Προσφορά -10% με κωδικό 10promo
hello@artforma.com
Γράψτε μας ένα mail
Ας μιλήσουμε μέσω του Messenger
Ας μιλήσουμε μέσω του Whats app
Καλάθι 0.00 € € 0
Επαληθευμένος πωλητής
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Μπλε καθρέπτες LED

13
Φιλτράρισμα
Σχήμα καθρέφτη - Στρόγγυλοι ✖
Σχήμα καθρέφτη - Ορθογώνιοι ✖
Σχήμα καθρέφτη - Στρογγυλεμένοι ✖
Σχήμα καθρέφτη - Οβάλ ✖
Σχήμα καθρέφτη - Κανονικοί ✖
Συλλογή - Έγχρωμος ✖
Προσανατολισμός καθρέφτη - Οριζόντια ✖
Προσανατολισμός καθρέφτη - Κάθετα ✖

Εμφανίζονται 13 από 13 προϊόντα

Μπλε καθρέφτες

Οι μπλε καθρέφτες είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες και πρωτότυπες ιδέες για μια μοναδική διαρρύθμισή σας χώρος. Το μπλε χρώμα συνήθως συνδέεται με το νερό - είναι ένας τέλειος συνδυασμός με τον εξοπλισμό του μπάνιου όπου μπορείτε να χαλαρώσετε μετά από μια δύσκολη μέρα. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε με επιτυχία αυτό το μοντέλο στον τοίχο στο χολ ή να το κρεμάσετε στο σαλόνι. Το μπλε χρώμα του πλαισίου συνδυάζεται ενδιαφέροντα με πολλά χρώματα και δομές - θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε έναν ήρεμο και αρμονικό χώρο για την οικογένειά σας.

Μπλε καθρέφτης θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε ένα δωμάτιο όπου μπορείτε εύκολα να ηρεμήσετε τις σκέψεις σας. και χαλαρώστε σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Το μπλε πλαίσιο θα φαίνεται ελκυστικό σε έναν λείο τοίχο σε λευκό, αποχρώσεις του γκρι και του μπεζ. Καλό είναι επίσης να κρεμάσετε τον Μπλε καθρέφτη μαζί με τα αγαπημένα σας αναμνηστικά από ταξίδια στο εξωτερικό στον κεντρικό τοίχο του σαλονιού. Οι Μπλε καθρέφτες φέρνουν αναμνήσεις διακοπών, συνδέονται με το γαλάζιο της θάλασσας και σας κάνουν να ονειρεύεστε.

Πολύχρωμοι μπλε καθρέφτες – κομψοί και με χαρακτήρα

Οι μπλε καθρέφτες είναι μια ελκυστική πρόταση για όσους τους αρέσει να παίζουν με ζωηρά χρώματα στο περιβάλλον τους. Το μπλε μπορεί να εμφανιστεί σε πολλές μορφές - το διακριτικό μπλε είναι μια παστέλ βάση για λευκές, μπεζ και κρεμ αποχρώσεις τοίχων, υφάσματα στο σαλόνι ή πλακάκια στον τοίχο του μπάνιου. Το έντονο μπλε χρώμα είναι τέλειο σε συνδυασμό με ασημί, χρυσό ή ορείχαλκο - αυτό είναι το χρώμα που αξίζει να επιλέξετε τα εξαρτήματα μπάνιου εάν θέλετε να αποκτήσετε έναν τολμηρό και κομψό χώρο για να φροντίσετε την εμφάνισή σας.

A. διακριτικός καθρέφτης σε στενό πλαίσιο πάνω Ο νεροχύτης θα σας επιτρέψει να απλώσετε άνετα το μακιγιάζ σας και να φροντίσετε την εμφάνισή σας το βράδυ. Για το σαλόνι, επιλέξτε έναν μπλε καθρέφτη με μια πλούσια διακοσμημένη κορνίζα - τότε θα γίνει το κύριο διακοσμητικό μοτίβο του σαλονιού.

Διακοσμητικό μπλε. καθρέφτες – παίξτε με το χρώμα

Ένας μπλε καθρέφτης στο σαλόνι θα σας επιτρέψει να αλλάξετε τον χαρακτήρα του αγαπημένου σας εσωτερικού με λίγα απλά βήματα. Εάν επιλέξετε διακοσμητικούς μπλε καθρέφτες, θα μπορείτε να γεμίσετε το μπάνιο σας με ποιοτικά στοιχεία επίπλωσης που εγγυώνται εύκολη και διαισθητική χρήση οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Αυτά είναι προϊόντα γεμάτα ανέσεις που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε μια σειρά από αξεσουάρ - ένα πρακτικό ραδιόφωνο, ένα ρολόι, έναν μετεωρολογικό σταθμό ή ένα βολικό ράφι για καλλυντικά. Μπορείτε να χαλαρώσετε όπως ακριβώς θέλετε, απολαμβάνοντας τις πιο πρόσφατες λύσεις στα χέρια σας.

Δείτε τις κριτικές μας στο  

Δείτε περισσότερα