Προσφορά -10% με κωδικό 10promo
hello@artforma.com
Γράψτε μας ένα mail
Ας μιλήσουμε μέσω του Messenger
Ας μιλήσουμε μέσω του Whats app
Καλάθι 0.00 € € 0
Επαληθευμένος πωλητής
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Καθρέφτες Οριζόντια

81
Οι οριζόντιοι καθρέφτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλά δωμάτια, όπως στο μπάνιο πάνω από τον νιπτήρα, στο υπνοδωμάτιο ή στο σαλόνι πάνω από τη συρταριέρα ή σε έναν στενό διάδρομο για να μεγαλώσει οπτικά ο χώρος. Η Artforma εγγυάται ποικιλία από διαθέσιμα σχέδια LED οριζόντιων καθρεφτών, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε έναν καθρέφτη που ταιριάζει απόλυτα στη διαρρύθμιση του εσωτερικού σας.”
Φιλτράρισμα
τύπος δωματίου - Clara ✖
Σχήμα καθρέφτη - Ορθογώνιοι ✖
Σχήμα καθρέφτη - Στρογγυλεμένοι ✖
Σχήμα καθρέφτη - Οβάλ ✖
Σχήμα καθρέφτη - Κανονικοί ✖
Συλλογή - AmbientLine ✖
Συλλογή - PremiumLine ✖
Συλλογή - Decor ✖
Συλλογή - Έγχρωμος ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός γύρω από τον καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός πάνω και κάτω από τον καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Πλευρικός φωτισμός του καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός πάνω από τον καθρέφτη ✖
Προσανατολισμός καθρέφτη - Οριζόντια ✖

  • 1
Εμφανίζονται 45 από 81 προϊόντα

Σχεδιάστε έναν καθρέφτη για το εσωτερικό σας

Πραγματοποιείτε μια μεγάλη ανακαίνιση του σπιτιού σας και αναζητάτε διακοσμητικούς καθρέφτες υψηλής ποιότητας; Δεν θα μπορούσατε να κάνετε καλύτερη επιλογή. Η συλλογή μας περιλαμβάνει έως και 120 μοντέλα καθρέφτη. Προσφέρουμε διάφορες παραλλαγές σχημάτων καθρέφτη, ξεκινώντας από οβάλ και ορθογώνιο, καταλήγοντας σε κάθετα και οριζόντια. Είμαστε κορυφαίος κατασκευαστής καθρεφτών με φωτισμό LED κατά παραγγελία. Δείτε την προσφορά μας και σχεδιάστε τον καθρέφτη που έχετε ονειρευτεί. Στον πίνακα μας, μπορείτε να διαμορφώσετε ελεύθερα τον καθρέφτη που χρειάζεστε.

Φωτισμός LED στον καθρέφτη

Για να εκπληρώνει ο καθρέφτης όλες τις λειτουργίες του , είναι καλύτερο να έχει και οπίσθιο φωτισμό. Ένας καθρέφτης με φωτισμό LED πληροί όχι μόνο διακοσμητικές αλλά και πρακτικές απαιτήσεις. Χάρη στο πρόσθετο φως, το μακιγιάζ θα εφαρμοστεί πολύ πιο γρήγορα. Οι Οριζόντιοι καθρέφτες είναι πολύ δημοφιλείς λόγω της χρησιμότητάς τους. Μπορείτε να τα κρεμάσετε με επιτυχία στο μπάνιο ή στην κρεβατοκάμαρα πάνω από τη συρταριέρα. Ωστόσο, θυμηθείτε να εξοικονομήσετε χώρο στον τοίχο, γιατί ένας τέτοιος καθρέφτης φαίνεται καλύτερα όταν εκτίθεται.

Σύστημα φωτισμού οριζόντιου καθρέφτη

Όταν επιλέγετε < ισχυρός>οριζόντιος καθρέφτης τοίχου, μπορείτε να προσαρμόσετε το μοτίβο φωτός στις προτιμήσεις σας. Υπάρχει μια επιλογή να επιλέξετε να φωτίσετε μόνο ένα επιλεγμένο μέρος του καθρέφτη, το οποίο σας επιτρέπει να επιτύχετε ένα ενδιαφέρον εφέ φωτισμού. Ο φωτισμός γύρω από τον καθρέφτη παρέχει μια ομοιόμορφη δέσμη φωτός και στις δύο πλευρές, η οποία είναι η πιο συχνά επιλεγμένη επιλογή από τους πελάτες μας. Μια άλλη παραλλαγή είναι ο φωτισμός στα πλαϊνά ή σε επιλεγμένες άκρες, όπως το πάνω και τα πλαϊνά. Χάρη σε μια τέτοια ποικιλία επιλογών, μπορείτε να εξατομικεύσετε τον καθρέφτη στο εσωτερικό σας.

Ανοικτό χρώμα - ποιο επιλέγετε;

Στο εσωτερικό. στον πίνακα διαμόρφωσης καθρέφτη, μπορείτε να επιλέξετε το ανοιχτό χρώμα σύμφωνα με το ατομικό γούστο. Η πιο συχνά προτεινόμενη είναι μια ουδέτερη απόχρωση, η οποία λειτουργεί καλά σχεδόν σε κάθε διαμέρισμα, ανεξάρτητα από το χρώμα των επίπλων και το χρώμα των τοίχων. Αν προτιμάτε πιο ζεστές αποχρώσεις, θα βρείτε και κάτι για τον εαυτό σας. Ο ζεστός λευκός φωτισμός LED με ισχύ 3000K θα είναι σίγουρα πιο ήπιος στα μάτια των παιδιών. Στην περίπτωση των ψυχρότερων χρωμάτων, προτείνουμε να επιλέξετε: ψυχρό λευκό φωτισμό LED ισχύος 7000K ή ψυχρό λευκό φωτισμό LED από τον γνωστό κατασκευαστή Philips με υψηλότερη ισχύ φωτισμού και διάρκεια ζωής διόδου.

Διακοσμητικοί καθρέφτες κατά παραγγελία

Τίποτα δεν ευχαριστεί τους πελάτες περισσότερο από τη δυνατότητα προσαρμογής των διαστάσεων του καθρέφτη. Γνωρίζουμε πόσο διαφορετική μπορεί να είναι η διάταξη των δωματίων στις επενδύσεις κατοικιών για προγραμματιστές. Γι' αυτό ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες των πελατών μας. Μπορείτε να προσαρμόσετε τον κατά παραγγελία διακοσμητικό καθρέφτη ως προς το πλάτος και το ύψος του. Η διαθεσιμότητα διαφόρων μεγεθών και τύπων υαλοπινάκων καθρέφτη επιτρέπει την τέλεια εφαρμογή στις ατομικές ανάγκες και το στυλ του διαμερίσματος. Ελέγξτε ποιες διαστάσεις ταιριάζουν καλύτερα στο εσωτερικό σας.

Οριζόντιος καθρέφτης στον τοίχο - για ποιο δωμάτιο;

Οι οριζόντιοι καθρέφτες απαιτούν περισσότερο χώρο για να κρέμονται. Θα λειτουργήσουν καλύτερα σε μεγαλύτερα μπάνια. Μια ενδιαφέρουσα λύση είναι να κρεμάσετε έναν καθρέφτη σε όλο το πλάτος του τοίχου. Μην εγκαταλείπετε τα όνειρά σας να έχετε έναν υπέροχο καθρέφτη με καλό φωτισμό. Αν θέλετε να τοποθετήσετε έναν οριζόντιο καθρέφτη στην κρεβατοκάμαρα, είναι καλύτερο να τον τακτοποιήσετε πάνω από μια συρταριέρα ή ένα γραφείο. Ένα θηλυκό μπουντουάρ με κομψό καθρέφτη θα διακοσμήσει το εσωτερικό σας και θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας.

Οριζόντιος καθρέφτης από τη συλλογή Ambient Line

Η συλλογή μας περιλαμβάνει οριζόντιοι καθρέφτεςπου έχουν εκχωρηθεί στη συλλογή. Η σειρά AmbientLine χαρακτηρίζεται από το γεγονός ότι οι ακτίνες φωτός πέφτουν απευθείας στον τοίχο και δεν φωτίζουν το πρόσωπο του χρήστη. Αυτή είναι σίγουρα μια ελαφρώς πιο λεπτή και λεπτή λύση. Εάν δεν σας αρέσει το έντονο φως, ο οριζόντιος καθρέφτης LED AmbientLine θα είναι τέλειος για εσάς. Το πλεονέκτημα αυτού του οπίσθιου φωτισμού είναι η δημιουργία μιας πραγματικά ατμοσφαιρικής διάθεσης.

Οριζόντιος καθρέφτης από τη συλλογή PremiumLine

Μια άλλη συλλογή καθρεφτών περιλαμβάνει μοντέλα των οποίων ο φωτισμός επικεντρώνεται στο άτομο που στέκεται μπροστά στον καθρέφτη. Τα διακοσμητικά καθρέφτη έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά για να παρέχουν ιδανικές συνθήκες για καθημερινές δραστηριότητες περιποίησης, όπως μακιγιάζ ή ξύρισμα. Οι Οριζόντιοι καθρέφτες αυτής της συλλογής εξασφαλίζουν μέγιστη άνεση κατά τη χρήση. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε χάλκινα, μαύρα, λευκά, χρυσά και ασημένια διακοσμητικά.

Οριζόντιος καθρέφτης από τη συλλογή Colorful

Οριζόντιοι καθρέφτες > με την επιλογή πρόσθετου χρώματος γυαλιού, είναι μια κομψή και λειτουργική προσθήκη που ταιριάζει σε κάθε τύπο εσωτερικού χώρου. Η δυνατότητα επιλογής του αγαπημένου σας χρώματος σας επιτρέπει να ταιριάξετε τον καθρέφτη με τις ατομικές σας ανάγκες και το στυλ του δωματίου. Η προσφορά περιλαμβάνει διάφορα χρώματα των υαλοπινάκων, όπως χρυσό και γραφίτη. Ο καθρέφτης μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία σε διάφορα δωμάτια, όπως μπάνιο, υπνοδωμάτιο, χωλ ή σαλόνι. Είναι εύκολο να εγκατασταθεί και να συντηρηθεί σε καθημερινή βάση.

Λειτουργίες SMART

Ελέγξτε τις δυνατότητες των οριζόντιων κατόπτρωνSMART . Πρόκειται για μια εντελώς μοντέρνα μορφή διακόσμησης καθρέφτη στην οποία μπορείτε να επιλέξετε το σύστημα IOS. Λειτουργήστε τη συσκευή σας στον καθρέφτη LED ακριβώς όπως θα κάνατε στο iPhone σας! Ο έλεγχος πραγματοποιείται με τη χρήση ενός ενσωματωμένου, ασύρματου ποντικιού από τη διάσημη εταιρεία Logitech. Προτιμάτε να επιλέξετε SmartPanel της Samsung; Διαχειριστείτε όλες τις εφαρμογές που είναι διαθέσιμες στο Play Store. Το SmartScreen Google είναι η τρίτη επιλογή που υποστηρίζει εφαρμογές Chromecast 4.

Οριζόντιοι καθρέφτες - πρόσθετος εξοπλισμός

Για να διασφαλίσουμε καλύτερη άνεση κατά τη διάρκεια των καθημερινών δραστηριοτήτων φροντίδας, έχουμε αναπτύξει επίσης ένας καθρέφτης καλλυντικών και ένα ηχείο για το σετ. Εγγυόμαστε υψηλή ποιότητα ήχου και μια αξέχαστη αισθητική εμπειρία. Η προσφορά μας περιλαμβάνει επίσης γυάλινα ράφια με χρωμιωμένες λαβές, που θα συμπληρώσουν τέλεια τον οριζόντιο καθρέφτη σας και θα σας προσφέρουν άνετη αποθήκευση καλλυντικών. Τα ράφια είναι διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη, προσαρμοσμένα στο μέγεθος του καθρέφτη και άλλα στοιχεία που περιορίζουν την επιφάνεια του γυαλιού. Επιλέξτε ένα ειδικό στρώμα θέρμανσης, χάρη στο οποίο ο ατμός εξαφανίζεται γρήγορα και η εικόνα στον καθρέφτη παραμένει καθαρή.

Καθρέπτες ανά σχήμα

Καθρέπτες ανά είδος

Καθρέπτες ανά δωμάτιο

Δείτε τις κριτικές μας στο  

Δείτε περισσότερα