Προσφορά -10% με κωδικό 10promo
hello@artforma.com
Γράψτε μας ένα mail
Ας μιλήσουμε μέσω του Messenger
Ας μιλήσουμε μέσω του Whats app
Καλάθι 0.00 € € 0
Επαληθευμένος πωλητής
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Εξατομικευμένοι καθρέφτες LED

223
Φιλτράρισμα
τύπος δωματίου - Clara ✖
τύπος δωματίου - Αίθουσα ✖
τύπος δωματίου - Σαλόνι ✖
τύπος δωματίου - Τραπεζαρία ✖
Σχήμα καθρέφτη - Στρόγγυλοι ✖
Σχήμα καθρέφτη - Ορθογώνιοι ✖
Σχήμα καθρέφτη - Στρογγυλεμένοι ✖
Σχήμα καθρέφτη - Οβάλ ✖
Σχήμα καθρέφτη - Κανονικοί ✖
Συλλογή - AmbientLine ✖
Συλλογή - PremiumLine ✖
Συλλογή - FrameLine ✖
Συλλογή - Decor ✖
Συλλογή - WoodenFrame ✖
Συλλογή - Έγχρωμος ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός γύρω από τον καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός πάνω και κάτω από τον καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Πλευρικός φωτισμός του καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός πάνω από τον καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός πάνω και στις πλευρές του καθρέφτη ✖
Προσανατολισμός καθρέφτη - Οριζόντια ✖
Προσανατολισμός καθρέφτη - Κάθετα ✖
Σειρά - Google ✖
Σειρά - Samsung ✖
Σειρά - Apple ✖

Εμφανίζονται 45 από 223 προϊόντα

Προσαρμοσμένοι καθρέφτες LED Ο φωτισμός του μπάνιου είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό ζήτημα που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά την ανακαίνιση αυτού του δωματίου. Ωστόσο, δεν είναι πάντα δυνατή η εγκατάσταση μιας πρόσθετης πηγής φωτός σε αυτό. Η λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι καθρέφτες LED με οπίσθιο φωτισμό. Το πλήθος των λύσεων σας επιτρέπει να επιλέξετε μία που θα καλύψει όλες τις οπτικές σας απαιτήσεις, που θα κάνει τον καθρέφτη πραγματική διακόσμηση οποιουδήποτε δωματίου, όχι μόνο του μπάνιου σας. Προσαρμοσμένοι καθρέφτες LEDμπορούν να εγκατασταθούν όχι μόνο σε αυτό το δωμάτιο. Αυτή είναι μια σύγχρονη λύση που κερδίζει δημοτικότητα μεταξύ των ανθρώπων που αναζητούν μια λειτουργική, αισθητική και πρακτική λύση για τα μπάνια, τις ντουλάπες και άλλα δωμάτιά τους. Προσαρμοσμένος καθρέφτης LED - πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Το πρώτο πλεονέκτημα της χρήσης προσαρμοσμένων καθρεπτών LED είναι η λειτουργικότητά τους. Οι Προσαρμοσμένοι καθρέφτες επιτρέπουν τον βέλτιστο φωτισμό του προσώπου κατά την εκτέλεση καθημερινών δραστηριοτήτων υγιεινής, όπως το βούρτσισμα των δοντιών ή το μακιγιάζ. Χάρη στο γεγονός ότι αυτοί οι καθρέφτες είναι εξοπλισμένοι με διόδους LED που εκπέμπουν δυνατό και έντονο φως, οι άνθρωποι που τους χρησιμοποιούν μπορούν να είναι σίγουροι ότι το πρόσωπό τους θα φωτίζεται καλά και θα είναι ορατή κάθε λεπτομέρεια. Αυτό σας επιτρέπει να κάνετε ακριβές μακιγιάζ ή να προσαρμόσετε τέλεια τα φρύδια σας. Επιπλέον, οι κατασκευασμένοι καθρέφτες LED σάς επιτρέπουν να προσαρμόσετε την ένταση του φωτός και το χρώμα, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε τον φωτισμό στις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Ένα άλλο πλεονέκτημα του κατασκευασμένου στο -μετρήστε τους καθρέφτες LED είναι η αισθητική τους. Αυτοί οι καθρέφτες χαρακτηρίζονται από μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό που επιτρέπει την ενσωμάτωση με οποιοδήποτε στυλ μπάνιου ή γκαρνταρόμπας. Επιπλέον, οι καθρέπτες LED με οπίσθιο φωτισμό κατασκευάζονται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη, γεγονός που τους επιτρέπει να προσαρμόζονται μεμονωμένα σε οποιοδήποτε χώρο. Λόγω του γεγονότος ότι αυτοί οι καθρέφτες είναι κατασκευασμένοι από υλικά υψηλής ποιότητας, είναι ανθεκτικοί και ανθεκτικοί σε μηχανικές βλάβες.

Αξίζει επίσης να προσθέσετε ότι Οι καθρέφτες με οπίσθιο φωτισμό LED σας επιτρέπουν για να αποκτήσουμε την κατάλληλη ένταση φωτός και χρώμα, που βελτιώνει την ευεξία μας και μειώνει τον κίνδυνο ορισμένων οφθαλμικών παθήσεων. Προσαρμοσμένος καθρέφτης LED - τι πρέπει να προσέχετε όταν ψωνίζετε; Οι εξατομικευμένοι καθρέφτες LED είναι μια ολοένα και πιο δημοφιλής λύση στην εσωτερική διακόσμηση, ειδικά στα καμαρίνια και στα μπάνια. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στη σιλουέτα σας και να εξασφαλίσετε μια τέλεια εμφάνιση σε κάθε λεπτομέρεια. Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την επιλογή ενός καθρέφτη είναι το μέγεθος και το σχήμα του. Οι καθρέφτες πρέπει να προσαρμόζονται στον χώρο στον οποίο βρίσκονται, αλλά και να εξασφαλίζουν άνετη και πρακτική χρήση, ώστε να μπορούν να εκπληρώσουν την αρχική τους λειτουργία. Γι' αυτό αξίζει να επιλέξετε μεγαλύτερους καθρέφτες που θα σας επιτρέψουν να δείτε καθαρά τον εαυτό σας από κάθε πλευρά.

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας όταν επιλέγετε έναν εξατομικευμένο καθρέφτη είναι το στυλ και το υλικό του. Οι καθρέφτες μπορούν να κατασκευαστούν από διάφορα υλικά, όπως ξύλο, μέταλλο, γυαλί ή πλαστικό. Η επιλογή του υλικού θα πρέπει να ταιριάζει με το στυλ του δωματίου στο οποίο θα τοποθετηθούν οι καθρέφτες. Οι καθρέφτες μπορούν να έχουν διαφορετικά στυλ - από μοντέρνο έως κλασικό, ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη και το στυλ εσωτερικού σχεδιασμού.

Η λειτουργικότητα του καθρέφτη είναι μια άλλη σημαντική πτυχή που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά την επιλογή. Οι καθρέφτες με φωτισμό LED μπορούν να έχουν διάφορα πρόσθετα στοιχεία, όπως ράφια, κρεμάστρες κοσμημάτων και πολλά άλλα. Αξίζει να επιλέξετε αυτά που έχουν λειτουργίες που είναι χρήσιμες για εσάς και καλύπτουν τις ατομικές σας ανάγκες.

Εξατομικευμένοι καθρέφτες LED στην έκδοση smart - καινοτομία σε καλή τιμή

Αν αναζητάτε πρακτικές και μοντέρνες λύσεις, αξίζει να σκεφτείτε να αγοράσετε έναν ορθογώνιο καθρέφτη με ενσωματωμένο φωτισμό LED που διαθέτει και λειτουργίες έξυπνου σπιτιού. Αυτό το προϊόν συνδυάζει τους κλασικούς καθρέφτες με την πρωτοποριακή τεχνολογία, η οποία σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε πολλές χρήσιμες λειτουργίες που κάνουν την καθημερινή ζωή πιο εύκολη. Για παράδειγμα, ενώ επιλέγετε την γκαρνταρόμπα σας, μπορείτε να παρακολουθείτε ταυτόχρονα την αγαπημένη σας σειρά ή να ακούτε μουσική από δημοφιλείς πλατφόρμες ροής όπως το Spotify, το Apple Music ή το Tidal. Τέτοιες δυνατότητες σίγουρα κάνουν τις καθημερινές δραστηριότητες πιο εύκολες.

Οι προσαρμοσμένοι καθρέφτες LED με έξυπνες λειτουργίες είναι μια σύγχρονη λύση που μπορεί να εφαρμοστεί με επιτυχία σε διάφορα δωμάτια. Χάρη στο κομψό φινίρισμά τους, θα φωτίσουν διακριτικά το εσωτερικό και θα προσθέσουν χαρακτήρα σε αυτό. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, μπορείτε να επιλέξετε καθρέφτες διαφορετικών σχημάτων και μεγεθών για να ταιριάζουν με ένα συγκεκριμένο δωμάτιο και το στυλ του.

Τέτοιοι καθρέφτες μπάνιου είναι μια πρακτική λύση που σας επιτρέπει να βλέπετε προσεκτικά τον εαυτό σας από κάθε πλευρά και από διαφορετικές πλευρές. φωτισμός. Επιπλέον, οφωτισμός LEDπου χρησιμοποιείται στους καθρέφτες σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε χώρο, ειδικά σε μικρότερα μπάνια, όπου κάθε τετραγωνικό μέτρο αξίζει το βάρος του σε χρυσό. Ωστόσο, τέτοιοικαθρέπτες του διαδρόμουθα κάνουν την είσοδο του σπιτιού να φαίνεται πιο κομψή και μοντέρνα. Ο διακριτικός φωτισμός τους θα φέρει μια ωραία ατμόσφαιρα στο χώρο.

Οι καθρέφτες με οπίσθιο φωτισμό LED και έξυπνη λειτουργία μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν στην κρεβατοκάμαρα, όπου ο λεπτός φωτισμός τους θα δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ξεκούρασης . Χάρη στη λειτουργία ρύθμισης έντασης φωτός, μπορείτε να προσαρμόσετε τον φωτισμό στις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις. Στο σαλόνι, οι καθρέπτες με οπίσθιο φωτισμό LED μπορούν να αποτελέσουν ένα ενδιαφέρον διακοσμητικό στοιχείο που δίνει στο χώρο έναν μοναδικό χαρακτήρα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να τονίσουν, για παράδειγμα, μια συγκεκριμένη γωνιά καθίσματος, να δημιουργήσουν ενδιαφέροντα εφέ φωτισμού ή απλώς να προσθέσουν κομψότητα σε ολόκληρο το εσωτερικό.

Μπορείτε να βρείτε μοντέρνους καθρέφτες γκαρνταρόμπας στο Artforma

Αν θέλετε να βρείτε μοντέρνους και καινοτόμους καθρέφτες για την γκαρνταρόμπα σας, αξίζει να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Artforma. Πρόκειται για ένα κατάστημα που προσφέρει πολλές ενδιαφέρουσες λύσεις σε μορφή διακοσμητικών καθρεπτών με φωτισμό LED, οι οποίοι χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα και αντοχή. Διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη και σχήματα, θα ταιριάξουν τέλεια στο εσωτερικό σας και θα του δώσουν ένα μοντέρνο στυλ. Η προσφορά του Artforma περιλαμβάνει καθρέφτες LED που όχι μόνο θα προσθέσουν κομψότητα στην γκαρνταρόμπα σας, αλλά θα αυξήσουν επίσης τη λειτουργικότητα και την πρακτικότητά της.

Καθρέπτες ανά σχήμα

Καθρέπτες ανά είδος

Καθρέπτες ανά δωμάτιο

Δείτε τις κριτικές μας στο  

Δείτε περισσότερα