Προσφορά -5% με κωδικό 5promo
hello@artforma.com
Γράψτε μας ένα mail
Ας μιλήσουμε μέσω του Messenger
Ας μιλήσουμε μέσω του Whats app
Καλάθι 0.00 € € 0
Επαληθευμένος πωλητής
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Καθρέφτες Κάθετα

26
Οι κάθετοι καθρέφτες της Artforma αποτελούν μια εξαιρετική λύση για την οπτική διεύρυνση του χώρου στο εσωτερικό σας. Χάρη στον κάθετο σχεδιασμό τους, ταιριάζουν άψογα σε μπάνια, υπνοδωμάτια ή σαλόνια και διευκολύνουν, για παράδειγμα, τις προετοιμασίες πριν φύγετε από το σπίτι. Η ευρωστία της κατασκευής και η υψηλή ποιότητα των υλικών εγγυώνται την αντοχή και την ασφάλεια κατά τη χρήση των κάθετων καθρεφτών μας με LED φωτισμό. Επιπλέον, το κομψό τους σχεδιασμός θα γίνει ένα στιλάτο διακοσμητικό στοιχείο στον εσωτερικό σας χώρο.
Φιλτράρισμα
Σχήμα καθρέφτη - Ορθογώνιοι ✖
Σχήμα καθρέφτη - Στρογγυλεμένοι ✖
Σχήμα καθρέφτη - Οβάλ ✖
Σχήμα καθρέφτη - Κανονικοί ✖
Συλλογή - AmbientLine ✖
Συλλογή - PremiumLine ✖
Συλλογή - Decor ✖
Συλλογή - Έγχρωμος ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός γύρω από τον καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Πλευρικός φωτισμός του καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός πάνω από τον καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός πάνω και στις πλευρές του καθρέφτη ✖
Προσανατολισμός καθρέφτη - Κάθετα ✖

Εμφανίζονται 26 από 26 προϊόντα

Κομψοί κάθετοι καθρέφτες για το σπίτι σας

Σχεδιάζετε μια ανακαίνιση και επομένως αναζητάτε μια τέλεια ταιριαστή διακόσμηση για το σπίτι σας; Ξεκινήστε με διακοσμητικούς καθρέφτες με πρόσθετα αξεσουάρ. Η προσφορά του ArtForma περιλαμβάνει πολλούς καθρέφτες διαφόρων σχημάτων. Ιδιαίτερα οι κάθετοι καθρέφτεςμε φωτισμό LED είναι πολύ δημοφιλείς. Αφήστε τα να αλλάξουν εντελώς την εμφάνιση του διαμερίσματός σας και να προσφέρουν μια τέλεια αισθητική εμπειρία για τα μάτια σας. Επιλέξτε το μοντέλο που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ του εσωτερικού σας. Ελέγξτε τι αξεσουάρ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε έναν κάθετο καθρέφτη. Διακόσμηση με φωτισμό LED Οι καθρέφτες LEDόχι μόνο έχουν πρακτική λειτουργία, αλλά αποτελούν και ένα κομψό διακοσμητικό στοιχείο, που προσθέτει στυλ και τάξη στο δωμάτιο στο οποίο βρίσκεται. Οι κάθετοι καθρέφτες είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς λόγω της πρακτικότητάς τους και της επιφάνειας του καθρέφτη που είναι βολική στο βλέμμα και μπορεί να διακοσμήσει τους τοίχους σχεδόν σε κάθε δωμάτιο. Ο φωτισμός LEDπου τοποθετείται στον καθρέφτη εξασφαλίζει σωστό φωτισμό κατά την εκτέλεση δραστηριοτήτων φροντίδας. Ένας σωστά επιλεγμένος κάθετος καθρέφτης μπάνιου είναι ένα τέλειο συμπλήρωμα σε ένα κομψό εσωτερικό. Επιπλέον, ο φωτισμός LED εξοικονομεί ενέργεια και είναι φιλικός προς το περιβάλλον.

Φωτισμός LED - σύστημα πρόσπτωσης φωτός

Όταν επιλέγετε ένανκαθρέπτη LED κάθετο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή για να επιλέξετε το μοτίβο πρόσπτωσης φωτός. Αυτό σημαίνει ότι μόνο το τμήμα που επιλέγετε θα επισημανθεί. Ο φωτισμός γύρω από τον καθρέφτη δίνει μια ομοιόμορφη δέσμη φωτός σε κάθε πλευρά του. Αυτή είναι σίγουρα η πιο συχνά επιλεγμένη παραλλαγή από τους πελάτες μας. Άλλα περιλαμβάνουν φωτισμό στα πλάγια ή σε επιλεγμένες άκρες, όπως το επάνω και τα πλαϊνά. Χάρη σε τόσους πολλούς τρόπους, μπορείτε να εξατομικεύσετε τον καθρέφτη για το διαμέρισμά σας όσο το δυνατόν περισσότερο.

Τύπος φωτός στον καθρέφτη

Όταν επιλέγετε κάθετο καθρέφτη των ονείρων σας για το διαμέρισμά σας , φροντίστε για το χρώμα του φωτισμού του. Μπορείτε να επιλέξετε ένα ουδέτερο χρώμα που θα προσθέσει μόνο λίγη ζεστασιά και ατμόσφαιρα στο δωμάτιό σας ή να επιλέξετε τον φωτισμό της μάρκας PHILIPS εάν χρειάζεστε πιο δυνατό φωτισμό προσώπου, που θα διευκολύνει την εφαρμογή του μακιγιάζ. Το χρώμα LED ελέγχεται χρησιμοποιώντας διακόπτη αφής. Διακοσμητικοί καθρέφτες - πρακτικό σχήμα Ο κάθετος καθρέφτης είναι σίγουρα η πιο κλασική και παραδοσιακή μορφή καθρέφτη , που θα ταιριάζει σχεδόν σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού ή του διαμερίσματός σας. Χάρη στα κανονικά του σχήματα, μπορείτε εύκολα να το ταιριάξετε με άλλα διακοσμητικά έπιπλα. Οι διακοσμήσεις με καθρέφτες φαίνονται καλύτερα σε εσωτερικούς χώρους όπου κυριαρχούν οι κλασικές φόρμες και διακοσμήσεις. Χαρακτηρίζεται από ένα ψηλό, στενό σχήμα που επιτρέπει την οπτική μεγέθυνση του χώρου, κάτι που είναι ιδιαίτερα επιθυμητό στην περίπτωση ενός μικρού δωματίου. Διαστάσεις καθρέφτη - βρείτε την τέλεια λύση για το εσωτερικό σας Οι κάθετοι καθρέφτες μας διατίθενται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη, γεγονός που τους επιτρέπει να ταιριάζουν απόλυτα με το εσωτερικό σας. Στον πίνακα διαμόρφωσης, μπορείτε εύκολα να επιλέξετε τις διαστάσεις και το σχήμα του καθρέφτη που θα ανταποκρίνονται καλύτερα στις προσδοκίες σας. Ακολουθούμε μια ατομική προσέγγιση σε κάθε παραγγελία, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε τον καθρέφτη που χρειάζεστε. Λόγω του γεγονότος ότι το προϊόν κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας μεμονωμένου πελάτη, μετά την υποβολή της παραγγελίας θα λάβετε πληροφορίες σχετικά με την προγραμματισμένη ημερομηνία παράδοσης.

Κάθετος καθρέφτης LED από τη συλλογή AmbientLine

Καθρέφτες στη συλλογή AmbientLine χαρακτηρίζονται από υψηλό επίπεδο αισθητικής και διακοσμητικής εμφάνισης. Το ορθογώνιο σχήμα τους σε συνδυασμό με τον φωτισμό τα κάνει να φαίνονται οπτικά μεγαλύτερα. Το διάχυτο φως στο πίσω μέρος του καθρέφτη είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της συλλογής, το τελικό αποτέλεσμα της οποίας είναι ατμοσφαιρικό. Η πηγή φωτός δεν κατευθύνεται απευθείας στον χρήστη, κάτι που είναι μια τέλεια λύση για άτομα που αναζητούν μια πιο διακριτική και ευχάριστη ατμόσφαιρα φωτισμού.

Κάθετος καθρέφτης LED από τη συλλογή PremiumLine

Μια πρόταση για καθρέφτες από τη συλλογή PremiumLine περιλαμβάνει μια συλλογή από κάθετους καθρέφτες που θα φέρουν επανάσταση στην εμφάνιση του μπάνιου σας. Ο Κάθετος καθρέφτης μπάνιουPremiumLine έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε ο φωτισμός να πέφτει πάνω στο άτομο που στέκεται μπροστά του, παρέχοντας έτσι ιδανικές συνθήκες για την εκτέλεση καθημερινών θεραπειών φροντίδας. Οι καθρέφτες αυτής της συλλογής χαρακτηρίζονται από καινοτόμες λύσεις που εστιάζουν το φως στον χρήστη καθρέφτη, εξασφαλίζοντας μέγιστη άνεση στη χρήση.

Κάθετος καθρέφτης LED από τη συλλογή Colorful

Κάθετοι καθρέφτες. από τη συλλογή των έγχρωμων καθρεφτών, πρόκειται για προϊόντα με πρωτότυπο σχέδιο. Χάρη σε αυτά, θα φέρετε ένα μοντέρνο και κομψό στυλ στο σαλόνι ή το γραφείο σας. Όταν επιλέγετε έναν κάθετο καθρέφτη από αυτή τη σειρά, μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα της επιφάνειας, που είναι ένας καινοτόμος τρόπος για να διακοσμήσετε το εσωτερικό. Με διάφορα χρώματα για να διαλέξετε, μπορείτε να ταιριάξετε τέλεια με το στυλ του δωματίου και τις προτιμήσεις σας. Οι Κάθετοι καθρέφτες μπορούν να κρεμαστούν σχεδόν σε οποιοδήποτε δωμάτιο και φαίνονται πιο εντυπωσιακοί σε σκούρα χρώματα. Αυτά είναι σχεδιαστικά στοιχεία που θα αλλάξουν εντελώς την εμφάνιση του σπιτιού σας. Διακόπτης αφής και μετεωρολογικός σταθμός Η συλλογή μας περιλαμβάνει 120 μοντέλα καθρεφτών. Ανάμεσά τους υπάρχουν και μερικά που μπορείτε να κρεμάσετε στο διαμέρισμά σας. Μπορείτε ελεύθερα να εξατομικεύσετεΚάθετους καθρέφτεςμε πρόσθετες λειτουργίες ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μέσα σε αυτές τις λειτουργίες, μπορείτε να επιλέξετε διακόπτη αφής, διακόπτη αισθητήρα ή Smart Switch. Κάθε μία από αυτές τις παραλλαγές έχει ειδικές ιδιότητες που πρέπει να γνωρίζετε. Χάρη σε πρόσθετες λειτουργίες, οι καθρέφτες θα είναι πιο λειτουργικοί και θα ταιριάζουν ακόμα καλύτερα στις ανάγκες σας.

Θερμαντικό χαλάκι ως πρόσθετο στοιχείο του εξοπλισμού

Εάν θέλετε να αποφύγετε το θάμπωμα του γυαλιού. επιφάνειες στο μπάνιο, έχουμε μια λύση για εσάς. Όταν επιλέγετε έναν οβάλ καθρέφτη, μπορείτε να τον εξοπλίσετε με ένα ειδικό θερμαντικό χαλάκι. Αυτό το χαλάκι διατίθεται σε διάφορα μεγέθη. Αφού το ενεργοποιήσετε, ο ατμός θα εξαφανιστεί γρήγορα και η εικόνα στον καθρέφτη θα παραμείνει καθαρή. Ο διακόπτης θέρμανσης ματ είναι εύκολος στη χρήση και ελέγχεται από διακόπτη αφής.

Καθρέπτες ανά σχήμα

Καθρέπτες ανά είδος

Καθρέπτες ανά δωμάτιο

Δείτε τις κριτικές μας στο  

Δείτε περισσότερα