Προσφορά -5% με κωδικό 5promo
hello@artforma.com
Γράψτε μας ένα mail
Ας μιλήσουμε μέσω του Messenger
Ας μιλήσουμε μέσω του Whats app
Καλάθι 0.00 € € 0
Επαληθευμένος πωλητής
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Καθρέφτες Ορθογώνιοι

123
Φωτιζόμενοι καθρέφτες LED σε διάφορα σχήματα για το μπάνιο σας. Προσφέρουμε στρογγυλούς, τετράγωνους, ορθογώνιους, στρογγυλεμένους και οβάλ καθρέφτες LED. Επιλέξτε το τέλειο σχήμα για να ενισχύσετε τη μοναδική εσωτερική σας διακόσμηση.
Φιλτράρισμα
τύπος δωματίου - Clara ✖
τύπος δωματίου - Αίθουσα ✖
τύπος δωματίου - Σαλόνι ✖
τύπος δωματίου - Τραπεζαρία ✖
Σχήμα καθρέφτη - Ορθογώνιοι ✖
Συλλογή - AmbientLine ✖
Συλλογή - PremiumLine ✖
Συλλογή - SlimLine ✖
Συλλογή - Decor ✖
Συλλογή - Έγχρωμος ✖
Συλλογή - Retro ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός γύρω από τον καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός πάνω και κάτω από τον καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Πλευρικός φωτισμός του καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός πάνω από τον καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός πάνω και στις πλευρές του καθρέφτη ✖
Προσανατολισμός καθρέφτη - Οριζόντια ✖
Προσανατολισμός καθρέφτη - Κάθετα ✖

Εμφανίζονται 45 από 123 προϊόντα

Ορθογώνια

Ένας μεγάλος καθρέφτης τοίχου είναι ιδανικός για ένα δωμάτιο διακοσμημένο σε μινιμαλιστικό, σκανδιναβικό ή βιομηχανικό στυλ. Ειδικότερα, ο ορθογώνιος καθρέφτης αποτελεί μια μοντέρνα, σύγχρονη και, πάνω απ' όλα, ευέλικτη πρόταση. Με αυτό, μπορείτε να σχεδιάσετε μια διαχρονική σύνθεση που θα ενθουσιάσει τους πάντες!

 

Φωτιζόμενος καθρέφτης LED - ακριβώς όπως τον χρειάζεστε!

Μεταξύ των προτάσεων της Artforma, θα βρείτε τετράγωνους καθρέφτες, ορθογώνιους καθρέφτες και καθρέφτες που φωτίζονται χάρη στο φωτισμό με λωρίδες LED.
Ο ορθογώνιος καθρέφτης LED είναι μια πρόταση για τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Χάρη στο περίβλημά του που είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, διατηρεί μια διαχρονική εμφάνιση για τα επόμενα χρόνια. Επιλέξτε μόνοι σας το χρώμα της άκρης του περιβλήματος και απολαύστε τις μειωμένες περιβαλλοντικές επιπτώσεις, το φυσικό φως και τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας χάρη στην τεχνολογία LED. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία διαστάσεων και τη δυνατότητα εξατομίκευσης του καθρέφτη.
Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να τροποποιήσετε το προϊόν και να επιλέξετε έναν λοξό καθρέφτη. Πρόκειται για μια σύγχρονη μορφή επεξεργασίας καθρέφτη που περιλαμβάνει λείανση και στίλβωση των άκρων υπό γωνία. Αυτό επιτρέπει στο πάνελ να αντανακλά το φως και να δημιουργεί ένα κρυστάλλινο εφέ στις άκρες, που φαίνεται όμορφο σε κάθε εσωτερικό χώρο. Ένας λοξός καθρέφτης είναι ένα μικρό πρόσθετο κόστος που θα συμπληρώσει όμορφα ένα δωμάτιο!

 

Ορθογώνιος καθρέφτης LED από την Artforma

Έχετε ελεύθερο χώρο στο διαμέρισμά σας και ονειρεύεστε έναν μεγάλο καθρέφτη τοίχου; Θέλετε έναν φωτιζόμενο καθρέφτη για να ενθουσιάσει τους επισκέπτες και τους κατοίκους, καθώς και για να ταιριάζει με τις τρέχουσες τάσεις; Ελέγξτε τη γκάμα μας και, αν έχετε αμφιβολίες, ζητήστε τη βοήθεια των ειδικών της Artforma. Μαζί θα προσαρμόσουμε λύσεις και θα ανανεώσουμε το χώρο σας!

Δείτε τις κριτικές μας στο  

Δείτε περισσότερα