paypal
Σημαντική πληροφορία! Η τεχνική βοήθεια, η αποστολή και η παραγωγή συνεχίζονται χωρίς καθυστερήσεις. Οι παραγγελίες θα παραδοθούν εντός των προθεσμιών που αναφέρονται στο κατάστημα!
Έκπτωση ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ

Φωτιζομενος Kαθρεφτης LED - SlimLine L15

169,00 EUR
Δωρεάν αποστολή Δωρεάν αποστολή
Διάρκεια εκτέλεσης 14 - 19 εργάσιμες μέρες
Πατήστε πάνω στο και διαβάστε λεπτομέριες
-
+
Τιμή: 169,00 EUR
Τα πρόσθετα είναι αμοιβαία αποκλειστικά ή το μέγεθος είναι πολύ μικρό, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών

Άλλα προϊόντα

Φωτιζόμενος καθρέφτης LED
SlimLine
 
Φωτισμός LED
Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία LED μπορείτε να απολαύσετε φυσικό φως και λιγότερη κατανάλωση ενέργειας. Ο φωτισμός θα διευκολύνει τις καθημερινές σας δραστηριότητες, όπως εφαρμογή μακιγιάζ και το ξύρισμα.
Μεγάλη γκάμα αξεσουάρ
Το πλήθος των μοτίβων και το μοναδικό στιλ των καθρεφτών τα κάνουν πάντα να ταιριάζουν απόλυτα με τις μεταβαλλόμενες τάσεις στην εσωτερική διακόσμηση.
Κάλυμμα SlimLine

Οι σύγχρονοι καθρέφτες χρειάζονται καινοτόμες λύσεις, και αυτό είναι το κάλυμμα PCV. Χάρη σε αυτήν τη λύση, όλα τα στοιχεία του καθρέφτη σας θα κρυφτούν πίσω από το κάλυμμα. Επιπλέον, το κάλυμμα διακρίνεται από υψηλή ποιότητα κατασκευής και αντοχή στην υγρασία.

Εγγυημένη ποιότητα
Καθρέφτες κατευθείαν από αναγνωρισμένο κατασκευαστή. Πολλά χρόνια εμπειρίας που φαίνονται στο ραφινάρισμα του προϊόντος ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς πελάτες.
Φωτισμος καθρεφτη

Ο φωτισμός παίζει σημαντικό ρόλο στους καθρέφτες μας. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία led μπορείτε να απολαύσετε το φυσικό φως και να καταναλώσετε λιγότερη ενέργεια. Η επιλογή του ψυχρού ή θερμού χρώματος led σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τον καθρέφτη στις απαιτήσεις σας.

Διακόπτης αφής
Αρκεί να αγγίξετε το διακόπτη για γρήγορη και διαισθητική ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του φωτισμού LED στον καθρέφτη του μπάνιου σας!
Πάνελ LCD

Χρησιμοποιείται για τον έλεγχο ολόκληρου του καθρέφτη. Διαθέτει ενσωματωμένο διακόπτη αφής, Θερμαινόμενη μεμβράνη, μετρητή θερμοκρασίας και ρολόι με ημερομηνία.

Διακοπτης αφης - ενεργοποιεί και απενεργοποιεί τον φωτισμό του καθρέφτη. Κρατήστε πατημένο το διακόπτη για να αυξήσετε ή να μειώσετε την ένταση του φωτισμού.

Διακοπτης θερμαινομενης μεμβρανης - χρησιμοποιείται για την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της θερμαινόμενης μεμβράνης που βρίσκεται στον καθρέπτη. Πατώντας παρατεταμένα τον διακόπτη μπαίνετε στις ρυθμίσεις ημερομηνίας και ώρας.

Συν και πλην - χρησιμοποιούνται για την αλλαγή της ημερομηνίας και της ώρας. Πατώντας παρατεταμένα τον διακόπτη μπαίνετε στις ρυθμίσεις ημερομηνίας και ώρας.

Καθρέπτης με οπίσθιο φωτισμό LED
Ο καθρέφτης μακιγιάζ είναι ένα τέλειο αξεσουάρ για όσους βιάζονται συνεχώς. Θα σας επιτρέψει να φτιάξετε όμορφα το μακιγιάζ σας ή να εφαρμόσετε αφρό ξυρίσματος με ακρίβεια. Δεν χρειάζεται πλέον να χάνετε χρόνο ψάχνοντας το φορητό καθρεφτάκι σας!

- Η συνολική διάμετρος του καθρέφτη είναι 17,2 εκ.
- Φωτισμός του καλλυντικού καθρέφτη ενεργοποιείται μαζί με τον καθρέφτη.

- Καθρεφτάκι έχει επιλογή θέσης στον καθρέφτη στη δεξιά ή αριστερή άκρη του καθρέφτη.
Καθρέφτης χωρίς φωτισμό
Ο καθρέφτης μακιγιάζ είναι ένα τέλειο αξεσουάρ για όσους βιάζονται συνεχώς. Θα σας επιτρέψει να φτιάξετε όμορφα το μακιγιάζ σας ή να εφαρμόσετε αφρό ξυρίσματος με ακρίβεια. Δεν χρειάζεται πλέον να χάνετε χρόνο ψάχνοντας το φορητό καθρεφτάκι σας!


- Ο καθρέφτης δεν έχει οπίσθιο φωτισμό.
- Η συνολική διάμετρος του καθρέφτη είναι 13,8 εκ.

- Καθρεφτάκι έχει επιλογή θέσης στον καθρέφτη στη δεξιά ή αριστερή άκρη του καθρέφτη.
Μετεωρολογικός σταθμός Wi-Fi
Ο μετεωρολογικός σταθμός Wi-Fi εμφανίζει την ώρα, τη θερμοκρασία και τον τρέχοντα καιρό για την τοποθεσία σας. Η ρύθμιση του εξαρτήματος γίνεται μέσω μιας αποκλειστικής εφαρμογής για το κινητό σας. Ο μετεωρολογικός σταθμός φωτίζεται ανεξάρτητα από τον φωτισμό του καθρέφτη.

- Μέγεθος του καθρέφτη: 16 εκ x 7 εκ.

- Το πρόσθετο τοποθετείται στη δεξιά ή αριστερή πλευρά, στο κάτω άκρο του καθρέφτη.
Ρολόι αφής
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως αργήσετε. Το ρολόι με οθόνη LED σάς επιτρέπει να ελέγχετε την ώρα κατά τη διάρκεια της πρωινής σας ρουτίνας.

- Το εικονίδιο του ρολογιού λειτουργεί σαν κουμπί αφής που σας επιτρέπει να αλλάξετε την ώρα και τη μορφή της (12/24 ώρες).
- Το ρολόι φωτίζεται ανεξάρτητα από το διακόπτη του κάτω φωτισμού.
- Μέγεθος του καθρέφτη: 7 εκ x 1,5 εκ.

- Το ρολόι είναι διαθέσιμο στη δεξιά ή αριστερή πλευρά του κάτω μέρους του καθρέφτη.
Ηχείο Bluetooth
Απολαύστε μουσική σε οποιοδήποτε δωμάτιο, δύο ηχεία αόρατα για τον χρήστη.

- Το εύρος του δέκτη είναι έως 10 μέτρα.
Θερμαινόμενη μεμβράνη
Η θερμαινόμενη μεμβράνη θερμαίνει τον καθρέφτη, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον ατμό ακόμα και μετά από ένα πολύωρο μπάνιο.

- Μέγεθος μεμβράνης: 30 x 40 cm.
Γυάλινο ράφι
Το εξάρτημα αυτό έχει κατασκευαστεί από υψηλότερης ποιότητας γυαλί, πράγμα που το κάνει να ταιριάζει εξαιρετικά με τον καθρέφτη.


- Τα γυάλινα ράφια είναι διαθέσιμα σε πλάτη από 50 έως 120 εκ.
- Το βάθος του ραφιού είναι 15 εκατοστά.
- Το πάχος του ραφιού είναι 8 mm.
Τεχνικές λεπτομέρειες
Πάχος καθρέφτη
34 mm
Διάρκεια ζωής των διόδων LED
Έως 15 000 ώρες / OSRAM Ledvance εώς 45 000 ώρες
Ενεργειακή κλάση
A++
Βαθμός προστασίας
IP33
Κατανάλωση ρεύματος
9,6 W / m
Πάχος γυαλιού
4mm
Χρώμα διόδων LED
Ουδέτερο λευκό 4500K / Λευκό ψυχρό 7000K / Philips LED 6500K
Στο σετ περιλαμβάνει:
Αξεσουάρ στήριξης.
Ισχύς φωτισμο
Ουδέτερο λευκό 1020 lm / Ψυχρό Λευκό 1020 lm / Philips LED 1500 lm
Αριθμός διόδων LED
120 / m
Εγγύηση
Ναι, 2 ετών


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ