Προσφορά -5% με κωδικό 5promo
hello@artforma.com
Γράψτε μας ένα mail
Ας μιλήσουμε μέσω του Messenger
Ας μιλήσουμε μέσω του Whats app
Καλάθι 0.00 € € 0
Επαληθευμένος πωλητής
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Καθρέφτες Στρόγγυλοι

86
Στρογγυλοί φωτιζόμενοι καθρέφτες LED για το μπάνιο σας, επιλέξτε από μια σειρά μεγεθών με διάμετρο από 50 cm έως και 100 cm. Διαμορφώστε με πρόσθετα αξεσουάρ, όπως διακόπτη αφής, ηχείο και καλλυντικό καθρέφτη.
Φιλτράρισμα
τύπος δωματίου - Clara ✖
τύπος δωματίου - Αίθουσα ✖
τύπος δωματίου - Σαλόνι ✖
τύπος δωματίου - Τραπεζαρία ✖
Σχήμα καθρέφτη - Στρόγγυλοι ✖
Σχήμα καθρέφτη - Κανονικοί ✖
Συλλογή - AmbientLine ✖
Συλλογή - PremiumLine ✖
Συλλογή - Decor ✖
Συλλογή - Έγχρωμος ✖
Συλλογή - Καθρέφτες Κρεμαστός ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός γύρω από τον καθρέφτη ✖

  • 1
Εμφανίζονται 45 από 86 προϊόντα

Κυκλική

Ο κατά παραγγελία στρογγυλός καθρέφτης LED είναι ένα υπέροχο διακοσμητικό στοιχείο για το μπάνιο, το διάδρομο ή το καμαρίνι σας, αλλά και μια πρακτική προσθήκη που μπορεί να κάνει την καθημερινότητά σας πιο ευχάριστη.
Ανακαλύψτε τους στρογγυλούς φωτιζόμενους καθρέφτες που μπορείτε να προσαρμόσετε σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας χάρη σε έναν σαφή και διαισθητικό διαμορφωτή.
Ο κλασικός στρογγυλός καθρέφτης μπάνιου είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για την καθημερινή φροντίδα του προσώπου και του σώματος μέχρι το styling.

 

Φωτιζόμενος καθρέφτης LED - ακριβώς όπως τον χρειάζεστε!

Ως κατασκευαστής, θα προσαρμόσουμε το παραγγελθέν προϊόν σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.
Ένα θερμαινόμενο στρώμα για την αποφυγή θολώματος του καθρέφτη θα διατηρήσει τον καθρέφτη LED καθαρό ακόμη και μετά από ένα μακρύ, ζεστό ντους. Ένας μετεωρολογικός σταθμός Wi-Fi θα σας επιτρέψει να ελέγχετε την ώρα, τη θερμοκρασία και τον καιρό χωρίς να βγείτε από το σπίτι. Επιλέξτε έναν καθρέφτη LED με tablet που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τις αγαπημένες σας εφαρμογές ενώ βρίσκεστε στο μπάνιο.
Ο τεράστιος αριθμός πρόσθετων αξεσουάρ στον καθρέφτη μπάνιου θα κάνει την καθημερινή χρήση του καθρέφτη πιο ευχάριστη και εύκολη.
Επιλέξτε ένα μέγεθος από ένα ευρύ φάσμα 50 cm έως και 100 cm!

 

Προϊόντα από Artforma

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα με στρογγυλούς καθρέφτες θα βρείτε επίσης δεκάδες άλλα προϊόντα, όπως φωτιζόμενα ντουλάπια, διακοσμητικούς καθρέφτες και ολόκληρα σετ μπάνιου.
Στα προϊόντα μας, δίνουμε μεγάλη προσοχή στην ποιότητα των προϊόντων και στην ικανοποίηση των πελατών μας. Κάθε καθρέφτης κατασκευάζεται κατά παραγγελία του πελάτη.
Φωτίστε το μπάνιο σας με τη μάρκα Artforma.

Δείτε τις κριτικές μας στο  

Δείτε περισσότερα