Προσφορά -5% με κωδικό 5promo
hello@artforma.com
Γράψτε μας ένα mail
Ας μιλήσουμε μέσω του Messenger
Ας μιλήσουμε μέσω του Whats app
Καλάθι 0.00 € € 0
Επαληθευμένος πωλητής
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Καθρέπτες Που Λειτουργούν Με Μπαταρία

17
Φιλτράρισμα
τύπος δωματίου - Clara ✖
Σχήμα καθρέφτη - Στρόγγυλοι ✖
Σχήμα καθρέφτη - Ορθογώνιοι ✖
Συλλογή - AmbientLine ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός γύρω από τον καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Πλευρικός φωτισμός του καθρέφτη ✖

Εμφανίζονται 17 από 17 προϊόντα

Καθρέπτες LED με μπαταρίες

Ο καθρέφτης είναι ένα από τα βασικά στοιχεία της διακόσμησης του μπάνιου. Στην πραγματικότητα, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ένα λειτουργικό μπάνιο χωρίς τον κατάλληλο καθρέφτη, που δεν έχει μόνο πρακτική αλλά και διακοσμητική λειτουργία. Συνήθως τα κρεμάμε πάνω από τον νιπτήρα, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε άλλα σημεία του δωματίου. Μέχρι πρόσφατα, η επιλογή των επιλογών περιοριζόταν στην επιλογή μεταξύ ενός καθρέφτη και ενός ντουλαπιού με πρόσοψη καθρέφτη, αλλά τώρα υπάρχει μια τρίτη επιλογή με τη μορφή καθρέφτη LED που λειτουργεί με μπαταρία. Αυτή είναι μια πολύ βολική λύση, που φωτίζει απαλά το δωμάτιο, το οποίο έχει γίνει δημοφιλές από την εισαγωγή του. στην αγορά κερδίζει σταδιακά όλο και μεγαλύτερη δημοτικότητα. Επομένως, αξίζει να γνωρίσετε το προϊόν, το οποίο είναι έναςκαθρέπτης LED, τον οποίο μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπό μας.

Καθρέφτης LED με μπαταρία - ένας τρόπος για ένα σκοτεινό μπάνιο

Ένας καθρέφτης στο μπάνιο δεν είναι μόνο διακοσμητικό στοιχείο, αλλά και απαραίτητος εξοπλισμός. Χρησιμοποιείται κάθε πρωί και βράδυ όταν εκτελούνται κάθε είδους τελετουργίες φροντίδας. Σε τέτοιες στιγμές, ο σωστός φωτισμός είναι ζωτικής σημασίας για να έχετε ένα καλό αποτέλεσμα και να αποφύγετε παραμορφώσεις, π.χ. κατά την εφαρμογή του μακιγιάζ. Ο τυπικός φωτισμός του μπάνιου δεν είναι πάντα επαρκής γιατί δημιουργεί σκιές που μας δυσκολεύουν να εκτελέσουμε με ακρίβεια ορισμένες δραστηριότητες. Σε τέτοιες περιπτώσεις ένας καθρέφτης με φωτισμό LED είναι τέλειος. Επιτρέπει τέλειο φωτισμό του προσώπου και είναι πολύ λειτουργικό.

Εκτός από την πρακτική του λειτουργία, ο καθρέφτης παίζει επίσης σημαντικό διακοσμητικό ρόλο. Χάρη στο οπτικό του αποτέλεσμα, είναι ένα εξαιρετικά ελκυστικό στοιχείο εσωτερικής διακόσμησης που προσελκύει την προσοχή και προσθέτει κομψότητα και στυλ στο δωμάτιο. Λειτουργεί εξαιρετικά ως στοιχείο μοντέρνων εσωτερικών χώρων, αν και ταιριάζει και σε κλασικούς.Οι καθρέφτες LED που τροφοδοτούνται με μπαταρίαείναι γενικοί. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς τρόπους, π.χ. δημιουργία διακοσμητικών συνθέσεων με καθρέφτες διαφόρων σχημάτων και μεγεθών ή χρήση ημικυκλικού καθρέφτη σε μικρούς χώρους. Μια πρόσθετη πηγή φωτός δημιουργεί την εντύπωση ενός μεγαλύτερου χώρου και κάνει το εσωτερικό πιο άνετο.

Καθρέπτες LED με μπαταρίες - τι πρέπει να προσέχετε όταν ψωνίζετε;

Μία από τις πιο σημαντικές πτυχές κατά την επιλογή οποιουδήποτε στοιχείου εσωτερικού σχεδιασμού είναι η ποιότητά του. Ένας καθρέφτης LEDπου λειτουργεί με μπαταρίες θα πρέπει επομένως να είναι κατασκευασμένος από υλικά υψηλής ποιότητας που θα ανταπεξέρχονται τέλεια στις δύσκολες συνθήκες στο μπάνιο. Εκτός από την κομψή του εμφάνιση, ο καθρέφτης πρέπει να είναι και πρακτικός και να εκπληρώνει τον ρόλο του. Επιπλέον, όταν αγοράζετε έναν καθρέφτη LED με μπαταρία για το μπάνιο, αξίζει να δώσετε προσοχή σε αρκετές σημαντικές τεχνικές παραμέτρους. Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να καθορίσετε ποιος τύπος καθρέφτη θα σας ταιριάζει. Στη συνέχεια, οι τύποι των LED που χρησιμοποιούνται σε ένα συγκεκριμένο μοντέλο είναι σημαντικοί, επειδή επηρεάζουν την ποιότητα του φωτισμού. Η κατανάλωση ρεύματος είναι επίσης μια σημαντική παράμετρος, η οποία μας ενημερώνει για τη ζήτηση ισχύος για φωτισμό, εκφρασμένη σε watt.

Η τροφοδοσία και ο τρόπος σύνδεσής της είναι μια άλλη σημαντική παράμετρος που επηρεάζει την άνεση χρήσης του καθρέφτη. . Εάν αποφασίσετε για φωτισμό LED που τροφοδοτείται από συνεχές ρεύμα, φροντίστε να δώσετε προσοχή στις διαθέσιμες επιλογές, όπως έναν ηλεκτρικό κύβο και καλώδια με διακόπτη. Ωστόσο, εάν επιλέξετεκαθρέφτη LEDπου λειτουργεί με μπαταρία - ελέγξτε τι ισχύ μπαταριών θα χρειαστείτε για να λειτουργήσει ο καθρέφτης όπως θα έπρεπε. Αξίζει επίσης να ελέγξετε το πάχος του καθρέφτη και την απόσταση από τον τοίχο που απαιτείται για την εγκατάσταση. Μια άλλη σημαντική παράμετρος είναι το χρώμα του φωτός, το οποίο επηρεάζει την ευημερία μας και την αντίληψή μας για το περιβάλλον. Η τελευταία αλλά όχι λιγότερο σημαντική παράμετρος είναι η κατηγορία στεγανότητας του καθρέφτη, την οποία αξίζει να επιλέξετε σε επίπεδο IP44 για να διασφαλίσετε ότι ο καθρέφτης θα προστατεύεται σωστά από την υγρασία και τον ατμό στο μπάνιο.

Πότε αξίζει να αγοράσετε έναν καθρέφτη; Λειτουργούν με μπαταρία LED;

Οι καθρέφτες LED που λειτουργούν με μπαταρίες, που θα βρείτε στην προσφορά του καταστήματός μας, αποτελούν ιδανική λύση για σχεδόν κάθε μπάνιο. Ωστόσο, αξίζει να τονιστούν τα πλεονεκτήματα που καθιστούν καλή ιδέα την αγορά μιας τέτοιας πηγής φωτισμού για το μπάνιο.

Πρώτα απ' όλα, φωτιζόμενοι καθρέπτες LED με μπαταρίες αποτελούν μια βολική και πρακτική λύση γιατί δεν απαιτούν επιπλέον φωτισμό στο μπάνιο, αποτελώντας την ίδια την πηγή του. Σίγουρα εξοικονομείτε πολλές δυσκολίες που σχετίζονται με την εγκατάσταση πρόσθετων επιτοίχιων λαμπτήρων μπάνιου, κάτι που δεν είναι δυνατό σε κάθε μπάνιο. Ένας καθρέφτης εξοπλισμένος με φωτισμό LED είναι μια τέλεια λύση όταν δεν θέλετε να ανακαινίσετε την ηλεκτρική εγκατάσταση σε ένα συγκεκριμένο δωμάτιο, αλλά αποφασίζετε ότι χρειάζεστε μια επιπλέον πηγή φωτός. . Αυτή η λύση είναι επίσης εξαιρετική για μικρά μπάνια γιατί εξοικονομεί χώρο. Επιπλέον, χάρη στην ενσωματωμένη πηγή φωτός, μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα και την ένταση του φωτισμού σύμφωνα με τις προτιμήσεις του χρήστη, κάτι που μεταφράζεται στην ευκολία χρήσης του καθρέφτη. Επιπλέον, ο καθρέφτης μεφωτισμό LED δεν είναι μόνο λειτουργικός, αλλά και κομψός και μοντέρνος, γεγονός που επηρεάζει την αισθητική ολόκληρου του εσωτερικού. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότιΟι καθρέφτες LED με μπαταρίεςείναι ασφαλείς και οικολογικοί και η διάρκεια ζωής τους είναι πολύ μεγαλύτερη από τους παραδοσιακούς καθρέφτες με φωτισμό.

LED με μπαταρίες. καθρέφτες – το καλύτερο στο Artforma

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα προσφέρει μια ποικιλία από καθρέφτες LED για το μπάνιο, οι οποίοι χαρακτηρίζονται από διαφορετικά μεγέθη και λειτουργίες, χάρη στις οποίες μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ένα μοναδικό , κομψό και άνετο εσωτερικό. Προσφέρουμε πολλούς τύπους καθρεφτών σε διάφορα μεγέθη που θα ταιριάζουν απόλυτα με κάθε εσωτερική διακόσμηση. Μπορείτε να επιλέξετεκαθρέπτες LED με μπαταρίεςμε διάφορους τύπους λωρίδων φωτισμού. Επιπλέον, κάθε μοντέλο είναι εξοπλισμένο με διακόπτη υψηλής ποιότητας που σας επιτρέπει να ενεργοποιείτε και να απενεργοποιείτε τον φωτισμό ανά πάσα στιγμή. Κάθε μοντέλο κατασκευάζεται με ατομική παραγγελία - ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ελεύθερα όλα τα απαραίτητα μεγέθη για το μπάνιο σας. Ο μοντέρνος σχεδιασμός και τα υλικά υψηλής ποιότητας θα ικανοποιήσουν κάθε λάτρη των καινοτόμων λύσεων.

Καθρέπτες ανά σχήμα

Καθρέπτες ανά είδος

Καθρέπτες ανά δωμάτιο

Δείτε τις κριτικές μας στο  

Δείτε περισσότερα