Προσφορά -5% με κωδικό 5promo
hello@artforma.com
Γράψτε μας ένα mail
Ας μιλήσουμε μέσω του Messenger
Ας μιλήσουμε μέσω του Whats app
Καλάθι 0.00 € € 0
Επαληθευμένος πωλητής
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Διάδρομος

5
Φιλτράρισμα
τύπος δωματίου - Αίθουσα ✖
Σχήμα καθρέφτη - Ορθογώνιοι ✖
Συλλογή - Andes ✖

Εμφανίζονται 5 από 5 προϊόντα

Διάδρομος

Ο καθρέφτης διαδρόμου LED είναι ένα must-have για κάθε σπίτι! Ανεξάρτητα από το μέγεθος του δωματίου, ακόμη και ο μικρότερος καθρέφτης τοίχου πρέπει να υπάρχει. Για να σας διευκολύνουμε στην επιλογή, εμείς στην Artforma έχουμε φροντίσει για τις πολλές επιλογές εξατομίκευσης.

 

Εξατομικεύστε τον καθρέφτη τοίχου του διαδρόμου σας

Οι διακοσμητικοί καθρέφτες για το διάδρομο σας προσφέρουν καθημερινή άνεση. Ακριβώς πριν φύγετε από το σπίτι, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στον εαυτό σας για να βεβαιωθείτε ότι δείχνετε τρελοί! Προσαρμόστε τον καθρέφτη όχι μόνο στις ανάγκες σας, αλλά και στο σχεδιασμό του δωματίου.
Στη σειρά Artforma θα βρείτε διακοσμητικούς καθρέφτες για τον διάδρομο σε τρία διαφορετικά μεγέθη, δώδεκα χρώματα περιβλήματος, διαφορετικά χρώματα φωτισμού και τρία χρώματα κρεμαστών! Μπορείτε επίσης να επιλέξετε έναν μεγάλο καθρέφτη τοίχου για τον διάδρομο με διαστάσεις 100x140 cm. Επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας εάν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την επιλογή ή την προσαρμογή στον ελεύθερο χώρο σας!
Για όσους είναι κοντά στην τεχνολογία, μπορούμε να προσφέρουμε ένα ρολόι αφής ή έναν σταθμό Wi-Fi! Με αυτές τις λύσεις, δεν θα αργήσετε ποτέ ξανά, μπορείτε να ελέγξετε γρήγορα τη θερμοκρασία έξω και να επιλέξετε τα ρούχα σας ανάλογα με τις συνθήκες! Για τη διευκόλυνσή σας, εξασφαλίσαμε ότι ο καθρέφτης διαδρόμου μπορεί να ρυθμιστεί μέσω του smartphone σας.

 

Σύγχρονος καθρέφτης για το διάδρομο - μοντέρνος και φιλικός προς το περιβάλλον φωτισμός LED

 

Ένας σύγχρονος καθρέφτης διαδρόμου θα πρέπει να διαθέτει μοντέρνο φωτισμό LED που φαίνεται κομψός, παρέχει χαμηλό κόστος ηλεκτρικής ενέργειας και φωτίζει ομοιόμορφα το πρόσωπο (άρα είναι ιδανικός για το μακιγιάζ).
Θέλετε έναν μεγάλο καθρέφτη τοίχου για το διάδρομό σας για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας; Προσβλέπετε σε μια πρακτική και ταυτόχρονα μοντέρνα αγορά; Έχετε έρθει στο τέλειο μέρος! Ανακαλύψτε τη σειρά Artform και απολαύστε τη διαχρονική ποιότητα των σύγχρονων καθρεφτών.

Δείτε τις κριτικές μας στο  

Δείτε περισσότερα