Προσφορά -10% με κωδικό 10promo
hello@artforma.com
Γράψτε μας ένα mail
Ας μιλήσουμε μέσω του Messenger
Ας μιλήσουμε μέσω του Whats app
Καλάθι 0.00 € € 0
Επαληθευμένος πωλητής
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Οβάλ καθρέπτες μπάνιου με LED

15
Φιλτράρισμα
τύπος δωματίου - Clara ✖
Σχήμα καθρέφτη - Οβάλ ✖
Συλλογή - AmbientLine ✖
Συλλογή - PremiumLine ✖
Συλλογή - Έγχρωμος ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός γύρω από τον καθρέφτη ✖
Προσανατολισμός καθρέφτη - Οριζόντια ✖
Προσανατολισμός καθρέφτη - Κάθετα ✖

Εμφανίζονται 15 από 15 προϊόντα

Οβάλ καθρέφτες μπάνιου LED - κομψός και κομψός

Το μπάνιο είναι ένα από τα πιο σημαντικά δωμάτια στο διαμέρισμά σας και θα πρέπει να είναι λειτουργικά επιπλωμένο. Αυτό που θα σας επιτρέψει να οργανώσετε ένα άνετο μπάνιο προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας είναι οβάλ καθρέφτες μπάνιου με οπίσθιο φωτισμό LED. Είναι ένας επιδέξια ενσωματωμένος καθρέφτης μπάνιου που κάνει το δωμάτιο πιο φωτεινό, οπτικά μεγαλύτερο και έχει θετική επίδραση στη διάθεση του νοικοκυριού. Οι Οβάλ καθρέφτες μπάνιου από τη μεγάλη γκάμα του καταστήματος Artforma είναι μια ευκαιρία να σχεδιάσετε ένα ευχάριστο μπάνιο, γεμάτο κομψότητα και διαχρονικό στυλ.

Οβάλ καθρέφτες μπάνιου με φωτισμό< /u> είναι μια πρωτότυπη εναλλακτική στους κλασικούς ορθογώνιους καθρέφτες στο μπάνιο. Το αναμφισβήτητο πλεονέκτημά τους είναι το αρχικό τους σχήμα, το οποίο, σε συνδυασμό με τον μοντέρνο φωτισμό, θα βοηθήσει στη δημιουργία ενός μπάνιου με καλή σύνθεση. Η δυνατότητα προσαρμογής της έντασης φωτισμού κάνει τους οβάλ καθρέφτες LED μπάνιου τέλειους οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, όταν θέλετε να ξεκουραστείτε ή να κερδίσετε ενέργεια.

Οβάλ καθρέφτες μπάνιου - μοντέρνοι εσωτερικοί χώροι με χαρακτήρα

Οβάλ καθρέφτες μπάνιου με φωτισμό είναι οι βέλτιστη επιλογή για όσους οργανώνουν μοντέρνους εσωτερικούς χώρους με μια νότα φαντασίας. Σας επιτρέπουν να απομακρυνθείτε από τα καθιερωμένα μοτίβα στο σχεδιασμό του μπάνιου και να κάνετε το εσωτερικό πιο άνετο. Ένας οβάλ καθρέφτης θα είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε ένα ορθογώνιο ντουλάπι μπάνιου με νιπτήρα πάγκου. Μπορείτε να κρεμάσετε με επιτυχία έναν μεγάλο, οβάλ καθρέφτη κοντά στο παράθυρο ή στον τοίχο, ο οποίος έχει επίσης χώρο για ένα κρεμαστό ντουλάπι καλλυντικών.

Οβάλ καθρέφτες μπάνιου με οπίσθιο φωτισμό LED μπορούν να χρησιμοποιηθούν. ως το κύριο διακοσμητικό μοτίβο στο δωμάτιο. Κρεμαστά λουλούδια σε στυλ boho θα ταιριάζουν με τον οβάλ καθρέφτη, όπως και τα στρογγυλά δοχεία για μικρά καλλυντικά στο επάνω μέρος του ντουλαπιού του μπάνιου. Ένας καλά φωτισμένος καθρέφτης LED σε οβάλ σχήμα θα συμπληρώσει ένα σκούρο μπάνιο με τοίχους από σκυρόδεμα ή εσωτερικούς χώρους καλυμμένους με διάτρητη ταπετσαρία. Μπορούν να γίνουν ένα μοναδικό μοτίβο σε ένα λαμπερό μπάνιο ή σε στυλ boho.

Οβάλ LED καθρέφτες μπάνιου - αφεθείτε στην άνεση

Οι μοντέρνοι καθρέφτες μπάνιου που διατίθενται στο κατάστημα Artforma είναι μια απάντηση στις ανάγκες των πιο απαιτητικών πελατών. Κάθε προϊόν διακρίνεται από την προσοχή στη λεπτομέρεια και τη δυνατότητα ατομικής προσαρμογής των επιμέρους παραμέτρων στις απαιτήσεις όλων των μελών του νοικοκυριού. Οβάλ καθρέφτες μπάνιου με οπίσθιο φωτισμό φωτίζουν βέλτιστα το πρόσωπο ή τη σιλουέτα και κάνουν τις καθημερινές δραστηριότητες υγιεινής πολύ πιο ευχάριστες.

Μπορείτε να συμπληρώσετε τους σύγχρονους οβάλ καθρέφτες LED με μια σειρά από λειτουργικά αξεσουάρ. Στην Artforma θα βρείτε καθρέφτες με επιπλέον πίνακα ελέγχου, ραδιόφωνο ή ρολόι. Μπορείτε να σχεδιάσετε ένα οικιακό κέντρο χαλάρωσης στο μπάνιο - χάρη στο θερμαντικό χαλάκι και ένα πρακτικό ράφι για καλλυντικά, θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε ελεύθερα το μπάνιο οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Ταιριάζοντας το μέγεθος και το σχήμα του καθρέφτη με τον τοίχο του μπάνιου, θα απολαύσετε κανονικές δραστηριότητες στο σπίτι χωρίς συμβιβασμούς. Οι φωτιζόμενοι καθρέφτες μπάνιου LED είναι η πολυτέλεια που σας αξίζει.

Δείτε περισσότερα