Προσφορά -10% με κωδικό 10promo
hello@artforma.com
Γράψτε μας ένα mail
Ας μιλήσουμε μέσω του Messenger
Ας μιλήσουμε μέσω του Whats app
Καλάθι 0.00 € € 0
Επαληθευμένος πωλητής
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Στρογγυλοί καθρέπτες μπάνιου με LED

30
Φιλτράρισμα
τύπος δωματίου - Clara ✖
τύπος δωματίου - Αίθουσα ✖
τύπος δωματίου - Σαλόνι ✖
Σχήμα καθρέφτη - Στρόγγυλοι ✖
Συλλογή - AmbientLine ✖
Συλλογή - PremiumLine ✖
Συλλογή - Καθρέφτες Κρεμαστός ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός γύρω από τον καθρέφτη ✖

Εμφανίζονται 30 από 30 προϊόντα

Στρογγυλοί καθρέφτες μπάνιου LED - κομψότητα και λειτουργικότητα

Το μπάνιο είναι ένα από τα πιο σημαντικά σημεία στο διαμέρισμα για χαλάρωση και ξεκούραση. Αυτό που θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε μια μοναδική διάταξη στο μπάνιο του σπιτιού σας είναι οι στρογγυλοί καθρέφτες μπάνιου LED, διαθέσιμοι στο κατάστημα Artforma. Πρόκειται για μοναδικούς στρογγυλούς καθρέφτες για το μπάνιο, με πάνελ φωτισμού και μοντέρνες λύσεις που θα κάνουν το μπάνιο σας να λάμπει και να γίνει πιο λειτουργικό. Οι Οι στρογγυλοί καθρέφτες μπάνιου είναι ένας συνδυασμός άνεσης και κομψότητας που θα σας κάνουν να νιώσετε στο μπάνιο σας όπως σε ένα επαγγελματικό SPA.

Το αναμφισβήτητο πλεονέκτημα που διακρίνει τους στρογγυλούς φωτιζόμενους καθρέφτες μπάνιου είναι η δυνατότητα να τους τοποθετούν σχεδόν σε κάθε εσωτερικό σχεδιασμό. Καθρέπτες μπάνιου - στρογγυλοί, σε οποιοδήποτε μέγεθος, μινιμαλιστικό ή με πρόσθετη διακόσμηση, θα λειτουργήσουν ιδιαίτερα καλά σε ένα μεγάλο, ευρύχωρο μπάνιο. Είναι επίσης μια καλή επιλογή σε μικρά δωμάτια γιατί τα μεγεθύνουν οπτικά και βοηθούν στη διόρθωση των αναλογιών.

Στρογγυλοί καθρέφτες μπάνιου LED - ανεξάρτητη εσωτερική διακόσμηση

Ο στρογγυλός φωτιζόμενος καθρέφτης μπάνιου είναι ένας μοναδικός έμφαση σε ένα δωμάτιο που θα σας επιτρέψει να σχεδιάσετε ένα άνετο μπάνιο για όλα τα μέλη της οικογένειας. Ένας καλά εκτεθειμένος καθρέφτης θα λειτουργήσει ως ανεξάρτητο διακοσμητικό στοιχείο σε έναν μεγάλο τοίχο, δίπλα σε μια βάση λουλουδιών ή ένα απλό ράφι για καλλυντικά. Οι στρογγυλοί καθρέφτες για το μπάνιο είναι η καλύτερη επιλογή σε μπάνιο με ασύμμετρους τοίχους, σε σοφίτα ή σε δωμάτιο με κεκλιμένες οροφές.

Οι στρογγυλοί καθρέφτες μπάνιου LED θα σας επιτρέψουν να ισορροπήσετε διακριτικά τις αναλογίες ενός στενού και μακριού μπάνιου. Οι φωτιζόμενοι στρογγυλοί καθρέφτες για το μπάνιο φαίνονται υπέροχα σε έναν γκρι ή μαύρο τοίχο, σε ένα μπάνιο βιομηχανικού στιλ ή σε ένα φωτεινό σπα στο σπίτι. Μεγάλοι, στρογγυλοί καθρέφτες μπάνιου LED θα γεμίσουν τον χώρο πάνω από τον νιπτήρα και θα κάνουν τις καθημερινές δραστηριότητες υγιεινής και καλλυντικών ακόμα πιο απολαυστικές. Το πάνελ φωτισμού LED μπορεί να είναι μια πρόσθετη πηγή φωτός ή μια διακριτική διακόσμηση κατά τη διάρκεια ενός βραδινού μπάνιου.

Καθρέπτες μπάνιου - στρογγυλά διακοσμητικά σε ένα καλά διαρρυθμισμένο εσωτερικό

Στρογγυλοί καθρέφτες μπάνιου είναι ένα καθολικό στοιχείο κάθε εξοπλισμού μπάνιου. Χάρη στο στρογγυλό του σχήμα, ο καθρέφτης με φωτισμό LED θα φαίνεται εντυπωσιακός σε συνδυασμό με έναν ανεξάρτητο νιπτήρα ή ένα μακρόστενο ντουλάπι με νιπτήρα πάγκου. Ένας στρογγυλός φωτιζόμενος καθρέφτης μπάνιουμπορεί να συνδυαστεί με ένα μεγάλο, κρεμαστό φωτιστικό με οβάλ αποχρώσεις, που θα κάνει το μπάνιο σας να φαίνεται ακόμα μεγαλύτερο.

Ένας στρογγυλός καθρέφτης με οπίσθιο φωτισμό LED θα σας επιτρέψει να εξοικονομήσετε χώρο σε ένα μικρό δωμάτιο και να εγκαταλείψετε τον παραδοσιακό φωτισμό. Το πάνελ LED θα σας επιτρέψει να εφαρμόσετε αποτελεσματικά το μακιγιάζ και να τονίσετε με ακρίβεια τα πρόσωπα των μελών του νοικοκυριού σας στον καθρέφτη. Ταυτόχρονα, οι σύγχρονοι καθρέφτες LED της Artforma σάς επιτρέπουν να προσαρμόσετε την ένταση φωτισμού στην ευεξία ή την ώρα της ημέρας, έτσι ώστε το μπάνιο να γίνει πραγματικός χώρος ανάπαυσης. Η επιλογή ενός στρογγυλού καθρέφτη με οπίσθιο φωτισμό LED είναι μια εγγύηση ότι ο χρόνος που περνάτε στο μπάνιο θα περνάει πάντα σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Δείτε τις κριτικές μας στο  

Δείτε περισσότερα