Προσφορά -10% με κωδικό 10promo
hello@artforma.com
Γράψτε μας ένα mail
Ας μιλήσουμε μέσω του Messenger
Ας μιλήσουμε μέσω του Whats app
Καλάθι 0.00 € € 0
Επαληθευμένος πωλητής
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ορθογώνιοι καθρέπτες μπάνιου με LED

19
Φιλτράρισμα
τύπος δωματίου - Clara ✖
Σχήμα καθρέφτη - Ορθογώνιοι ✖
Συλλογή - PremiumLine ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός γύρω από τον καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός πάνω και κάτω από τον καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Πλευρικός φωτισμός του καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός πάνω από τον καθρέφτη ✖
Προσανατολισμός καθρέφτη - Οριζόντια ✖

Εμφανίζονται 19 από 19 προϊόντα

Ορθογώνιοι καθρέφτες μπάνιου LED - κομψό και πρακτικό μπάνιο

Σχεδιάζοντας ένα λειτουργικό εσωτερικό που θα ενθουσιάσει με τη μοναδική του εμφάνιση και την προσοχή στη λεπτομέρεια; Οι Ορθογώνιοι καθρέφτες μπάνιου LED, που διατίθενται στη μεγάλη γκάμα του καταστήματος Artforma, σίγουρα θα σας βοηθήσουν σε αυτήν την εργασία. Αυτό είναι ένα ιδανικό προϊόν για κλασικά μπάνια και δωμάτια που απαιτούν διακριτικό φωτισμό. Ορθογώνιοι καθρέφτες μπάνιου με φωτισμό θα γεμίσουν ιδανικά τον χώρο πάνω από τον νιπτήρα και θα λειτουργήσουν καλά στον τοίχο πάνω από το ντουλάπι καλλυντικών.

Οι φωτιζόμενοι ορθογώνιοι καθρέφτες μπάνιου είναι λίγο κλασικοί σε συνδυασμό με σύγχρονες λύσεις. Οι Ορθογώνιοι καθρέφτες μπάνιου ταιριάζουν καλά με ορθογώνια ντουλάπια μπάνιου ή ευρύχωρα έπιπλα. Χάρη στον ορθογώνιο καθρέφτη, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ενδιαφέρουσα διάταξη σε ένα μοντέρνο μπάνιο όπου κυριαρχούν τα έντονα χρώματα και τα σαφώς τονισμένα διακοσμητικά μοτίβα.

Ορθογώνιοι καθρέφτες μπάνιου - άνεση κατά την καθημερινή φροντίδα

Ορθογώνιοι καθρέφτες μπάνιου LED ταιριάζουν και στα δύο ένα μπάνιο σε πολυκατοικία ή ένα μεγάλο δωμάτιο σε μονοκατοικία. Ο ορθογώνιος καθρέφτης θα ταιριάζει απόλυτα με το ορθογώνιο ντουλάπι του νιπτήρα και τα απαραίτητα αξεσουάρ μπάνιου. Αν επιλέξετε ορθογώνιους καθρέφτες μπάνιου με φωτισμό σε μινιμαλιστική μορφή, θα μπορέσετε να αναδείξετε την ομορφιά ενός πλούσια διακοσμημένου τοίχου ή γυαλιστερών εξαρτημάτων μπάνιου.

Οι ορθογώνιοι καθρέφτες για το μπάνιο πρέπει να λαμβάνονται υπόψη από όποιον θέλει να μεγεθύνει οπτικά το εσωτερικό. Ένας μεγάλος καθρέφτης που καλύπτει ολόκληρο τον τοίχο θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ένα εφέ βάθους και ο πρόσθετος φωτισμός θα είναι χρήσιμος κατά την εκτέλεση καθημερινών διαδικασιών υγιεινής. Οι καθρέφτες μπάνιου LED Οι ορθογώνιες λάμπες είναι μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση σε σχέση με τον κλασικό φωτισμό οροφής ή τα πλευρικά φωτιστικά τοίχου. Θα βοηθήσουν να φωτιστεί ακόμα και ένα πολύ μικρό μπάνιο και να εξομαλυνθεί οι αναλογίες του, ακόμη και να γίνουν το κύριο διακοσμητικό μοτίβο.

Φωτιζόμενοι ορθογώνιοι καθρέφτες μπάνιου - μοντέρνες λύσεις στο σπίτι σας

Ορθογώνιοι καθρέφτες μπάνιου με επιπλέον Ο φωτισμός LED θα εξασφαλίσει ότι κάθε μέλος του νοικοκυριού μπορεί να χαλαρώσει πλήρως στο μπάνιο σας. Η ρυθμιζόμενη ένταση φωτός σημαίνει ότι μπορείτε να προσαρμόσετε την ένταση φωτισμού στις δραστηριότητές σας ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να συμπληρώσετε τους σύγχρονους καθρέφτες μπάνιου LED με πρόσθετα αξεσουάρ, όπως έναν καθρέφτη καλλυντικών, ένα ηχείο Bluetooth ή έναν ειδικό σταθμό με ρολόι και πίνακα ελέγχου.

Χάρη στις ειδικές ανέσεις, οι ορθογώνιοι καθρέφτες που προσφέρονται από την Artforma. κατάστημα θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε το μπάνιο των ονείρων σας. Εάν επιλέξετε έναν καθρέφτη με θερμαντικό χαλάκι ή ένα γυάλινο ράφι για καλλυντικά, θα έχετε την ελευθερία να τον χρησιμοποιήσετε ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας ή τη θερμοκρασία δωματίου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν φωτεινό και πολύ κομψό καθρέφτη με οπίσθιο φωτισμό σε ένα μπάνιο μοντέρνου ή βιομηχανικού στυλ, να τον συνδυάσετε με πολύχρωμη ταπετσαρία τοίχου και επώνυμα αξεσουάρ. Χάρη στους μεγάλους καθρέφτες με έντονο φωτισμό, θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε με χρώματα και σχέδια στους τοίχους - για να δημιουργήσετε ακριβώς τους εσωτερικούς χώρους που σας αρέσουν.

Δείτε τις κριτικές μας στο  

Δείτε περισσότερα