Σε εξέλιξη εργασίες συντήρησης - ζητάμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία.
hello@artforma.com
Γράψτε μας ένα mail
Ας μιλήσουμε μέσω του Messenger
Ας μιλήσουμε μέσω του Whats app
Καλάθι 0.00 € € 0
Επαληθευμένος πωλητής
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ποιοι είμαστε?

Η μάρκα Artforma είναι κορυφαίος κατασκευαστής φωτιζόμενων καθρεφτών LED στην Πολωνία και στην Ευρώπη. Η συνεχώς βελτιωμένη διαδικασία παραγωγής και η πολυετής εμπειρία στον κλάδο αποτελούν εγγύηση για την προϊόν υψηλής ποιότητας με σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες τροποποίησης. Κάθε προϊόν είναι χειροποίητο για να ατομική παραγγελία του πελάτη.

120
προϊόντα
γρήγορο
χρόνος διεκπεραίωσης
23
χρόνια στην επιχείρηση
Χιλιάδες
των προϊόντων που αποστέλλονται
 

Ο καταπληκτικός κόσμος των καθρεφτών μας

Η πολυετής εμπειρία και η αναγνώριση χιλιάδων πελατών σε 25 χώρες όλου του κόσμου μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό προϊόν που θα ικανοποιήσει τα γούστα ακόμη και των πιο απαιτητικών - τόσο των ωραιολατρών όσο και εκείνων που εκτιμούν τις ενδιαφέρουσες τεχνολογικές λύσεις. Η ευρεία γκάμα καθρεπτών μας με οπίσθιο φωτισμό LED είναι ένα προσεκτικά σχεδιασμένο προϊόν, μελετημένο από την άποψη της λειτουργικότητας και της διακοσμητικότητας. Πάνω απ' όλα, πρόκειται για μια τέλεια προσθήκη στα λουτρά, αλλά και μια ενδιαφέρουσα διακόσμηση των καθιστικών, των χωλ ή των δωματίων ξενοδοχείων.

Κατευθείαν από τον κατασκευαστή

Κάθε μοντέλο καθρέφτη LED που δημιουργούμε μπορεί να εξοπλιστεί με πολλά λειτουργικά γκάτζετς της επιλογής του πελάτη. Προσφέρουμε προσθήκες με διαφορετικά επίπεδα χρηστικότητας, τα οποία επιτρέπουν την προσαρμογή του καθρέφτη στις ανάγκες του χρήστη. Αυτά περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων αντιθαμβωτικές θερμαντικές στρώσεις, ηχεία bluetooth, μετεωρολογικούς σταθμούς ή ρολόγια. Η κατασκευή τους διακρίνεται κάθε αφορά από την ίδια ακρίβεια, αξιοπιστία και πάθος.

Σας προσκαλούμε να κάνετε τις αγορές σας, η ομάδα της Artforma
artforma.gr

Δείτε τις κριτικές μας στο  

Δείτε περισσότερα