Προσφορά -10% με κωδικό 10promo
hello@artforma.com
Γράψτε μας ένα mail
Ας μιλήσουμε μέσω του Messenger
Ας μιλήσουμε μέσω του Whats app
Καλάθι 0.00 € € 0
Επαληθευμένος πωλητής
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Καθρέφτες LED χωρίς πλαίσιο

214
Φιλτράρισμα
τύπος δωματίου - Clara ✖
τύπος δωματίου - Αίθουσα ✖
τύπος δωματίου - Σαλόνι ✖
τύπος δωματίου - Τραπεζαρία ✖
Σχήμα καθρέφτη - Στρόγγυλοι ✖
Σχήμα καθρέφτη - Ορθογώνιοι ✖
Σχήμα καθρέφτη - Στρογγυλεμένοι ✖
Σχήμα καθρέφτη - Οβάλ ✖
Σχήμα καθρέφτη - Κανονικοί ✖
Συλλογή - AmbientLine ✖
Συλλογή - PremiumLine ✖
Συλλογή - FrameLine ✖
Συλλογή - Decor ✖
Συλλογή - Έγχρωμος ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός γύρω από τον καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός πάνω και κάτω από τον καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Πλευρικός φωτισμός του καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός πάνω από τον καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός πάνω και στις πλευρές του καθρέφτη ✖
Προσανατολισμός καθρέφτη - Οριζόντια ✖
Προσανατολισμός καθρέφτη - Κάθετα ✖

Εμφανίζονται 45 από 214 προϊόντα

Καθρέπτες χωρίς πλαίσιο

Ένας καθρέφτης χωρίς πλαίσιοείναι κάτι περισσότερο από ένα πρακτικό στοιχείο της εσωτερικής διακόσμησης. Είναι επίσης μια τέλεια διακόσμηση που μπορεί να προσθέσει στυλ και κομψότητα στο δωμάτιο, όχι μόνο εστιάζοντας στο πλαίσιο του καθρέφτη. Τα μοντέρνα μοντέλα που διατίθενται στην αγορά προσφέρουν όχι μόνο διάφορες λειτουργίες, αλλά και διάφορα σχήματα και μοτίβα που ταιριάζουν σε κάθε στυλ διάταξης.

Ένας καθρέφτης χωρίς πλαίσιοείναι ιδιαίτερα χρήσιμος σε μικρά δωμάτια, όπου δεν υπάρχει. του χώρου μπορεί να είναι πρόβλημα. Τοποθετώντας σωστά τον καθρέφτη, μπορείτε να επιτύχετε το αποτέλεσμα της οπτικής μεγέθυνσης του χώρου αντανακλώντας το φως. Επιπλέον, οικαθρέπτες χωρίς πλαίσιοείναι πολύ καθολικοί και ταιριάζουν με οποιοδήποτε στυλ διάταξης, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορα δωμάτια, όπως σαλόνι, υπνοδωμάτιο, μπάνιο ή χωλ.

Καθρέπτες. όχι μόνο μεγεθύνουν οπτικά το χώρο, αλλά και αυξάνουν την ποσότητα φωτός στο δωμάτιο αντανακλώντας τις ακτίνες. Χάρη σε αυτό, μπορούν να δώσουν στο εσωτερικό μια φωτεινή και ευχάριστη ατμόσφαιρα. Επιπλέον, οι διακοσμητικοί καθρέφτες είναι ελκυστικά διακοσμητικά στοιχεία που εμπλουτίζουν το στυλ της διάταξης και ενισχύουν τον κομψό χαρακτήρα της.

Καθρέφτες με κλασικά σχήματα, δηλαδή ορθογώνιους και στρογγυλούς καθρέφτες χωρίς πλαίσιο.

Οι καθρέφτες χωρίς πλαίσιο είναι αναμφίβολα ένα από τα στοιχεία της εσωτερικής διακόσμησης που δεν έχει πλέον μια καθαρά χρηστική λειτουργία. Τα μοντέρνα μοντέλα καθρεφτών χωρίς πλαίσιο αποτελούν σήμερα ένα πολύ σημαντικό διακοσμητικό στοιχείο των εσωτερικών χώρων. Προσφέρουν πολλές δυνατότητες εφαρμογής και ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε διάταξη. Στην ίδια την αρχιτεκτονική, οι καθρέφτες εκτελούν τρεις βασικές λειτουργίες: επιτρέπουν τον φωτισμό σκοτεινών χώρων χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης παραθύρου ή φεγγίτη, μεγεθύνουν οπτικά τους χώρους και επίσης τους κάνουν πιο άνετους χάρη σε κομψές διακοσμήσεις που αλλάζουν εντελώς την εμφάνιση του εσωτερικό. Και παρόλο που υπάρχουν πολλά σχήματα καθρεφτών στην αγορά, τα πιο δημοφιλή εξακολουθούν να είναι τα ορθογώνια και τα στρογγυλά.

Οι ορθογώνιοι καθρέφτες είναι ένας από τους πιο συχνά χρησιμοποιούμενους τύπους καθρεφτών, γεγονός που οφείλεται στην απλότητά τους αλλά καθολικός σχεδιασμός. χαρακτηρίζεται από κάθετο σχήμα. Η ευελιξία τους τα καθιστά τέλεια για διάφορους τύπους εσωτερικών χώρων, ανεξαρτήτως στυλ - από κλασικό έως μοντέρνο. Οι ορθογώνιοικαθρέπτες χωρίς πλαίσιοδιατίθενται σε πολλά μεγέθη, γεγονός που τους επιτρέπει να προσαρμόζονται σε διαφορετικά δωμάτια. Τα μεγαλύτερα μοντέλα, που καταλαμβάνουν ολόκληρο τον τοίχο, διευρύνουν οπτικά τον χώρο και του προσθέτουν χαρακτήρα, ενώ τα μικρότερα μοντέλα λειτουργούν εξαιρετικά σε μικρές κόγχες ή σε έπιπλα, εκπληρώνοντας τόσο διακοσμητική όσο και πρακτική λειτουργία. Επιπλέον, οι σχεδιαστές, που δεν εστιάζουν στοτο πλαίσιο του καθρέφτη, δίνουν συχνά μεγαλύτερη προσοχή στο να δίνουν στους κλασικούς τύπους καθρέφτες έναν εξαιρετικά διακοσμητικό χαρακτήρα.

Οι στρογγυλοί καθρέφτες είναι μια άλλη κομψή και κομψή διακοσμητική προσθήκη που εισάγει στο εσωτερικό μια απαλή και άνετη προφορά. Το στρογγυλεμένο σχήμα τους ξεχωρίζει με τις απλές γραμμές επίπλων και αξεσουάρ, δίνοντας στο δωμάτιο έναν κομψό χαρακτήρα. Οι στρογγυλοί καθρέφτες είναι πολύ ευέλικτοι και ταιριάζουν σε διάφορους τύπους εσωτερικών χώρων - από παραδοσιακούς έως μοντέρνους. Χάρη στο ασυνήθιστο σχήμα τους, είναι ιδανικά για όσους θέλουν να προσθέσουν μια πρωτότυπη και μοναδική προφορά στο εσωτερικό τους.

Οι στρογγυλοί καθρέπτες χωρίς πλαίσιο διατίθενται σε διάφορα μεγέθη, κάτι που σας επιτρέπει να το κάνετε αυτό. για να επιλέξετε το μοντέλο που ταιριάζει τέλεια σε ένα συγκεκριμένο εσωτερικό. Διατίθενται επίσης σε ποικιλία χρωμάτων: από παραδοσιακό ασημί έως πιο πρωτότυπες αποχρώσεις όπως χρυσό ή χάλκινο. Η επιλογή του χρώματος του καθρέφτη μπορεί να συνδυαστεί με το χρώμα ολόκληρου του δωματίου ή να επιλέξετε ένα χρώμα με αντίθεση που θα τραβήξει την προσοχή.

Έξυπνοι καθρέφτες - αξίζει να τους έχετε στο σπίτι σας;

Εάν ωστόσο, αν αγαπάτε τη μοντερνότητα και εκτιμάτε έναν καθρέφτη χωρίς πλαίσιο, τότε οι έξυπνοι καθρέφτες είναι για εσάς. Αυτή είναι μια εξαιρετική λύση που συνδυάζει τη λειτουργικότητα με την τεχνολογία έξυπνου σπιτιού. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλές πρακτικές λειτουργίες που διευκολύνουν την καθημερινότητά σας. Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα των έξυπνων καθρεπτών είναι η δυνατότητα χρήσης δημοφιλών υπηρεσιών ροής όπως το Netflix, το Spotify ή το Tidal. Τώρα, ενώ κάνετε μπάνιο ή ετοιμάζεστε για τη δουλειά, μπορείτε να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική ή να παρακολουθήσετε ενδιαφέρουσες ταινίες και σειρές χρησιμοποιώντας έναν έξυπνο καθρέφτη.

Οι έξυπνοι καθρέφτεςπροσφέρουν πολλές πρόσθετες λειτουργίες, όπως η δυνατότητα ρύθμισης του χρώματος του φωτός ή ένα ενσωματωμένο σύστημα θέρμανσης που εμποδίζει την εξάτμιση του γυαλιού. Με τη βοήθεια αυτής της τεχνολογίας, μπορείτε εύκολα να φωτίσετε τόσο το μπάνιο όσο και άλλα δωμάτια. Ένας τέτοιοςκαθρέφτης χωρίς πλαίσιοθα λειτουργήσει τέλεια σε κάθε διάταξη, όχι μόνο στη σύγχρονη. Αυτός ο τύπος καθρεφτών είναι πρακτικοί, αλλά και αισθητικοί, και ο μοντέρνος σχεδιασμός και τα κομψά φινιρίσματα τους κάνουν να ταιριάζουν σε μοντέρνους και μινιμαλιστικούς εσωτερικούς χώρους, ανεξάρτητα από το σκοπό και τη διακόσμηση του ίδιου του δωματίου. Το βράδυ, ωστόσο, αυτοί οι καθρέφτες θα δημιουργήσουν με επιτυχία τη σωστή ατμόσφαιρα, ανάλογα με το χρώμα του φωτός που θα επιλέξετε.

Δεδομένου ότι δεν αξίζει να εστιάσετε αποκλειστικά στο σκελετό του καθρέφτη όταν επιλέγετε το σωστό μοντέλο, καλό είναι να δίνετε προσοχή και σε τεχνικές πτυχές, όπως η παροχή ρεύματος και η σύνδεση. Οι καθρέφτες με τροφοδοσία DC απαιτούν επαρκείς πηγές ενέργειας και χώρο για καλώδια. Για καθρέφτες που λειτουργούν με μπαταρία, πρέπει να δώσετε προσοχή στην ισχύ της μπαταρίας. Η εγκατάσταση απαιτεί επίσης προσοχή - πρέπει να προσαρμοστεί στο πάχος και την απόσταση του καθρέφτη από τον τοίχο. Το χρώμα και το χρώμα του φωτός που εκπέμπεται από τον καθρέφτη είναι επίσης σημαντικά για τον χρήστη, ειδικά στην τραπεζαρία.

Καθρέφτης χωρίς πλαίσιο - ο καλύτερος μπορεί να βρεθεί στο Artforma

Το Artforma είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που προσφέρει αποκλειστικούς και διακοσμητικούς καθρέφτες με οπίσθιο φωτισμό LED, ιδανικοί για την τραπεζαρία. Η προσφορά μας περιλαμβάνει καθρέφτες διαφόρων μεγεθών και σχημάτων, που σίγουρα θα ταιριάξετε στο εσωτερικό σας, προσθέτοντας χαρακτήρα και θαλπωρή σε αυτό. Όλα τα μοντέλα μας είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας και χαρακτηρίζονται από υψηλή λειτουργικότητα. Ένας βολικός διακόπτης σάς επιτρέπει να ανάβετε και να σβήνετε εύκολα τα φώτα, γεγονός που αυξάνει περαιτέρω τη χρηστικότητά τους. Αν ψάχνετε για σύγχρονες λύσεις, οι καθρέφτες μας θα ανταποκριθούν σε όλες τις προσδοκίες σας.

Καθρέπτες ανά σχήμα

Καθρέπτες ανά είδος

Καθρέπτες ανά δωμάτιο

Δείτε τις κριτικές μας στο  

Δείτε περισσότερα