Προσφορά -10% με κωδικό 10promo
hello@artforma.com
Γράψτε μας ένα mail
Ας μιλήσουμε μέσω του Messenger
Ας μιλήσουμε μέσω του Whats app
Καλάθι 0.00 € € 0
Επαληθευμένος πωλητής
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Φωτιζόμενοι καθρέπτες 50x80

30
Φιλτράρισμα
τύπος δωματίου - Clara ✖
Σχήμα καθρέφτη - Ορθογώνιοι ✖
Σχήμα καθρέφτη - Στρογγυλεμένοι ✖
Συλλογή - AmbientLine ✖
Συλλογή - PremiumLine ✖
Συλλογή - Έγχρωμος ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός γύρω από τον καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός πάνω και κάτω από τον καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Πλευρικός φωτισμός του καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός πάνω από τον καθρέφτη ✖
Προσανατολισμός καθρέφτη - Οριζόντια ✖
Προσανατολισμός καθρέφτη - Κάθετα ✖

Εμφανίζονται 30 από 30 προϊόντα

Καθρέπτες 50x80

Οι καθρέφτες 50x80 cm είναι μικροί, αλλά πολύ σημαντικοί για τη λειτουργική επίπλωση του διαμερίσματος, στοιχεία εξοπλισμού που αξίζει να ενσωματώσετε στο μπάνιο ή το χολ σας. Οι καθρέφτες LED 50x80 cm είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση για όλους όσους θέλουν να διακοσμήσουν εύκολα ένα μικρό μπάνιο ή να δώσουν στο διαμέρισμά τους έναν πιο εκφραστικό χαρακτήρα. Ένας μικρός καθρέφτης στον τοίχο θα χωρέσει σε έναν στενό διάδρομο, θα γεμίσει με επιτυχία τον μικρό τοίχο πάνω από τη συρταριέρα και θα κάνει το μικροσκοπικό μπάνιο σας να φαίνεται οπτικά μεγαλύτερο.

Οι καθρέφτες μπάνιου 50x80 cm είναι μια εναλλακτική λύση που αξίζει να σκεφτείτε σε μεγάλους και ογκώδεις καθρέφτες που καλύπτουν ολόκληρο τον τοίχο του δωματίου. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε πάνω από την προέκταση του ντουλαπιού του μπάνιου με νιπτήρα, να τα κρεμάσετε με πλούσια διακοσμημένα έπιπλα και να τα χρησιμοποιήσετε ως ένα ενδιαφέρον διακοσμητικό στοιχείο μαζί με πίνακες ή αναμνηστικά από τα ταξίδια σας στο σαλόνι.

Οι καθρέφτες 50x80 διατίθενται σε τυπικά σχήματα, με πρόσθετο πάνελ φωτισμού και πολλά αξεσουάρ. Χάρη σε αυτά, θα ετοιμάσετε μια πρακτική διάταξη στο μπάνιο, χάρη στην οποία μπορείτε να εφαρμόσετε άνετα το πρωινό σας μακιγιάζ ή να προετοιμάσετε το πρόσωπό σας για μια νυχτερινή ξεκούραση. Οι καθρέφτες LED 50x80 cm μπορούν να προσαρμοστούν στις ατομικές προτιμήσεις των μελών του νοικοκυριού - ταιριάζουν με το αγαπημένο σας ανοιχτό χρώμα, χρησιμοποιήστε τα ενσωματωμένα ηχεία ή ένα διακριτικό ράφι για καλλυντικά διαθέσιμα στα χέρια σας. Χάρη σε έναν μικρό καθρέφτη στο χολ, θα χαρείτε να ετοιμαστείτε για μια βραδινή έξοδο με φίλους και να επιλέξετε την καλύτερη γκαρνταρόμπα για τη δουλειά για να νιώσετε σίγουροι σε κάθε περίσταση.

Δείτε τις κριτικές μας στο  

Δείτε περισσότερα