Σε εξέλιξη εργασίες συντήρησης - ζητάμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία.
hello@artforma.com
Γράψτε μας ένα mail
Ας μιλήσουμε μέσω του Messenger
Ας μιλήσουμε μέσω του Whats app
Καλάθι 0.00 € € 0
Επαληθευμένος πωλητής
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Καθρέφτες Loft

15
Φιλτράρισμα
τύπος δωματίου - Αίθουσα ✖
Σχήμα καθρέφτη - Ορθογώνιοι ✖
Συλλογή - FrameLine ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός γύρω από τον καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός πάνω και κάτω από τον καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Πλευρικός φωτισμός του καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός πάνω από τον καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός πάνω και στις πλευρές του καθρέφτη ✖

Εμφανίζονται 15 από 15 προϊόντα

Καθρέφτες σοφίτας - μοναδική διακόσμηση διαμερίσματος

Ένα μοντέρνο και λειτουργικά σχεδιασμένο διαμέρισμα είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να ξεκουραστείτε μετά από μια έντονη μέρα και να αποκτήσετε δύναμη για την επόμενη. Ο χώρος του μπάνιου πρέπει να παρέχει ελευθερία στις καθημερινές δραστηριότητες και να είναι ένα δωμάτιο όπου η κομψότητα και η αισθητική είναι σημαντικά.

Οι καθρέφτες σοφίτας είναι μια μοναδική προσθήκη σε κάθε δωμάτιο μπάνιου - χάρη σε αυτούς μπορείτε να οργανώσετε ένα πρακτικό και κομψό εσωτερικό. Οι καθρέφτες για το μπάνιο δημιουργούν μια μοναδική σύνθεση ανεξάρτητα από το μέγεθος του δωματίου - φαίνονται καλά σε ένα μεγάλο εσωτερικό, καθώς και σε ένα μικρό μπάνιο, όπου κάθε εκατοστό αξίζει το βάρος του σε χρυσό.

Οι καθρέφτες σοφίτα μπορούν να τοποθετηθούν με επιτυχία σε ένα τεράστιο, άδειο τοίχο και πάνω από το washbasin, πάνω από το ντουλάπι μπάνιου, για να δημιουργήσουν μια πρακτική γωνία για την καθημερινή τουαλέτα και την βολική εφαρμογή του ακριβούς μακιγιάζ. Η τοποθεσία τους μπροστά από την είσοδο θα κάνει το μπάνιο πιο ευρύχωρο και η κρεμάστρα τους απέναντι από το παράθυρο θα βοηθήσει να διασκορπιστεί το φυσικό φως.

Μεγάλες καθρέφτες σοφίτας θα φαίνονται επομένως όμορφα τόσο σε ένα δωμάτιο σε ένα μπλοκ διαμερισμάτων όσο και σε ένα μονοκατοικία, ακόμα και σε δημόσιους χώρους, όπως γραφεία και γραφεία. Μπορούν να είναι το κύριο διακοσμητικό στοιχείο στον τοίχο ή να συνδυάσουν συνεκτικά με το μοτίβο χρώματος στα κεραμίδια, το δάπεδο ή με πολύχρωμα αξεσουάρ διάταξης.

Οι καθρέφτες σε στιλ σοφίτας είναι ένα μοναδικό εργαλείο για να δώσουν στο δωμάτιο ακόμη περισσότερη κομψότητα και να το κάνουν το δωμάτιο που επισκέπτεται πιο συχνά το νοικοκυριό. Μπορείτε να επιλέξετε έναν μινιμαλιστικό καθρέφτη με ένα στενό πλαίσιο που θα συνδυάζεται με έναν έντονα διακοσμημένο τοίχο. Μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση θα είναι ένας κρεμαστός καθρέφτης με ένα διακοσμητικό πλαίσιο, το οποίο θα προσελκύσει περίεργες ματιές και θα δώσει στον χώρο πρόσθετη λάμψη. LED Loft Mirrors είναι ένας ενδιαφέροντος διαγωνισμός για κλασικούς καθρέφτες, αυξάνουν την άνεση και εξυπηρετούν τους χρήστες ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας και τις δραστηριότητες που εκτελείτε.

Καθρέπτες σοφίτας – για κάθε τύπο εσωτερικού χώρου

Οι καθρέφτες σε στιλ σοφίτας είναι δημοφιλείς εδώ και πολλά χρόνια όταν τακτοποιούν μοντέρνα μπάνια. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι καθρέφτες για την αίθουσα ή το μπάνιο συνδυάζονται καλά με το μακροχρόνιο βιομηχανικό στυλ - θα ταιριάζουν με τα έπιπλα από ξύλο και τα ράφια χάλυβα, τα μεταλλικά ράφια και τα ντουλάπια μπάνιου σε μαύρο ή ασήμι. Οι καθρέφτες για το διάδρομο σοφίτας φαίνονται καλά με φυσικές διακοσμήσεις, όπως πίνακες ζωγραφικής σε ξύλινα πλαίσια, αχυρώνα ή αναμνηστικά από ξένα ταξίδια.

Οι ορθογώνιοι καθρέφτες σοφίτας είναι κατάλληλοι για μπάνια με κλασικούς, γεωμετρικούς τοίχους και τυπικές διαστάσεις. Συνδυάζονται καλά με έναν ορθογώνιο πάγκο νιπτήρα, αλλά θα ταιριάζουν επίσης με έναν πάγκο νιπτήρα και εξαρτήματα από ορείχαλκο. Αξίζει να χρησιμοποιείτε μεγάλους καθρέφτες σοφίτας όταν σχεδιάζετε ένα μπάνιο με μπανιέρα ή όταν θέλετε να εισάγετε περισσότερο φως στο μπάνιο. Χρησιμοποιώντας έναν καθρέφτη που καλύπτει ολόκληρο τον τοίχο, θα μεγεθύνετε οπτικά το χώρο και θα κάνετε το φως από τους λαμπτήρες οροφής να αντικατοπτρίζουν αποτελεσματικά, τα οποία θα φωτίζουν επιπλέον το δωμάτιο, καθιστώντας το ακόμη πιο κοριτσίστικο.

Οι καθρέφτες σοφίτας για το σαλόνι ή το χολ μπορούν να γίνουν το κύριο διακοσμητικό μοτίβο στο δωμάτιο. Η παρουσία τους στον κεντρικό τοίχο του μπάνιου κάνει τις δραστηριότητες υγιεινής πιο βολικές για ενήλικες και παιδιά. Οι καθρέφτες σοφίτας μπορούν να μεταμορφώσουν πολύ σκοτεινούς εσωτερικούς χώρους και ταυτόχρονα η μορφή τους είναι μινιμαλιστική ώστε να μην κατακλύζουν με υπερβολικές διακοσμήσεις. Χρησιμοποιήστε τα στην κρεβατοκάμαρα των ονείρων σας εάν θέλετε μια συνεκτική και ήρεμη διάταξη. Θα γίνουν ένα τέλειο στοιχείο του καθιστικού και του εξοπλισμού κουζίνας σε μαύρο και άσπρο και μπορούν να συμπληρωθούν από αξεσουάρ κουζίνας σε χρυσό ή ασήμι, χαλκό ή παλιό ορείχαλκο. Οι καθρέφτες του μπάνιου θα βοηθήσουν στην εξάλειψη των διαταραγμένων αναλογιών σε ένα μικρό εσωτερικό και θα λειτουργούν επίσης καλά όταν σχεδιάζουν ένα μπάνιο με κεκλιμένες οροφές ή ρύθμιση στη σοφίτα.

Φωτιζόμενοι καθρέφτες σοφίτας – άνεση στο μπάνιο σας

Αν και μπορεί να φαίνεται ότι η ύπαρξη ενός άνετου καθρέφτη στο μπάνιο δεν είναι κάτι ασυνήθιστο, στην πραγματικότητα, η επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού για να καλύψει τις ατομικές ανάγκες των μελών του νοικοκυριού είναι μία από τις πιο σημαντικές εργασίες που αξίζει να θυμάστε κατά την επίπλωση του διαμερίσματος . Οι μεγάλοι καθρέφτες σοφίτας θα σας προσφέρουν την υψηλότερη άνεση στο σπίτι σας, ανεξάρτητα από το αν βιάζεστε στη δουλειά ή έχετε περισσότερο χρόνο να χαλαρώσετε στην αγαπημένη σας μπανιέρα. Οι πρακτικοί καθρέφτες για το διάδρομο της σοφίτας θα σας διευκολύνουν να φορέσετε και να βγάλετε τα εξωτερικά σας ρούχα όταν θέλετε να νιώσετε κομψοί στο δρόμο σας προς το γραφείο. Οι ορθογώνιοι καθρέφτες σοφίτας θα αρέσουν σε χρήστες που θέλουν να σπάσουν τη ρουτίνα στο διαμέρισμά τους και ταυτόχρονα να αποκτήσουν ένα μπάνιο γεμάτο στυλ και καλό γούστο.

Οι κρεμαστοί καθρέφτες σοφίτας από την Artforma είναι μοντέρνες και καλά μελετημένες λύσεις για κάθε δωμάτιο που ανταποκρίνεται στις διάφορες ανάγκες των μελών του νοικοκυριού. Η προσφορά μας περιλαμβάνει καθρέφτες σοφίτας σε διάφορα σχήματα και χρώματα, ώστε να μπορείτε να τους συνδυάσετε εύκολα με απλά αξεσουάρ ή πλούσια διακοσμημένο εξοπλισμό μπάνιου. Τα προϊόντα μας μπορούν να καλύψουν ολόκληρο τον τοίχο ή να γεμίσουν μέρος μιας επιλεγμένης επιφάνειας, όπου μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε μια βάση λουλουδιών, έναν ενδιαφέροντα πίνακα ή ένα εύχρηστο ράφι για τα καλλυντικά που χρησιμοποιούνται πιο συχνά.

Τα προϊόντα που προσφέρουμε περιλαμβάνουν φωτιζόμενους καθρέφτες σοφίτας, με αισθητήρα ή ενσωματωμένο πάνελ αφής. Συμπληρωμένοι με επώνυμα αξεσουάρ, οι καθρέφτες σοφίτας LED διαθέτουν επίσης αντιθαμβωτική επίστρωση. Μπορούν να έχουν μια πρόσθετη πηγή φωτός σε μία ή περισσότερες άκρες του καθρέφτη, σε ζεστή, κρύα ή ουδέτερη απόχρωση. Μπορείτε να επιλέξετε από εκδόσεις του προϊόντος με ρολόι, μετεωρολογικό σταθμό ή ηχείο Bluetooth, χάρη στα οποία μπορείτε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική ή ειδησεογραφικά προγράμματα στο μπάνιο. Για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία, έχετε μοντέλα καθρέφτη με λειτουργικό γυάλινο ράφι για αρώματα ή καλλυντικά. Όλα αυτά σημαίνουν ότι δεν θα έχετε όρια όταν σχεδιάζετε το διαμέρισμα των ονείρων σας.

Δείτε τις κριτικές μας στο  

Δείτε περισσότερα