Προσφορά -5% με κωδικό 5promo
hello@artforma.com
Γράψτε μας ένα mail
Ας μιλήσουμε μέσω του Messenger
Ας μιλήσουμε μέσω του Whats app
Καλάθι 0.00 € € 0
Επαληθευμένος πωλητής
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Επιστροφές Προιόντων

Αποκλεισμός του δικαιώματος υπαναχώρησης

Το δικαίωμα υπαναχώρησης δεν ισχύει για συμβάσεις προμήθειας μη προκατασκευασμένων αγαθών για την παραγωγή των οποίων η ατομική επιλογή ή απόφαση του καταναλωτή είναι καθοριστική ή τα οποία είναι σαφώς προσαρμοσμένα στις προσωπικές ανάγκες του καταναλωτή.

Τα προϊόντα της προσφοράς μας (εκτός από τα σύνολα επίπλων της συλλογής Valentina) κατασκευάζονται πλήρως κατόπιν ατομικής παραγγελίας και προσαρμόζονται στις ανάγκες του καταναλωτή, επομένως δεν είναι δυνατή η επιστροφή των παραγγελθέντων προϊόντων.

 

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Η διαδικασία που περιγράφεται παρακάτω ισχύει μόνο για τα προϊόντα της συλλογής Valentina (σύνολα επίπλων).

Έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση εντός 14 ημερών χωρίς να δικαιολογήσετε την υπαναχώρησή σας. Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει μετά την πάροδο 14 ημερών από την ημέρα κατά την οποία πήρατε στην κατοχή σας το αντικείμενο ή κατά την οποία το αντικείμενο περιήλθε στην κατοχή τρίτου μέρους, το οποίο δεν είναι ο μεταφορέας και το οποίο έχει υποδειχθεί από εσάς. Το κόστος παράδοσης κατά την επιστροφή του προϊόντος καταβάλλεται από τον πελάτη. Τα αγαθά πρέπει να αποσταλούν πίσω εντός 14 ημερών από την υπαναχώρηση από τη σύμβαση αγοράς στη διεύθυνση:

FORAM Sp. z o.o. sp. k.
Jeziorna 3
64-200 Karpicko
Πολωνία
Τηλέφωνο: +48684227365.

Δεν είμαστε υπεύθυνοι για ζημιές στο περιεχόμενο κατά τη μεταφορά, γι' αυτό συνιστούμε να ασφαλιστεί το δέμα.

Για να ασκήσετε το δικαίωμά υπαναχώρησης, πρέπει να μας ενημερώσετε

(FORAM Sp. z o.o. sp. k., Jeziorna 3, 64-200 Karpicko, service@artforma.gr, τηλέφωνο: +48684227365)

για την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση με σαφή δήλωση (για παράδειγμα, με επιστολή που αποστέλλεται ταχυδρομικώς, με φαξ ή με e-mail).

 

Συνέπειες της υπαναχώρησης:

Σε περίπτωση υπαναχώρησης από την παρούσα σύμβαση, θα επιστρέψουμε όλες τις πληρωμές που λάβαμε από εσάς, χωρίς καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση το αργότερο εντός 14 ημερών από την ημέρα κατά την οποία ενημερωθήκαμε για την απόφασή σας να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης από την παρούσα σύμβαση.

Είστε υπεύθυνοι για τυχόν μείωση της αξίας των αγαθών που προκύπτει από τη χρήση των αγαθών από εσάς πέραν της αναγκαίας για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας αυτών.

Δείτε τις κριτικές μας στο  

Δείτε περισσότερα