Προσφορά -10% με κωδικό 10promo
hello@artforma.com
Γράψτε μας ένα mail
Ας μιλήσουμε μέσω του Messenger
Ας μιλήσουμε μέσω του Whats app
Καλάθι 0.00 € € 0
Επαληθευμένος πωλητής
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Σειρά

56
Φιλτράρισμα
Σχήμα καθρέφτη - Στρόγγυλοι ✖
Σχήμα καθρέφτη - Ορθογώνιοι ✖
Σχήμα καθρέφτη - Κανονικοί ✖
Συλλογή - PremiumLine ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός γύρω από τον καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός πάνω και κάτω από τον καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Πλευρικός φωτισμός του καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός πάνω από τον καθρέφτη ✖
Προσανατολισμός καθρέφτη - Οριζόντια ✖
Σειρά - Google ✖
Σειρά - Samsung ✖
Σειρά - Apple ✖

  • 1
Εμφανίζονται 45 από 56 προϊόντα

Έξυπνος καθρέφτης - μια μοντέρνα προσθήκη στη διαρρύθμισή σας

Εάν είστε λάτρης των gadget και αγαπάτε τις τεχνολογικές καινοτομίες, αυτός ο έξυπνος καθρέφτης σίγουρα θα σας συναντήσει τις προσδοκίες σας. Όχι μόνο θα σας επιτρέψει να κοιτάξετε τον εαυτό σας πριν φύγετε από το σπίτι και να φτιάξετε το μακιγιάζ σας, αλλά θα είναι επίσης ένα κέντρο ψυχαγωγίας στο μπάνιο σας. Οέξυπνος καθρέφτης είναι προηγμένες συσκευές εξοπλισμένες με εύχρηστες λογισμικό. Χάρη σε αυτό, μοιάζει με smartphone ή tablet με πολλές λειτουργίες στη διάθεσή σας.

YouTube; Spotify; Netflix; Όλες οι αγαπημένες σας εφαρμογές θα είναι διαθέσιμες στα χέρια σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σύνδεση στο Διαδίκτυο. Καθώς πηγαίνετε στην τουαλέτα το πρωί, θα μπορείτε να μάθετε ποια νέα άλμπουμ έχουν εμφανιστεί στο Διαδίκτυο ή τι απέγινε ο κεντρικός χαρακτήρας της σειράς που παρακολουθείτε. Χάρη σε αυτό, μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε το μπάνιο σας σε ένα μέρος που θα αγαπήσετε ακόμα περισσότερο!

Ο έξυπνος καθρέφτηςαπαιτεί συνεχή τροφοδοσία ρεύματος για να αποκομίσετε τα περισσότερα οφέλη από αυτόν. Ωστόσο, η υποστήριξη εφαρμογών δεν είναι όλα τα πλεονεκτήματά της.Οι έξυπνοι καθρέφτεςέχουν επίσης ελκυστική εμφάνιση και όμορφο φωτισμό. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να παρέχετε στον εαυτό σας μια πρόσθετη πηγή φωτός που είναι εξαιρετικά ατμοσφαιρική και διάχυτη. Η προσφορά μας περιλαμβάνει προϊόντα με διάφορα χρώματα φωτισμού. Έτσι, θα επιλέξετε την τέλεια παραλλαγή για τον εαυτό σας, ανεξάρτητα από το αν σας αρέσει ο ζεστός ή ο κρύος φωτισμός.

Μπορείτε να επιλέξετε απόκαθρέπτες LEDμε μια ποικιλία συστημάτων, όπως: iPadOS 15 , tvOS ή Android. Όλα εξαρτώνται από τα γούστα και τις προτιμήσεις σας. Το λογισμικό καθορίζει κυρίως σε ποιες εφαρμογές θα έχετε πρόσβαση. Το σύστημα Androidή οποιοδήποτε άλλο σύστημα από την προσφορά μας δεν θα είναι δύσκολο στη χρήση με κανέναν τρόπο.

Γιατί αξίζει να επιλέξετε έναν έξυπνο καθρέφτη?

Η προσφορά μας περιλαμβάνει καθρέφτες υψηλής ποιότητας που εκτελούν πολλές σημαντικές λειτουργίες ταυτόχρονα. Αποτελούν κέντρο ψυχαγωγίας, χώρο περιποίησης προσώπου και σώματος, ενώ ευθύνονται και για έναν καλά φωτισμένο χώρο στο μπάνιο. Γι' αυτό χρησιμοποιούνται ευρέως στην πράξη. Πρόκειται για μια επένδυση σε ένα προϊόν που θα σας εξυπηρετεί για πολλά χρόνια. Επιλέγοντας ένανέξυπνο καθρέφτηεπιλέγετε μια πολυλειτουργική λύση. Δεν χρειάζεται να επενδύσετε σε ενσωματωμένα ηχεία ξεχωριστά, π.χ. στην καμπίνα ντους, ή να τοποθετήσετε το tablet στον πάγκο του μπάνιου. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη μουσική χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο ή το ασύρματο ποντίκι και μπορείτε να την ακούσετε χρησιμοποιώντας την αγαπημένη σας εφαρμογή αναπαραγωγής. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη σειρά σε μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ροής.

Η χρήση τουέξυπνου καθρέφτηείναι πολύ απλή. Μια μεγάλη ευκολία είναι τοτηλεχειριστήριο. Υπάρχουν πολλές επιλογές λειτουργίας για να διαλέξετε - τόσο μέσω τηλεχειριστηρίου όσο και απευθείας στην επιφάνεια του καθρέφτη.

Επιπλέον, μπορείτε να βασιστείτε σε υψηλή ανάλυση οθόνης, συμπεριλαμβανομένων HD, Full HD ή 2K. Ο επεξεργαστής δεν έχει πρόβλημα με την ομαλή εκτέλεση των εφαρμογών. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε ένανέξυπνο καθρέφτηπου έχει μεγάλη εσωτερική μνήμη. Μπορείτε να αποθηκεύσετε επιλεγμένα πολυμέσα σε αυτό. Μπορείτε επίσης να ταιριάξετε τις συσκευές όσον αφορά τη μνήμη RAM, όπως ακριβώς θα επιλέγατε ένα smartphone για καθημερινή χρήση.

Μερικοίκαθρέπτες LEDέχουν επίσης ενσωματωμένο φακό. Αυτό σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε την κάμερα και την κάμερα στο σπίτι. Πολλά από τα διαθέσιμα προϊόντα διαθέτουν επίσης ειδικό θερμαντικό στρώμα που ελαχιστοποιεί το πρόβλημα της εξάτμισης. Χάρη σε αυτό, μετά από ένα ζεστό μπάνιο, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για έναν καθρέφτη που δεν δείχνει απολύτως τίποτα. Ο έξυπνος καθρέφτης μπορεί επίσης να εξοπλιστεί με ένα πρακτικό ράφι του οποίου το ανθεκτικό γυαλί επιτρέπει την εύκολη αποθήκευση καλλυντικών και αξεσουάρ.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον φωτισμό στονέξυπνο καθρέφτη. με πολλούς τρόπους. Ένα από αυτά είναι ένας διακόπτης αφής. Χάρη στους ενσωματωμένους αισθητήρες, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε μια σίγουρη κίνηση του χεριού σας και οέξυπνος καθρέφτηςμε οπίσθιο φωτισμό θα ανάψει αμέσως. Μια άλλη επιλογή είναι ένας ασύρματος διακόπτης, αν και μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε απλώς τη φωνή σας για να ενεργοποιήσετε το gadget σας.

Καθρέπτες LED – σε ποια δωμάτια θα λειτουργούν;

Οι σύγχρονες τεχνολογίες συμβαδίζουν με την επιδίωξη της απόλυτης άνεσης και ψυχαγωγίας. Ανάλογα με το πώς θέλετε να περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή και στο μπάνιο σας. Δεν σας επιτρέπουν μόνο να ακούτε μουσική και να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας σειρές, αλλά επηρεάζουν και τις τρέχουσες υποθέσεις σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή τόσο για χαλάρωση όσο και για εργασία.

Ο μαγικός καθρέφτηςλειτουργεί καλά σε όλους τους σύγχρονους εσωτερικούς χώρους και δεν χρειάζεται να είναι ευρύχωροι. Η προσφορά μας περιλαμβάνει επίσης μοντέλα που ταιριάζουν σε μικροσκοπικά μπάνια - όλα εξαρτώνται από το σχήμα και το μέγεθος του καθρέφτη. Οι έξυπνοι καθρέφτεςσας επιτρέπουν να χαλαρώνετε πλήρως στην άνεση του σπιτιού σας. Μπορείτε να κάνετε ένα χαλαρωτικό μπάνιο και να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας σειρά ή ταινία ταυτόχρονα. Κατά τη διάρκεια της πρωινής τουαλέτας, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη γεμάτη ενέργεια μουσική για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Με τέτοιο εξοπλισμό, θα είστε επίσης σε επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ανά πάσα στιγμή. Εάν βιάζεστε, μπορείτε να μιλήσετε μέσω της εύχρηστης εφαρμογής ακόμα και όταν φοράτε μάσκα στο μπάνιο. Μπορείτε επίσης να είστε πάντα διαθέσιμοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο μαγικός καθρέφτηςείναι ο τέλειος καθρέφτης για την εφαρμογή ακριβούς μακιγιάζ. Κι αυτό γιατί η προσφορά περιλαμβάνει και μοντέλα με μικρό καλλυντικό καθρέφτη. Διαθέτει μεγεθυντική λειτουργία, ώστε να βλέπετε κάθε λεπτομέρεια στο πρόσωπό σας. Αυτό θα λειτουργήσει όχι μόνο κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ. Ο Έξυπνος καθρέφτηςθα σας συνοδεύει επίσης όταν φροντίζετε το δέρμα και το σώμα σας.

Ο έξυπνος καθρέφτηςμπορεί να συνδυαστεί εύκολα στην εμφάνιση με το εσωτερικό του το σπίτι ή το διαμέρισμά σας. Θα λειτουργήσει υπέροχα σε μοντέρνο, σοφίτα, σκανδιναβικό, λαμπερό ακόμα και κλασικό στυλ. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά διακοσμητικά καθρέφτη με κορνίζα που μπορείτε να ταιριάξετε π.χ. με ντουλάπια μπάνιου, καλοριφέρ, εξαρτήματα ή διάφορα αξεσουάρ. Δημοφιλείς λύσεις είναι ο χαλκός, το μαύρο, το άσπρο, το χρυσό και το ασήμι.

Με την προσφορά μας, σίγουρα θα επιλέξετε ένανέξυπνο καθρέφτηστο μέγεθος του εσωτερικού, του στυλ και του στυλ σας ατομικές προτιμήσεις. Υπάρχουν στρογγυλά και ορθογώνια μοντέλα για να διαλέξετε. Μπορείτε να επιλέξετε προϊόντα με αλεσμένα άκρα και ράφια. Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη προσφορά!

Έξυπνοι καθρέφτες - συχνές ερωτήσεις

Magic Mirror - Τι είναι αυτό;

Το Magic Mirror, δηλαδή ένας έξυπνος καθρέφτης, είναι ένας καθρέφτης LED αφής. Εκτός από τον ενσωματωμένο φωτισμό, εγγυάται συνεχή πρόσβαση σε κοινόχρηστα και σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε σύγχρονες τεχνολογίες στο μπάνιο. Ένας έξυπνος καθρέφτης σημαίνει ότι μπορείτε να χαλαρώσετε στην μπανιέρα με υπηρεσίες ροής ή να ακούσετε μουσική. Η προσαρμογή του οπίσθιου φωτισμού σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε την ένταση του φωτός στην ώρα της ημέρας και στις δραστηριότητές σας - με αυτόν τον τρόπο θα παρακινηθείτε για δράση ή θα χαλαρώσετε μετά από μια έντονη μέρα στη δουλειά.

Πώς λειτουργεί ένας έξυπνος καθρέφτης;

Οι έξυπνοι καθρέφτες ενεργοποιούνται με την αφή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το διακόπτη αφής ή αισθητήρα ή τη λειτουργία Smart Switch, χάρη στην οποία θα μπορείτε να ελέγχετε τον οπίσθιο φωτισμό μέσω ενός ασύρματου τηλεχειριστηρίου ή μιας αποκλειστικής εφαρμογής. Επιπλέον, λαμβάνετε ένα SmartPanel για παρακολούθηση ταινιών - είναι ελευθερία επιλογής και λίγη πολυτέλεια στο μπάνιο σας.

Μαγικός καθρέφτης - Είναι χρήσιμος. ?

Ο έξυπνος καθρέφτης θα αρέσει στους λάτρεις των έξυπνων λύσεων στο διαμέρισμα. Οι καθρέφτες εγγυώνται τέλειο μακιγιάζ και ταυτόχρονα αποτελούν ελκυστικό στοιχείο κάθε εξοπλισμού μπάνιου. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά χρώματα και σχήματα πλαισίου, ώστε να χωρέσετε τον έξυπνο καθρέφτη τόσο σε μοντέρνους όσο και σε κλασικούς εσωτερικούς χώρους. Μπορείτε να επιλέξετε έναν πρόσθετο καλλυντικό καθρέφτη, ένα θερμαντικό χαλάκι που εμποδίζει την εξάτμιση και ένα γυάλινο ράφι στο οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε τα αγαπημένα σας καλλυντικά.

Πώς. πόσο κοστίζουν οι έξυπνοι καθρέφτες;

Οι έξυπνοι καθρέφτες διαφέρουν ως προς το σχήμα, το φινίρισμα και τον τύπο φωτισμού που χρησιμοποιούνται. Το πόσο κοστίζει ένας έξυπνος καθρέφτης εξαρτάται από πρόσθετα στοιχεία, όπως ο τύπος του SmartPanel ή ο επιλεγμένος διακόπτης φώτων. Η τιμή επηρεάζεται επίσης από την επιλογή πρόσθετων αξεσουάρ, όπως: καθρέφτης καλλυντικών, θερμαντικό χαλάκι και γυάλινο ράφι. Επιλέγοντας έναν έξυπνο καθρέφτη, εξοικονομείτε χώρο στο μπάνιο και, επιπλέον, έχετε πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες λειτουργίες σε μία συσκευή.

Πού να αγοράσετε έξυπνους καθρέφτες;

Οι έξυπνοι καθρέφτες είναι μια μοναδική προσφορά από την Artforma. Μπορείτε να παραγγείλετε τον καθρέφτη στην ιστοσελίδα του καταστήματος και μετά από καμιά δεκαριά μέρες να απολαύσετε πρακτικές λύσεις στο μπάνιο σας. Πρώτα, επιλέξτε το σχήμα και το χρώμα του περιγράμματος και, στη συνέχεια, προσαρμόστε μεμονωμένες λειτουργίες. Σχεδιάστε τον δικό σας έξυπνο καθρέφτη με λίγα μόνο βήματα! Στην πλούσια προσφορά του καταστήματος Artforma, μπορείτε να ταιριάξετε τον καθρέφτη με τα προτεινόμενα ντουλάπια και έπιπλα μπάνιου. Όλα τα στοιχεία της επίπλωσης του σπιτιού κατασκευάστηκαν με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Είναι ένας συνδυασμός αποκλειστικών τεχνολογιών και μοντέρνου σχεδιασμού που θα προσθέσει μοναδικό χαρακτήρα στο διαμέρισμά σας.

Καθρέπτες ανά σχήμα

Καθρέπτες ανά είδος

Καθρέπτες ανά δωμάτιο

Δείτε τις κριτικές μας στο  

Δείτε περισσότερα