Προσφορά -10% με κωδικό 10promo
hello@artforma.com
Γράψτε μας ένα mail
Ας μιλήσουμε μέσω του Messenger
Ας μιλήσουμε μέσω του Whats app
Καλάθι 0.00 € € 0
Επαληθευμένος πωλητής
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Μικροί καθρέπτες LED

49
Φιλτράρισμα
τύπος δωματίου - Clara ✖
Σχήμα καθρέφτη - Στρόγγυλοι ✖
Σχήμα καθρέφτη - Ορθογώνιοι ✖
Σχήμα καθρέφτη - Στρογγυλεμένοι ✖
Σχήμα καθρέφτη - Οβάλ ✖
Συλλογή - AmbientLine ✖
Συλλογή - PremiumLine ✖
Συλλογή - Έγχρωμος ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός γύρω από τον καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός πάνω και κάτω από τον καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Πλευρικός φωτισμός του καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός πάνω από τον καθρέφτη ✖
Προσανατολισμός καθρέφτη - Οριζόντια ✖
Προσανατολισμός καθρέφτη - Κάθετα ✖

  • 1
Εμφανίζονται 45 από 49 προϊόντα

Μικροί καθρέφτες

Ονειρεύεστε να οργανώσετε ένα λειτουργικό και άνετο εσωτερικό; Οι μικροί καθρέφτες είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους, παρά τον μικρό χώρο, πρέπει να επιπλώσουν πρακτικά το σαλόνι, το διάδρομο ή το μπάνιο τους. Μικροί καθρέφτες στον τοίχο θα λειτουργήσουν καλά τόσο σε ένα διαμέρισμα ενός δωματίου για ένα άτομο όσο και σε ένα ευρύχωρο διαμέρισμα σε μια πολυκατοικία. Ένας μικρός καθρέφτης θα λειτουργήσει καλά στο δωμάτιο ενός εφήβου και στην κρεβατοκάμαρα όταν θέλετε να εκτελέσετε αποτελεσματικά τις βραδινές θεραπείες περιποίησης.

Οι μικροί καθρέφτες με φωτισμό LED αποτελούν ιδανική λύση για ένα μικρό μπάνιο με ασυνήθιστο σχήμα, που δεν έχει χώρο για πρόσθετη πηγή φωτός. Μικροί κρεμαστοί καθρέφτες μπορούν να τοποθετηθούν ακόμη και σε στενό τοίχο, κοντά στον νιπτήρα ή στο ντουλάπι καλλυντικών μπάνιου. Ένας μικρός καθρέφτης θα μεγεθύνει οπτικά το δωμάτιο, θα το φωτίσει και ταυτόχρονα θα σας επιτρέψει να απλώσετε άνετα το μακιγιάζ σας.

Μικροί καθρέφτες για τον τοίχο - άνεση. στο σπίτι σας

Ακόμα κι αν πιστεύετε ότι δεν υπάρχει χώρος για έναν άνετο καθρέφτη στο διαμέρισμά σας - μικροί καθρέφτες LED θα σας προσφέρουν ευχαρίστηση κατά την εκτέλεση καθημερινών δραστηριοτήτων . Μικροί καθρέφτες θα χωρέσουν σε έναν στενό τοίχο στο χολ, μπορείτε να τους συνδυάσετε με μια κρεμάστρα ντουλάπας ή ένα ράφι για τα πιο απαραίτητα.

Μικροί καθρέφτες μπάνιου< Το /u> μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις συνθέσεις σας, στις οποίες το κύριο διακοσμητικό μοτίβο είναι ογκώδη έπιπλα ή πολύχρωμη ταπετσαρία στον τοίχο. Θα φαίνονται ενδιαφέροντα σε συνδυασμό με πλούσια διακοσμημένα πλακάκια τοίχου ή λαμπερά αξεσουάρ.

Καθρέπτες LED - μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά

Για να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη διάταξη ενός διαμερίσματος σε πολυκατοικία ή ένα μικρό μπάνιο σε μια μονοκατοικία, χρειάζεστε έναν τακτοποιημένο και σωστά επιλεγμένο καθρέφτη. Ένας καθρέφτης με μικρές διαστάσεις θα ταιριάζει σε ένα δωμάτιο με πολλά αξεσουάρ διαφόρων σχημάτων και υφών. Θα αρέσει στα μέλη του νοικοκυριού που φέρνουν αναμνηστικά από τις συχνές διακοπές τους στο εξωτερικό και στη συνέχεια τα εκθέτουν στους τοίχους στο σαλόνι. Ο μικρός καθρέφτης θα χωρέσει ακόμα και σε ένα πολύ στενό χωλ ή διάδρομο όπου μπορείτε να τοποθετήσετε μια ευρύχωρη εντοιχισμένη ντουλάπα.

Ένας μοντέρνος μικρός καθρέφτης LED είναι μια από τις πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις του καταστήματος Artforma. Η προσφορά μας περιλαμβάνει μοντέλα διαφόρων σχημάτων και μεγεθών, ώστε να βρείτε καθρέφτες που ταιριάζουν απόλυτα στο εσωτερικό σας. Μπορείτε να επιλέξετε έναν καθρέφτη σε κλασικό σχήμα ή να επιλέξετε μια έκδοση με οπίσθιο φωτισμό LED, μετεωρολογικό σταθμό, ρολόι ή ηχείο Bluetooth. Ως προσθήκη, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα βολικό ράφι για καλλυντικά στο οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε την κρέμα προσώπου ή το άρωμα σας.

Δείτε περισσότερα