτω γραμμή του υαλοπίνακα του καθρέφτη.
Ένα επιπλέον πλεονέκτημα του αξεσουάρ είναι η δυνατότητα ρύθμισης της ισχύος του φωτισμού με το διακόπτη. Αυξήστε ή μειώστε την ένταση του φωτισμού ανά πάσα στιγμή ανάλογα με τις ανάγκες σας.
SΜετεωρολογικός σταθμός WI-FI
Ο μετεωρολογικός σταθμός Wi-Fi θα σας κρατά ενήμερους για την τρέχουσα ώρα, τη θερμοκρασία και τον καιρό που επικρατεί στην περιοχή σας. Επιλέξτε τα ρούχα σας ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν έξω.
  • Μέγεθος του καθρέφτη: 16 cm x 7 εκ.
Ρολόι LED
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως αργήσετε. Το ρολόι με οθόνη LED σάς επιτρέπει να ελέγχετε την ώρα κατά τη διάρκεια της πρωινής σας ρουτίνας.
  • Το εικονίδιο του ρολογιού λειτουργεί σαν κουμπί αφής που σας επιτρέπει να αλλάξετε την ώρα και τη μορφή της (12/24 ώρες)
  • Το ρολόι φωτίζεται ανεξάρτητα από το διακόπτη του κάτω φωτισμού
  • Μέγεθος: 7 cm x 1,5 εκ.
Ηχείο Bluetooth
Απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική κατά τη διάρκεια ενός χαλαρωτικού μπάνιου. Τα ηχεία στον καθρέφτη σας επιτρέπουν να παίζετε μουσική χρησιμοποιώντας το smartphone σας!
  • Το εύρος του δέκτη είναι έως 10 μέτρα.
Ηλεκτρική πρίζα + USB
Τα σύγχρονα προϊόντα χρειάζονται σύγχρονες λύσεις. Επομένως, έχετε την επιλογή να αγοράσετε μια πρίζα με επιπλέον ενσωματωμένες 1 θύρες USB. Ένα βολικό μέρος για σύνδεση στεγνωτήρα ή φόρτιση ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας.
  • Η ηλεκτρική πρίζα είναι εξοπλισμένη με 1 επιπλέον θύρα USB.
Επαγωγικός φορτιστής
Ο επαγωγικός φορτιστής σάς επιτρέπει να φορτίζετε ασύρματα το κινητό σας τηλέφωνο - απλώς τοποθετήστε το στο σύμβολο της μπαταρίας.
Τεχνικές λεπτομέρειες:
Διαστάσεις
100 x 70 x 19,4 εκ
Διάρκεια ζωής των διόδων LED
έως 15 000 ώρες / Philips LED έως 45 000 ώρες
Αριθμός LED και ενεργειακή κλάση
120 / m, A++
Ο φωτισμός έχει διακοσμητικό χαρακτήρα
Εγγύηση
Ναι, 2 χρόνια
Κατανάλωση ρεύματος
9,6 W / m
Περιεχόμενα
Ντουλάπι, 4 γυάλινα ράφια
Χρώμα διόδων ΛΈΤΕ
λευκό Ουδέτερο 4500K / λευκό ψυχρό 7000K / Phillips LED 6500K
Επίπεδο ασφάλειας
IP44
Στο σετ περιλαμβάνει
Αξεσουάρ στήριξης, προετοιμασία για τον καθαρισμό του υαλοπίνακα.
Βάθος ντουλαπιού
150 κκ
Βάρος προϊόντος/div>
28 kg


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ