Προσφορά -10% με κωδικό 10promo
hello@artforma.com
Γράψτε μας ένα mail
Ας μιλήσουμε μέσω του Messenger
Ας μιλήσουμε μέσω του Whats app
Καλάθι 0.00 € € 0
Επαληθευμένος πωλητής
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Καθρέφτες Ορθογώνιοι

29
Φιλτράρισμα
Σχήμα καθρέφτη - Ορθογώνιοι ✖
Συλλογή - PremiumLine ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός γύρω από τον καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός πάνω και κάτω από τον καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Πλευρικός φωτισμός του καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός πάνω από τον καθρέφτη ✖
Προσανατολισμός καθρέφτη - Οριζόντια ✖
Σειρά - Google ✖
Σειρά - Samsung ✖
Σειρά - Apple ✖

Εμφανίζονται 29 από 29 προϊόντα

Ορθογώνιοι καθρέφτες και οπίσθιος φωτισμός SMART, ένα τέλειο δίδυμο για μοντέρνους εσωτερικούς χώρους

Σας αρέσουν οι λύσεις για το σπίτι σας που είναι οπτικά όμορφες και ταυτόχρονα λειτουργικές; Τότε οι Ορθογώνιοι καθρέφτες SMART με πρόσθετο φωτισμό είναι η τέλεια επιλογή. Θα λειτουργήσουν καλά σε μοντέρνους εσωτερικούς χώρους, αλλά όχι μόνο, επειδή έχουμε επίσης πολλά μοντέλα που ταιριάζουν επίσης σε πιο κλασικές ρυθμίσεις. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε εύκολα προϊόντα ανάλογα με το μέγεθος. Χάρη σε αυτό, οορθογώνιος καθρέφτηςμπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε μικρότερα όσο και σε μεγαλύτερα δωμάτια.

Η προσφορά μας περιλαμβάνει οριζόντια μοντέλα με φωτισμό τη μορφή ενός ελκυστικού πλαισίου ή κάθετων μονών λωρίδων. Ο οπίσθιος φωτισμός μπορεί επίσης να βρίσκεται στο πίσω μέρος της κατασκευής, σκορπίζοντας απαλά στον τοίχο. Αυτή η λύση κάνει τονορθογώνιο καθρέφτη LEDνα γίνει και εσωτερική διακόσμηση. Αξίζει να τα κρεμάσετε, για παράδειγμα, σε τοίχο από τούβλο, ξύλο ή σκυρόδεμα.

Τα κάθετα μοντέλα αξίζει να τοποθετηθούν σε μικρούς εσωτερικούς χώρους ή σε δωμάτια που απαιτούν οπτική επέκταση. Λόγω της μεγάλης τους επιφάνειας, μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη φιγούρα σας σε αυτά.

Οι ορθογώνιοι καθρέφτες SMARTέχουν έντονα περιγραμμένες γραμμές. Αυτό μεταφράζεται σε μια μοντέρνα εμφάνιση. Γι' αυτό, αν ψάχνετε έναν τρόπο να προσθέσετε λίγο στυλ στο εσωτερικό σας, έχετε βρει τον σωστό τρόπο.

Γιατί οι ορθογώνιοι καθρέφτες με φωτισμό είναι μια καλή επιλογή ?

Ελέγχοντας την προσφορά μας, μπορείτε να προσαρμόσετε γρήγορα τον έξυπνο ορθογώνιο καθρέφτη LED στις ιδιαιτερότητες του δωματίου σας. Ο οπίσθιος φωτισμός μπορεί να είναι ζεστός ή δροσερός. Αυτό μεταφράζεται στην ατμόσφαιρα που επικρατεί, για παράδειγμα, στο μπάνιο ή στο χολ. Ο έλεγχος χρωμάτων είναι μια μεγάλη ευκολία, ανεξάρτητα από το στυλ και το μέγεθος του δωματίου. Μπορεί να είναι χρήσιμο εάν χρειάζεστε ακριβές φως για να εφαρμόσετε μακιγιάζ ή για θεραπείες φροντίδας στο σπίτι.

Κάθε ορθογώνιος καθρέφτης SMART είναι κατασκευασμένος με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Μπορείτε να επιλέξετε από απλά μοντέλα ή αυτά με διακοσμητικό στάμπα. Μπορεί να είναι ένα τροπικό, γεωμετρικό ή λουλουδάτο μοτίβο. Όλα εξαρτώνται από το μοντέλο που θα επιλέξετε. Μαζί με τον αισθητικό φωτισμό, ο καθρέφτης θα γίνει διακοσμητικό στοιχείο. Ο καπλαμάς προστατεύει τον υαλοπίνακα από μηχανικές βλάβες και τις δυσμενείς επιπτώσεις της υγρασίας. Όπως μπορείτε να δείτε, αυτή είναι μια ιδανική λύση για δωμάτια με ατμό.

Πολλά προϊόντα διαθέτουν επίσης μια ειδική λειτουργία θέρμανσης που εμποδίζει την καθίζηση του ατμού, π.χ. μετά από ένα ζεστό μπάνιο. Μπορείτε να κοιτάξετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη αμέσως!

Ένας ορθογώνιος καθρέφτης LEDείναι ένας σύγχρονος εξοπλισμός που μπορείτε να ελέγξετε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Μπορείτε να επιλέξετε από ένανδιακόπτη αφής, χάρη στον οποίο μπορείτε εύκολα να ενεργοποιήσετε τον οπίσθιο φωτισμό. Ένας αισθητήρας αισθητήρα είναι επίσης μια καλή λύση. Όταν τα χέρια σας είναι βρεγμένα ή βρώμικα, απλώς τοποθετήστε το χέρι σας σε μέγιστη απόσταση 5 cm από τον καθρέφτη. Στη συνέχεια θα ανάψετε το φωτισμό και θα μπορείτε να ξεκινήσετε δραστηριότητες υγιεινής. Η πιο προηγμένη λύση είναι το Smart Switch, το οποίο δίνει πολλές επιλογές για τον έλεγχο του καθρέφτη. Αυτό μπορεί να γίνει με τη βοήθεια ενός τηλεχειριστηρίου, μιας εφαρμογής στο τηλέφωνό σας ή ακόμα και της φωνής σας!

Κάθε ορθογώνιος καθρέφτης SMARTαπό την προσφορά μας έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας όσο το δυνατόν. Γι' αυτό δεν είναι εξοπλισμένο μόνο με φωτισμό LED, αλλά και με μια σειρά από άλλες δυνατότητες. Έχετε στη διάθεσή σας ενσωματωμένα ηχεία Bluetooth, χάρη στα οποία μπορείτε να παίξετε την αγαπημένη σας μουσική ενώ βρίσκεστε στο μπάνιο ή στο χολ και ετοιμάζεστε να βγείτε έξω. Είναι τέλεια κρυμμένα στο περίβλημα, επομένως δεν είναι αισθητά. Ταυτόχρονα, παρέχουν καλή ποιότητα ήχου.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια πηγή ενέργειας για να χρησιμοποιήσετε την πρόσθετη επιλογή ενός ρολογιού και ενός μετεωρολογικού σταθμού. Οι έξυπνες συσκευές έχουν επίσης τη δυνατότητα να ενεργοποιούν εφαρμογές και να εμφανίζουν το περιεχόμενό τους σε τζάμι. Δεν είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθούν επειδή μοιάζουν με smartphone ή tablet.

Έξυπνος ορθογώνιος καθρέφτης LED - σε ποιους εσωτερικούς χώρους θα λειτουργήσει;

Καθρέφτης Θα επιλέξετε Έξυπνο ορθογώνιο LEDανεξάρτητα από το μέγεθος του δωματίου σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βρείτε το σωστό μέγεθος ή να παραγγείλετε ένα προϊόν κατά παραγγελία.

Μπορείτε να ταιριάξετε τα φινιρίσματα και τα διακοσμητικά στοιχεία στο στυλ του εσωτερικού σας. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ άλλων: χάλκινα, μαύρα, λευκά, χρυσά και ασημί στοιχεία. Εάν προτιμάτε προϊόντα φινιρισμένα με υλικό με βάση το ξύλο, έχετε επίσης αυτή την επιλογή. Μπορείτε να ταιριάξετε τον Έξυπνο ορθογώνιο καθρέφτη LED με οποιοδήποτε στυλ διακόσμησης. Μπορείτε να τα κρεμάσετε σε ένα εσωτερικό σοφίτας, να προσθέσετε αίγλη στο μπάνιο σας ή να γεμίσετε ένα κλασικό χολ με αυτά.

Τα προϊόντα αυτής της κατηγορίας χρησιμεύουν επίσης ως φωτιστικά, επομένως είναι ιδανικά, μεταξύ άλλων: για το χολ, το μπάνιο ή το υπνοδωμάτιο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μεγαλύτερα μοντέλα ως στοιχείο ντουλάπας. Εάν θέλετε να είστε ενημερωμένοι με την ώρα και τον καιρό, επιλέξτε ένα μοντέλο με επιπλέον ενσωματωμένο μετεωρολογικό σταθμό. Ανάλογα με τις τεχνικές σας δυνατότητες, οι Ορθογώνιοι καθρέφτες SMART μπορούν να συνδεθούν μέσω Wi-Fi ή ασύρματου αισθητήρα τοποθετημένου έξω από το κτίριο.

Η προσφορά μας περιλαμβάνει επίσης smart >καθρέφτες που θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες των λάτρεις των σύγχρονων gadget. Χάρη στο σύγχρονο λογισμικό, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές και να περάσετε όμορφα στο σπίτι σας. Θέλετε να παρακολουθήσετε μια τηλεοπτική σειρά ενώ κάνετε μπάνιο; Ή μήπως κάποια χαλαρωτική μουσική κατά την εφαρμογή μιας μάσκας προσώπου; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σύγχρονες λύσεις που βασίζονται σε γνωστά συστήματα όπως Android, iOS ή Chromecast γρήγορα και ευχάριστα. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένου ενός προγράμματος περιήγησης ιστού και ενός ημερολογίου.

Τι γίνεται με μια ενσωματωμένη κάμερα; Χάρη σε αυτό, ο ορθογώνιος καθρέφτης LED θα σας χρησιμεύσει και ως τρόπος επικοινωνίας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε γρήγορα τι συμβαίνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή η λύση θα λειτουργήσει σε οποιοδήποτε σπίτι, ακόμα κι αν έχει πολλά μέλη του νοικοκυριού. Όλοι θα βρουν εδώ τις αγαπημένες τους εφαρμογές που θα σας συνοδεύουν κατά τις καθημερινές σας δραστηριότητες υγιεινής και φροντίδας.

Σε ένα απόλυτα λείο ποτήρι δεν μπορείτε μόνο να κοιτάζετε τον εαυτό σας πριν βγείτε ή να φτιάξετε το μακιγιάζ σας. Όταν το περιβάλλον αντανακλάται σε αυτό, το δωμάτιο γίνεται επίσης οπτικά μεγαλύτερο. Με αυτόν τον τρόπο, οορθογώνιος καθρέφτηςείναι μια έξυπνη λύση για μικροσκοπικούς εσωτερικούς χώρους. Ελέγξτε την πλήρη προσφορά!

Καθρέπτες ανά σχήμα

Καθρέπτες ανά είδος

Καθρέπτες ανά δωμάτιο

Δείτε τις κριτικές μας στο  

Δείτε περισσότερα