Προσφορά -10% με κωδικό 10promo
hello@artforma.com
Γράψτε μας ένα mail
Ας μιλήσουμε μέσω του Messenger
Ας μιλήσουμε μέσω του Whats app
Καλάθι 0.00 € € 0
Επαληθευμένος πωλητής
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Καθρέφτες Lucas

4
Φιλτράρισμα
τύπος δωματίου - Clara ✖
Σχήμα καθρέφτη - Ορθογώνιοι ✖
Συλλογή - Lucas ✖

Εμφανίζονται 4 από 4 προϊόντα

Καθρέπτες μπάνιου με ράφι

Ο καθρέφτης είναι απαραίτητο στοιχείο του εξοπλισμού μπάνιου, που εξυπηρετεί όχι μόνο μια πρακτική αλλά και μια διακοσμητική λειτουργία. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς την πλήρη διάταξη αυτού του δωματίου χωρίς κατάλληλο καθρέφτη - δεν θα εκπληρώσει πλήρως τη λειτουργία του. Παραδοσιακά, ο καθρέφτης του μπάνιουτοποθετείται πάνω από τον νιπτήρα, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλα σημεία του μπάνιου. Ο ίδιος ο καθρέφτης μπορεί επίσης να εξοπλιστεί με ένα βολικό ράφι, το οποίο αυξάνει τη λειτουργική του σημασία.

Οι καθρέφτες μπάνιου με ράφι είναι μια τέλεια λύση για κάθε μπάνιο και πρόσθετος χώρος αποθήκευσης, π.χ. κύπελλα Η οδοντόκρεμα ή τα σκεύη ξυρίσματος σίγουρα θα είναι χρήσιμα σε κάθε μέλος του νοικοκυριού. Επιπλέον, εάν ένας τέτοιος καθρέφτης είναι εξοπλισμένος με φωτισμό LED, θα γίνει στοιχείο της διακόσμησης του μπάνιου, χωρίς το οποίο δεν μπορείτε να φανταστείτε αυτό το δωμάτιο. Αυτή η βολική λύση, η οποία επίσης φωτίζει απαλά το μπάνιο, γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Ως εκ τούτου, σας ενθαρρύνουμε να εξοικειωθείτε με την προσφορά μας σε καθρέφτες που διατίθενται στον ιστότοπό μας.

Καθρέπτες μπάνιου με ράφι - τέλειοι για μικρά δωμάτια Καθρέπτες μπάνιου με ράφι - ιδανικά για μικρά δωμάτια Καθρέπτες μπάνιου με ράφι. παίζουν σημαντικό ρόλο στη διαδικασία της εσωτερικής διακόσμησης, εκτελώντας τρεις βασικές λειτουργίες: φωτίζουν τα δωμάτια, τα μεγεθύνουν οπτικά και αποτελούν ένα διακοσμητικό στοιχείο που μπορεί να αλλάξει εντελώς τον χαρακτήρα του εσωτερικού. Αντικατοπτρίζοντας το φως, ο καθρέφτης μπορεί να φωτίσει τους σκοτεινούς εσωτερικούς χώρους όπου εισέρχεται λίγο φυσικό φως. Οι στενοί και σφιχτοί χώροι, όπως οι διάδρομοι, θα φαίνονται μεγαλύτεροι και πιο ευρύχωροι αν τοποθετούμε έναν καθρέφτη σε αυτά. Ο σύγχρονος καθρέφτης δεν προσφέρει πλέον να επικεντρώνεται μόνο στη λειτουργικότητα, αλλά και στην αισθητική και τη διακόσμηση. Η προσφορά μας περιλαμβάνει καθρέφτες διαφόρων στυλ, πλάτους και σχημάτων, γεγονός που τους κάνει να ταιριάζουν απόλυτα σε διάφορες εσωτερικές διαρρυθμίσεις.

Ένας καθρέφτης στο μπάνιο δεν είναι μόνο διακοσμητικό αξεσουάρ, αλλά και απαραίτητος εξοπλισμός που χρησιμοποιείται κάθε ημέρα. κατά τη διάρκεια τελετουργιών περιποίησης σώματος. Ωστόσο, προκειμένου να επιτευχθεί ένα καλό οπτικό αποτέλεσμα και να αποφευχθεί η ανισότητα κατά την εφαρμογή μακιγιάζ, ο κατάλληλος φωτισμός είναι σημαντικός. Ο τυπικός φωτισμός μπάνιου μπορεί να δημιουργήσει σκιές, καθιστώντας δύσκολο για εσάς να εφαρμόσετε μακιγιάζ ή να ξυρίσετε καλά. Επομένως, αξίζει να τα αντικαταστήσετε με έναν καθρέφτη με οπίσθιο φωτισμό. Ο φωτισμός LED παρέχει εξαιρετικό φωτισμό του προσώπου και είναι πολύ πρακτικός. Ωστόσο, οι κλασικοί καθρέφτες LED μπορεί να μην επαρκούν σε μικρά μπάνια όπου ο χώρος πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεγμένος. Για τέτοια δωμάτια, η ιδανική λύση είναι έναςκαθρέφτης μπάνιου με ράφι. Στο κατάστημά μας προσφέρουμε καθρέφτες μπάνιου σε διάφορα μεγέθη και στυλ, όπωςκαθρέπτες μπάνιου με ράφικαι πρακτικό οπίσθιο φωτισμό. Αυτή η επιλογή, όπως ήδη αναφέρθηκε, θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε μικρά μπάνια όπου δεν υπάρχει χώρος για πρόσθετα έπιπλα και κάθε στοιχείο πρέπει να είναι λειτουργικό και άνετο στη χρήση.

Καθρέπτες μπάνιου με ράφι

Καθρέπτες μπάνιου με ράφι

Το strong> είναι μια ιδανική λύση για άτομα που εκτιμούν την πρακτικότητα και την άνεση. Ένα ράφι τοποθετημένο κάτω από τον καθρέφτη θα σας δώσει επιπλέον χώρο για καλλυντικά, οδοντόβουρτσες ή φλιτζάνια, π.χ. με πινέλα μακιγιάζ. Επιπλέον, εάν ένας τέτοιος καθρέφτης είναι εξοπλισμένος με φωτισμό LED, θα φωτίσει βέλτιστα το μπάνιο, διευκολύνοντάς σας να κάνετε καθημερινά τελετουργικά φροντίδας. Χάρη σε ένα τέτοιο στοιχείο, το μπάνιο θα αποκτήσει νέες λειτουργικές και αισθητικές αξίες.

 

Καθρέφτης LED με μπαταρία - τι πρέπει να προσέχετε όταν ψωνίζετε;

Όταν επιλέγετε έναν φωτιζόμενο καθρέφτη για μπάνια, το βασικό ζήτημα είναι η ποιότητά του. Επομένως, αξίζει να δώσετε προσοχή στα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένο για να βεβαιωθείτε ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες ενός υγρού μπάνιου. Εκτός από την αισθητική του εμφάνιση, ο καθρέφτης θα πρέπει επίσης να είναι λειτουργικός και να παίζει καλά τον ρόλο του - τόσο πρακτικός όσο και διακοσμητικός. Κατά την επιλογή ενός μοντέλου, αξίζει επίσης να δώσουμε προσοχή σε σημαντικές τεχνικές παραμέτρους, όπως ο τύπος του καθρέφτη, ο τύπος των LED που χρησιμοποιούνται σε ένα συγκεκριμένο μοντέλο και η κατανάλωση ενέργειας, η οποία μας ενημερώνει για την κατανάλωση ενέργειας που απαιτείται για το φωτισμό, εκφρασμένη σε watt.

Όταν επιλέγετε έναν καθρέφτη μπάνιου με ράφι που είναι φωτισμένος, σημαντικοί παράγοντες περιλαμβάνουν την παροχή ρεύματος και τη μέθοδο σύνδεσης, που θα επηρεάσουν την άνεσή σας κατά την εγκατάσταση και τη χρήση του καθρέφτη. Όταν επιλέγετε έναν καθρέφτη που τροφοδοτείται από συνεχές ρεύμα, δώστε προσοχή στη διαθεσιμότητα ηλεκτρικού μπλοκ και καλωδίων με διακόπτη. Ωστόσο, στην περίπτωση καθρεφτών που λειτουργούν με μπαταρία, είναι απαραίτητο να προσδιοριστεί η ισχύς των μπαταριών που θα απαιτηθούν για τη σωστή λειτουργία του καθρέφτη. Θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη το πάχος του καθρέφτη και την απόσταση από τον τοίχο κατά την εγκατάσταση.

Το χρώμα του φωτός, που επηρεάζει την ευεξία και τα χωρικά μας συναισθήματα, είναι επίσης σημαντικός παράγοντας όταν επιλέγοντας έναν καθρέφτη LED. Η τελευταία, αλλά εξίσου σημαντική πτυχή είναι η κατηγορία στεγανότητας του καθρέφτη, η οποία θα πρέπει να επιλεγεί σε επίπεδο IP44 για να διασφαλιστεί ότι ο καθρέφτης θα προστατεύεται σωστά από την υγρασία και τον ατμό στο μπάνιο.

Επιπλέον, όταν επιλέγετεμπάνιο καθρέφτη με ράφιΑξίζει επίσης να προσέξετε αν ταιριάζει χωρικά στο μπάνιο σας. Σημαντικές είναι και οι διαστάσεις του εγκατεστημένου ραφιού στο οποίο θα αποθηκεύσετε είδη όπως καλλυντικά ή καλλυντικά αξεσουάρ. Το ράφι πρέπει να καθαρίζεται εύκολα και, ανάλογα με το υλικό, να αντέχει στους παράγοντες που επικρατούν στο μπάνιο, δηλαδή στην υψηλή υγρασία.

Καθρέπτες μπάνιου με ράφι - το καλύτερο στο Artforma

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα Artforma θα βρείτε τους πιο ποιοτικούςκαθρέπτες μπάνιου με ράφι, εξοπλισμένους με οπίσθιο φωτισμό LED. Οι καθρέφτες διατίθενται σε διάφορα μεγέθη, τα οποία μπορείτε να επιλέξετε ξεχωριστά για το μπάνιο σας για να δημιουργήσετε ένα εσωτερικό που να ανταποκρίνεται σε όλες τις προσδοκίες σας. Θα βρείτε επίσης καθρέφτες με διάφορα σχήματα λωρίδων φωτισμού, καθώς και μοντέλα εξοπλισμένα με πρακτικά ράφια αποθήκευσης. Κάθε μοντέλο με φωτισμό είναι εξοπλισμένο με διακόπτη υψηλής ποιότητας που σας επιτρέπει να ενεργοποιείτε και να απενεργοποιείτε τον οπίσθιο φωτισμό ανά πάσα στιγμή. Άνετα, μοντέρνα και ανθεκτικά - οι καθρέφτες μας θα ικανοποιήσουν όλους.

Καθρέπτες ανά σχήμα

Καθρέπτες ανά είδος

Καθρέπτες ανά δωμάτιο

Δείτε τις κριτικές μας στο  

Δείτε περισσότερα