Προσφορά -5% με κωδικό 5promo
hello@artforma.com
Γράψτε μας ένα mail
Ας μιλήσουμε μέσω του Messenger
Ας μιλήσουμε μέσω του Whats app
Καλάθι 0.00 € € 0
Επαληθευμένος πωλητής
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Διάδρομος

32
Φιλτράρισμα
τύπος δωματίου - Αίθουσα ✖
Σχήμα καθρέφτη - Στρόγγυλοι ✖
Σχήμα καθρέφτη - Ορθογώνιοι ✖
Συλλογή - AmbientLine ✖
Συλλογή - PremiumLine ✖
Συλλογή - Decor ✖
Συλλογή - Andes ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός γύρω από τον καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Πλευρικός φωτισμός του καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός πάνω από τον καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός πάνω και στις πλευρές του καθρέφτη ✖
Προσανατολισμός καθρέφτη - Οριζόντια ✖
Προσανατολισμός καθρέφτη - Κάθετα ✖

Εμφανίζονται 32 από 32 προϊόντα

Διάδρομος

Ο καθρέφτης διαδρόμου LED είναι ένα must-have για κάθε σπίτι! Ανεξάρτητα από το μέγεθος του δωματίου, ακόμη και ο μικρότερος καθρέφτης τοίχου πρέπει να υπάρχει. Για να σας διευκολύνουμε στην επιλογή, εμείς στην Artforma έχουμε φροντίσει για τις πολλές επιλογές εξατομίκευσης.

 

Εξατομικεύστε τον καθρέφτη τοίχου του διαδρόμου σας

Οι διακοσμητικοί καθρέφτες για το διάδρομο σας παρέχουν καθημερινή άνεση. Ακριβώς πριν φύγετε από το σπίτι, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στον εαυτό σας για να βεβαιωθείτε ότι δείχνετε τρελοί! Προσαρμόστε τον καθρέφτη όχι μόνο στις ανάγκες σας, αλλά και στο σχεδιασμό του δωματίου.
Στη σειρά Artforma θα βρείτε διακοσμητικούς καθρέφτες για το διάδρομο σε τρία διαφορετικά μεγέθη, δώδεκα χρώματα περιβλήματος, διαφορετικά χρώματα φωτισμού και τρία χρώματα κρεμαστών! Μπορείτε επίσης να επιλέξετε έναν μεγάλο καθρέφτη τοίχου για τον διάδρομο με διαστάσεις 100x140 cm. Επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας εάν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την επιλογή ή την τοποθέτηση στον ελεύθερο χώρο σας!
Για όσους είναι κοντά στην τεχνολογία, μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα ρολόι αφής ή έναν σταθμό Wi-Fi! Χάρη σε αυτές τις λύσεις, δεν θα αργήσετε ποτέ ξανά, μπορείτε να ελέγξετε γρήγορα τη θερμοκρασία έξω και να επιλέξετε τα ρούχα σας ανάλογα με τις συνθήκες! Για τη διευκόλυνσή σας, εξασφαλίσαμε ότι ο καθρέφτης διαδρόμου μπορεί να ρυθμιστεί μέσω του smartphone σας.

 

Σύγχρονος καθρέφτης για τον διάδρομο - μοντέρνος και φιλικός προς το περιβάλλον φωτισμός LED

 

Σύγχρονος καθρέφτης για τον διάδρομο - μοντέρνος και φιλικός προς το περιβάλλον φωτισμός LED
Θέλετε έναν μεγάλο καθρέφτη τοίχου για το διάδρομό σας για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας; Προσβλέπετε σε μια πρακτική και ταυτόχρονα μοντέρνα αγορά; Έχετε έρθει στο τέλειο μέρος! Ανακαλύψτε τη σειρά Artforma και απολαύστε τη διαχρονική ποιότητα των σύγχρονων καθρεφτών.

Δείτε τις κριτικές μας στο  

Δείτε περισσότερα