Σε εξέλιξη εργασίες συντήρησης - ζητάμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία.
hello@artforma.com
Γράψτε μας ένα mail
Ας μιλήσουμε μέσω του Messenger
Ας μιλήσουμε μέσω του Whats app
Καλάθι 0.00 € € 0
Επαληθευμένος πωλητής
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Παράδοση

Χρόνος υλοποίησης της παραγγελίας

15 - 24 εργάσιμες ημέρες

Εγγυόμαστε

Δωρεάν παράδοση

Ενημερωθείτε

Κατάσταση παραγγελίας

Μέθοδος παράδοσης

Πακέτο courier DPD

Πακέτο courier GLS

Πακέτο courier UPS


Πώς γίνεται η διαδικασία παραγγελίας?
1

Προετοιμασία προϊόντος

Όλοι οι καθρέφτες και τα ντουλάπια που προσφέρουμε κατασκευάζονται ειδικά βάσει δικής σας παραγγελίας. Το ευρύ φάσμα επιλογών διαμόρφωσης επιτρέπει την ελευθερία επιλογής του μεγέθους και των πρόσθετων εξαρτημάτων. Ο χρόνος παραγωγής μιας παραγγελίας εξαρτάται από τον επιλεγμένο τύπο προϊόντος - οι πληροφορίες παρέχονται πάντα κατά την υποβολή της παραγγελίας. Η προετοιμασία αρχίζει μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή.

2

Ποιοτικός έλεγχος

Για να διασφαλιστεί η υψηλότερη δυνατή ποιότητα, κάθε προϊόν μόλις κατασκευαστεί ελέγχεται λειτουργικά και οπτικά. Αφού περάσει τον έλεγχο, το προϊόν εφοδιάζεται με ετικέτα ελέγχου με τη χειρόγραφη υπογραφή του ελεγκτή, η οποία επιβεβαιώνει ότι το προϊόν συμμορφώνεται με την παραγγελία.

3

Συσκευασία της παραγγελίας

Αφού περάσει τον έλεγχο, το προϊόν μεταφέρεται στο τμήμα συσκευασίας, όπου προετοιμάζεται προσεκτικά για την αποστολή. Η ανθεκτική σε σείσεις και κρούσεις συσκευασία εξασφαλίζει παράδοση της παραγγελίας σας σε άριστη κατάσταση.

4

Αποστολή

Δωρεάν, εύκολο και ασφαλές σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών. Επειδή η υπηρεσία PayPal κάνει τις ηλεκτρονικές αγορές ταχύτερες, βολικότερες και ασφαλέστερες για τους αγοραστές, έχει γίνει η πιο δημοφιλής λύση του είδους της στον κόσμο. Κατά την πληρωμή με πιστωτική κάρτα δεν απαιτείται η κατοχή λογαριασμού.

Δείτε τις κριτικές μας στο  

Δείτε περισσότερα