Προσφορά -10% με κωδικό 10promo
hello@artforma.com
Γράψτε μας ένα mail
Ας μιλήσουμε μέσω του Messenger
Ας μιλήσουμε μέσω του Whats app
Καλάθι 0.00 € € 0
Επαληθευμένος πωλητής
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Μεγάλοι καθρέπτες LED

77
Φιλτράρισμα
τύπος δωματίου - Clara ✖
τύπος δωματίου - Αίθουσα ✖
τύπος δωματίου - Σαλόνι ✖
Σχήμα καθρέφτη - Στρόγγυλοι ✖
Σχήμα καθρέφτη - Ορθογώνιοι ✖
Σχήμα καθρέφτη - Στρογγυλεμένοι ✖
Σχήμα καθρέφτη - Οβάλ ✖
Συλλογή - AmbientLine ✖
Συλλογή - PremiumLine ✖
Συλλογή - Έγχρωμος ✖
Συλλογή - Καθρέφτες Κρεμαστός ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός γύρω από τον καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός πάνω και κάτω από τον καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Πλευρικός φωτισμός του καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός πάνω από τον καθρέφτη ✖
Προσανατολισμός καθρέφτη - Οριζόντια ✖
Προσανατολισμός καθρέφτη - Κάθετα ✖

  • 1
Εμφανίζονται 45 από 77 προϊόντα

Μεγάλοι καθρέφτες

Οι μεγάλοι καθρέφτες για το μπάνιο ή το χολ είναι μια μοναδική κατηγορία προϊόντων χάρη στην οποία μπορείτε να αλλάξετε ριζικά την εμφάνιση οποιουδήποτε εσωτερικό. Μεγάλοι καθρέφτες τοίχου για το σαλόνι θα αντικαταστήσουν με επιτυχία έναν κλασικό πίνακα πάνω από τον καναπέ, θα βοηθήσουν στην οπτική μεγέθυνση του δωματίου και θα φωτίσουν τον χώρο χωρίς πρόσθετη πηγή φωτός. Ένας πολύ μεγάλος καθρέφτης τοίχου μπορεί να γίνει το κύριο διακοσμητικό μοτίβο του δωματίου όπου σας αρέσει να χαλαρώνετε ή να περνάτε χρόνο με φίλους.

Ένας μεγάλος καθρέφτης στον κεντρικό τοίχο στο χολ ή στο μπάνιο θα δώσει στο εσωτερικό επιπλέον βάθος και οι αναλογίες του θα είναι ομοιόμορφες. Αυτή είναι μια συνταγή για τη διακόσμηση ενός ασυνήθιστου δωματίου με κεκλιμένες οροφές ή ψηλή οροφή, επειδή ένας καθρέφτης σε ένα διακοσμητικό πλαίσιο θα σας επιτρέψει να σχεδιάσετε μια ζεστή γωνιά για εργασία και χαλάρωση. Μεγάλοι καθρέφτες με φωτισμό θα συμπληρώσουν τον φωτισμό της οροφής και θα σας προσφέρουν διακριτικό φως στον πλαϊνό τοίχο, ιδανικό για το βράδυ ή για παρακολούθηση ταινίας.

Μεγάλοι καθρέφτες για το μπάνιο - άνεση καθημερινής χρήσης

Οι μεγάλοι καθρέφτες τοίχου LED είναι μια πρόταση για άτομα που εκτιμούν τις σύγχρονες και λειτουργικές λύσεις στο σπίτι τους . Μεγάλοι καθρέφτες στο σαλόνι ή στο χολ μπορεί να είναι το μόνο στοιχείο της διακόσμησης του δωματίου - τότε αξίζει να χρησιμοποιήσετε ένα πολύ διακοσμητικό πλαίσιο που θα ταιριάζει με τα άλλα στοιχεία του εξοπλισμού.

Μεγάλοι ορθογώνιοι καθρέφτες τοίχου μπορούν να χωρέσουν ακόμα και σε ένα μικρό μπάνιο, να τους κρεμάσουν απέναντι από την είσοδο και έτσι να μεγεθύνουν οπτικά το δωμάτιο. Μεγάλοι καθρέφτες μπάνιου με φωτισμό θα είναι βολικοί κατά τη διάρκεια της πρωινής τουαλέτας και όταν θέλετε να κάνετε ακριβές μακιγιάζ. Ένας πολύ μεγάλος καθρέφτης τοίχου θα φαίνεται κομψός τόσο σε δωμάτιο σε ρετρό στυλ όσο και σε σαλόνι με λαμπερά αξεσουάρ.

Μοντέρνοι μεγάλοι καθρέφτες για την κρεβατοκάμαρα< / u> - σικ και κομψότητα

Το κατάστημα Artforma προσφέρει μοντέρνους μεγάλους καθρέφτες για το μπάνιο ή την κρεβατοκάμαρα, που θα σας επιτρέψουν να εκμεταλλευτείτε πλήρως τα πλεονεκτήματα του το σπίτι σου. Αυτοί είναι κυρίως μεγάλοι καθρέφτες μπάνιου με φωτισμό τους οποίους μπορείτε να συμπληρώσετε με έναν επιπλέον αισθητήρα αφής, μετεωρολογικό σταθμό ή ρολόι. Μπορούμε να εγκαταστήσουμε ένα ηχείο Bluetooth στον καθρέφτη για εσάς, το οποίο θα σας επιτρέψει να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική κατά τη διάρκεια του βραδινού σας μπάνιου ή να ενεργοποιείτε ενεργητικούς ρυθμούς κατά τη διάρκεια του πρωινού σας ντους. Μεγάλοι καθρέφτες με φωτισμό διατίθενται με διαφορετικές εντάσεις φωτισμού και σε διάφορα σχήματα, ώστε να μπορείτε να ταιριάξετε τέλεια τον τύπο του καθρέφτη σε ένα συγκεκριμένο εσωτερικό. Χάρη στους μοντέρνους καθρέφτες της Artforma, μπορείτε να προσαρμόσετε το μοντέλο έτσι ώστε το διαμέρισμά σας να καλύπτει όλες τις ανάγκες των μελών του νοικοκυριού.

Δείτε περισσότερα