Προσφορά -10% με κωδικό 10promo
hello@artforma.com
Γράψτε μας ένα mail
Ας μιλήσουμε μέσω του Messenger
Ας μιλήσουμε μέσω του Whats app
Καλάθι 0.00 € € 0
Επαληθευμένος πωλητής
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Πράσινοι καθρέπτες LED

13
Φιλτράρισμα
Σχήμα καθρέφτη - Στρόγγυλοι ✖
Σχήμα καθρέφτη - Ορθογώνιοι ✖
Σχήμα καθρέφτη - Στρογγυλεμένοι ✖
Σχήμα καθρέφτη - Οβάλ ✖
Σχήμα καθρέφτη - Κανονικοί ✖
Συλλογή - Έγχρωμος ✖
Προσανατολισμός καθρέφτη - Οριζόντια ✖
Προσανατολισμός καθρέφτη - Κάθετα ✖

Εμφανίζονται 13 από 13 προϊόντα

Πράσινοι καθρέφτες

Ονειρεύεστε έναν πρωτότυπο και λειτουργικό χώρο; Οι πράσινοι καθρέφτες για το μπάνιο ή το χολ είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία του εξοπλισμού που θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη και καλόγουστη διάταξη. Το πράσινο χρώμα του καθρέφτη είναι σίγουρα κάτι μοντέρνο που θα εκπλήξει τους καλεσμένους σας. Ταυτόχρονα, αυτό το χρώμα σας επιτρέπει να περιβάλλετε τον εαυτό σας με αποχρώσεις της φύσης και να αντλήσετε από την καλή ενέργεια που παρέχουν τα φυτά.

Το πράσινο είναι χαλαρωτικό για τα μάτια και το μυαλό. Από την άλλη πλευρά, χρησιμοποιώντας ζωντανές αποχρώσεις αυτού του χρώματος, μπορείτε να σχεδιάσετε ένα δωμάτιο γεμάτο κίνητρα για δράση. Ο πράσινος καθρέφτης θα είναι κατάλληλος στο σαλόνι, στο μπάνιο και στο χολ. Ένας μεγάλος πράσινος καθρέφτης θα σας κάνει να μεγεθύνετε οπτικά ακόμα και ένα πολύ στενό και δύσκολο να τακτοποιήσετε δωμάτιο ή να τακτοποιήσετε με επιτυχία ένα μπάνιο με πλαγιές.

Πράσινοι καθρέφτες - λίγη νεωτερικότητα στο σπίτι σας

Οι πράσινοι καθρέφτες θα λειτουργήσουν σε ένα σπίτι γεμάτο χρώματα, καθώς και σε έναν χώρο σε μινιμαλιστικό στυλ. Μπορείτε να συνδυάσετε το πράσινο πλαίσιο καθρέφτη με άλλα χρώματα βγαλμένα από γήινες αποχρώσεις - θα είναι ένας επιτυχημένος συνδυασμός με καφέ, αποχρώσεις του μπεζ, του κρεμ και του λευκού, καθώς και με φυσικό ξύλο. Ένας πράσινος καθρέφτης με φυσικά έπιπλα και ζωντανά λουλούδια στο σαλόνι είναι μια ιδέα για ένα μέρος όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απαλλαγείτε από το άγχος.

Οι πολύχρωμοι πράσινοι καθρέφτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ένα στοιχείο που όχι μόνο θα επηρεάσει την αισθητική, αλλά θα βελτιώσει και τη διάθεση του νοικοκυριού σας. Μπορείτε να επιλέξετε από καθρέφτες σε έντονο πράσινο, βαθύ μπουκάλι ή ντελικάτο θαλασσινό χρώμα. Από την άλλη πλευρά, είναι μια θετική απόχρωση ανοιχτού γαλαζοπράσινου, παστέλ πράσινου, που μοιάζει με τον τόνο νεαρών φύλλων ή μέντας - μπορείτε να τα συνδυάσετε ελεύθερα σε μοτίβα σε έπιπλα, τοίχους, ταπετσαρίες ή πλακάκια μπάνιου.

Πράσινος καθρέφτης - ενέργεια στο σπίτι σας

Οι πράσινοι καθρέφτες από την προσφορά Artforma είναι μια πρόταση για άτομα που δεν φοβούνται τολμηρές λύσεις στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού. Μπορείτε να συνδυάσετε έναν πράσινο καθρέφτη με χρυσό, ασημί ή μαύρο. Κρεμάστε τα με φόντο ταπετσαρίας με σχέδια ή κοντά σε μαρμάρινο νιπτήρα. Ανάμεσα στα προϊόντα της Artforma θα βρείτε μοντέλα με πρόσθετο μετεωρολογικό σταθμό, αισθητήρα, ελκυστικό οπίσθιο φωτισμό ή ρολόι - όλα αυτά για να μπορείτε να χαλαρώνετε στο μπάνιο ακριβώς όπως σας αρέσει. Κάθε καθρέφτης δημιουργήθηκε με προσοχή στη λεπτομέρεια - λαμβάνετε εξοπλισμό που θα σας δώσει τη χαρά να χρησιμοποιείτε για πολλά χρόνια.

Δείτε τις κριτικές μας στο  

Δείτε περισσότερα