Προσφορά -10% με κωδικό 10promo
hello@artforma.com
Γράψτε μας ένα mail
Ας μιλήσουμε μέσω του Messenger
Ας μιλήσουμε μέσω του Whats app
Καλάθι 0.00 € € 0
Επαληθευμένος πωλητής
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Καθρέφτες Decor

157
Οι διακοσμητικοί καθρέφτες χαρακτηρίζονται από μοναδικά πολύχρωμα πλαίσια που είναι από μόνα τους διακόσμηση. Τα μοναδικά μοτίβα των καθρεφτών κάνουν τα δωμάτια που διακοσμούνται με αυτά μια όαση για τους λάτρεις των δημιουργικών εσωτερικών χώρων. Χάρη στην ποικιλία των διαθέσιμων σχεδίων και σχημάτων, οι διακοσμητικοί καθρέφτες με φωτισμό LED από την Artforma μπορούν να αντικαταστήσουν έναν πίνακα ή μια αφίσα και να γίνουν η κύρια διακόσμηση του τοίχου.”
Φιλτράρισμα
τύπος δωματίου - Clara ✖
τύπος δωματίου - Αίθουσα ✖
τύπος δωματίου - Σαλόνι ✖
τύπος δωματίου - Τραπεζαρία ✖
Σχήμα καθρέφτη - Στρόγγυλοι ✖
Σχήμα καθρέφτη - Ορθογώνιοι ✖
Σχήμα καθρέφτη - Οβάλ ✖
Σχήμα καθρέφτη - Κανονικοί ✖
Συλλογή - AmbientLine ✖
Συλλογή - PremiumLine ✖
Συλλογή - Decor ✖
Συλλογή - Έγχρωμος ✖
Συλλογή - Retro ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός γύρω από τον καθρέφτη ✖
Προσανατολισμός καθρέφτη - Οριζόντια ✖
Προσανατολισμός καθρέφτη - Κάθετα ✖

Εμφανίζονται 45 από 157 προϊόντα

Διακοσμητικοί καθρέφτες

Οι καθρέφτες, εκτός από την πρακτική τους λειτουργία να παρατηρούν τη δική τους αντανάκλαση ή να φωτίζουν το δωμάτιο, έχουν και διακοσμητική λειτουργία. Είναι ένα πρακτικό αξεσουάρ εσωτερικής διακόσμησης, χωρίς το οποίο είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς οποιοδήποτε διαμέρισμα ή σπίτι. Οι διακοσμητικοί καθρέφτεςείναι σίγουρα ένα στοιχείο που μπορεί να αλλάξει τη σχεδίαση κάθε εσωτερικού χώρου. Τόσο στο σπίτι όσο και στο χώρο εργασίας, οι καθρέφτες δεν έχουν μόνο πρακτική αλλά και αισθητική λειτουργία. Αυτή η λύση έχει πολλά πλεονεκτήματα και μπορεί εύκολα να διαφοροποιήσει το σπίτι σας, ειδικά εάν χρησιμοποιείτε μοντέρνους καθρέφτες εξοπλισμένους με οπίσθιο φωτισμό LED. Διακοσμητικοί καθρέφτες - πλεονεκτήματα μιας τέτοιας λύσης Μακράν το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που προσφέρουν οι διακοσμητικοί καθρέφτες είναι ότι διευρύνουν τον χώρο. Χάρη στην αντανάκλαση του περιβάλλοντος χώρου, αυτοί οι καθρέφτες δίνουν την εντύπωση ενός μεγαλύτερου χώρου, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε μικρά δωμάτια. Το φως που αντανακλάται στον καθρέφτη προσθέτει επίσης φωτεινότητα και χώρο σε σκοτεινά και σκοτεινά δωμάτια. Χάρη στην αντανάκλαση του φωτός, αυτοί οι καθρέφτες μπορούν να φωτίσουν σκοτεινές γωνίες και χώρους, κάτι που είναι ιδιαίτερα ευεργετικό σε δωμάτια χωρίς πρόσβαση σε φυσικό φως.

Επιπλέον, οι διακοσμητικοί καθρέφτες είναι ένα στοιχείο που διαφοροποιεί το εσωτερικό, μπορεί να συμπληρώσει ολόκληρη την ιδέα της ρύθμισης. Οι Διακοσμητικοί καθρέφτες μπορούν να κατασκευαστούν σε διάφορα σχήματα, μεγέθη και στυλ, γεγονός που τους επιτρέπει να ταιριάζουν σε διάφορους εσωτερικούς χώρους. Μπορούν να είναι απλά και μινιμαλιστικά ή διακοσμημένα με σκαλιστές κορνίζες, κρύσταλλα ή άλλα διακοσμητικά. Λόγω του γεγονότος ότι αυτοί οι καθρέφτες είναι τόσο λειτουργικοί όσο και διακοσμητικοί, μπορούν να αποτελέσουν το επίκεντρο του δωματίου και να τραβήξουν την προσοχή. Διακοσμητικός καθρέφτης - τι πρέπει να προσέχετε όταν ψωνίζετε Οι διακοσμητικοί καθρέφτες είναι τέλεια διακοσμητικά αξεσουάρ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Ωστόσο, είναι σημαντικό να επιλέγετε καθρέφτες που ταιριάζουν με το στυλ και την εσωτερική διακόσμηση, π.χ. καθρέφτες με κλασικό και διακοσμημένο πλαίσιο θα ταιριάζουν τέλεια σε κλασικούς εσωτερικούς χώρους και καθρέφτες με μοντέρνο σχεδιασμό θα λειτουργούν καλά σε δωμάτια διακοσμημένα σε μοντέρνο στυλ. Υπάρχουν επίσης εκλεκτικά δωμάτια όπου μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικά στυλ. Είναι επίσης σημαντικό να προσανατολίζετε σωστά διακοσμητικούς καθρέφτες - στα ψηλά δωμάτια αξίζει να χρησιμοποιείτε καθρέφτες οριζόντιας τοποθέτησης για να δίνετε την εντύπωση μεγαλύτερου χώρου, ενώ σε χαμηλά δωμάτια οι κάθετα τοποθετημένοι καθρέφτες θα είναι καλύτεροι επειδή θα επιμηκύνουν το δωμάτιο.

Όταν επιλέγετε μια θέση στον τοίχο για έναν διακοσμητικό καθρέφτη, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η κύρια λειτουργία του είναι να αντανακλά την εικόνα. Επομένως, δεν πρέπει να τοποθετείτε τον καθρέφτη σε μέρη όπου η αντανάκλαση θα είναι δυσμενής ή χαοτική, π.χ. κοντά σε πόρτα, κοντάρι ή άλλα μη ελκυστικά αρχιτεκτονικά στοιχεία. Ωστόσο, έναςδιακοσμητικός καθρέφτηςμπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για προβολή, αλλά και για κάλυψη. Συχνά χρησιμοποιούνται για τη διακόσμηση μη ανεπτυγμένων τοίχων, γεγονός που δίνει στο δωμάτιο βάθος και εξαλείφει την εντύπωση του κενού. Ο Διακοσμητικός καθρέφτης θα λειτουργήσει επίσης καλά σε μέρη όπου υπάρχουν ακανόνιστες προεξοχές τοίχου, καθώς τις κρύβουν απαλά.

Υπάρχουν πολλές άλλες ιδέες για την τοποθέτηση ενός καθρέφτη στον τοίχο, όπως π.χ. ο χώρος πάνω από τον καναπέ στο σαλόνι, πάνω από το κεφαλάρι του κρεβατιού ή ένας τοίχος με καθρέφτη στο χολ. Όλα εξαρτώνται από τη δημιουργικότητά σας και τις διακοσμητικές σας ανάγκες ενός συγκεκριμένου δωματίου. Διακοσμητικοί καθρέφτες στην έκδοση LED - καινοτομία σε καλή τιμή Καθρέφτες - και τα δύο. κλασικά και μοντέρνα – είναι κομψά διακοσμητικά που δεν χρειάζεται να είναι αποκλειστικά λειτουργικά. Μπορούν επίσης να είναι ένα διακοσμητικό στοιχείο που προσελκύει την προσοχή χάρη στις ιδιότητες καθρέφτη τους. Με αυτόν τον τρόπο, οι καθρέφτες αποτελούν εξαιρετική διακόσμηση για διάφορα εσωτερικά στυλ, χάρη στο ευρύ φάσμα διαφορετικών μορφών και σχημάτων που προσφέρουν τα σύγχρονα μοντέλα.

Αν αναζητάτε ένα μοντέρνο, λειτουργικό και ταυτόχρονα. διακοσμητική λύση, αξίζει να σκεφτείτε την αγορά ενός ορθογώνιου καθρέφτη. εξοπλισμένο με φωτισμό LED και εξετάστε επίσης μια λύση με λειτουργία έξυπνου σπιτιού. Αυτό το προϊόν συνδυάζει τις παραδοσιακές λειτουργίες καθρέφτη με την καινοτόμο τεχνολογία, η οποία σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε πολλές χρήσιμες λειτουργίες που κάνουν την καθημερινή ζωή πιο εύκολη. Χάρη σε αυτό, ενώ οργανώνετε την γκαρνταρόμπα σας, μπορείτε ταυτόχρονα να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας σειρά ή μουσική από δημοφιλείς πλατφόρμες ροής όπως το Spotify, το Apple Music ή το Tidal. Αυτό σίγουρα θα κάνει τις καθημερινές σας δραστηριότητες ευκολότερες και πιο άνετες στη χρήση.

Η χρήση ενός καθρέφτη LED στο μπάνιο σας επιτρέπει να βλέπετε με ακρίβεια την αντανάκλασή σας από κάθε πλευρά και σε διάφορα συνθήκες φωτισμού. Ένας τέτοιος διακοσμητικός καθρέφτης σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε πολύτιμο χώρο, ειδικά σε μικρότερα δωμάτια. Στο χολ, μια τέτοια διακόσμηση θα προσθέσει κομψότητα και νεωτερισμό και ο λεπτός φωτισμός θα δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Στην κρεβατοκάμαρα, οι καθρέφτες με φωτισμό LED θα παρέχουν διακριτικό φωτισμό που προάγει τη χαλάρωση και την ξεκούραση. Η προσαρμογή της έντασης φωτός σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε τον φωτισμό στις ατομικές σας ανάγκες. Στο σαλόνι, με τη σειρά τους, οι καθρέφτες LED με φωτισμό είναι ένα πρωτότυπο διακοσμητικό στοιχείο που δίνει στο εσωτερικό έναν μοναδικό χαρακτήρα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να τονίσουν συγκεκριμένες γωνίες καθισμάτων ή για να δημιουργήσουν ενδιαφέροντα εφέ φωτισμού ή απλώς για να δώσουν στο εσωτερικό έναν συγκεκριμένο, άνετο χαρακτήρα που θα σας ενθαρρύνει να χρησιμοποιήσετε το συγκεκριμένο εσωτερικό.

Μπορείτε βρείτε μοντέρνους διακοσμητικούς καθρέφτες στο Artforma

Εάν σκοπεύετε να βελτιώσετε το γκαρνταρόμπα, το μπάνιο, το υπνοδωμάτιο ή το σαλόνι σας και θέλετε να βρείτε υψηλής ποιότηταςδιακοσμητικούς καθρέφτεςμε φωτισμό LED, αξίζει να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Artforma. Αυτό είναι ένα κατάστημα που προσφέρει μια ποικιλία μοντέλων διαφόρων σχημάτων και μεγεθών που θα ταιριάζουν απόλυτα στο εσωτερικό σας και θα προσθέσουν ένα μοντέρνο στυλ σε αυτό. Οι καθρέπτες LEDπου προσφέρονται από το Artforma δεν είναι μόνο διακοσμητικά στοιχεία, αλλά και πρακτικές λύσεις που θα αυξήσουν τη λειτουργικότητα του διαμερίσματός σας ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας.

Καθρέπτες ανά σχήμα

Καθρέπτες ανά είδος

Καθρέπτες ανά δωμάτιο

Δείτε τις κριτικές μας στο  

Δείτε περισσότερα