Προσφορά -10% με κωδικό 10promo
hello@artforma.com
Γράψτε μας ένα mail
Ας μιλήσουμε μέσω του Messenger
Ας μιλήσουμε μέσω του Whats app
Καλάθι 0.00 € € 0
Επαληθευμένος πωλητής
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Καθρέφτες μπάνιου με ράφι

0
Φιλτράρισμα
Δεν υπάρχουν προϊόντα για προβολή.

Χρωματιστοί καθρέφτες

Οι έγχρωμοι καθρέφτες είναι ένα διακοσμητικό στοιχείο που προσελκύει την προσοχή και προσθέτει χαρακτήρα σε κάθε δωμάτιο. Η χρήση μιας έγχρωμης επιφάνειας καθρέφτη όχι μόνο προσελκύει την προσοχή, αλλά κυρίως αλλάζει εντελώς τον χαρακτήρα του εσωτερικού. Οι Έγχρωμοι καθρέφτες διατίθενται σε διάφορα σχήματα, μεγέθη και χρώματα, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε τον τέλειο καθρέφτη για κάθε γούστο και στυλ. Επιπλέον, αποτελούν μια από τις νεότερες επιτυχίες στην εσωτερική διακόσμηση γιατί διαφοροποιούν τέλεια κάθε διάταξη. Αποτελούν τέλειο διακοσμητικό στοιχείο και θα διακοσμήσουν τέλεια ένα υπνοδωμάτιο, την τραπεζαρία ή το σαλόνι, αλλά ποιος είπε ότι έναςκαθρέφτης του μπάνιουδεν μπορεί να είναι και πολύχρωμος;

Έγχρωμοι καθρέφτες - ποιοι; έχουν πλεονεκτήματα;

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των έγχρωμων καθρεφτών είναι η ικανότητά τους να προσθέτουν χρώμα σε ένα δωμάτιο. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, οιέγχρωμοι καθρέφτεςμπορούν να έχουν ένα διακριτικό χρώμα που ταιριάζει με την χρωματική παλέτα ολόκληρου του δωματίου ή μπορεί να είναι ένα στοιχείο που ξεχωρίζει με έντονο, αντίθετο χρώμα που προσελκύει την προσοχή. Στην προσφορά μας μπορείτε να βρείτε και μπλε καθρέφτη και πράσινο καθρέφτη, καθώς και γκρι καθρέφτη και καθρέφτες γραφίτη. με διαφορετικό κορεσμό χρώματος. Η αντανάκλαση σε έναν έγχρωμο καθρέφτη, σε σύγκριση με έναν ασημί, είναι πιο σκούρο και χρωματιστό, γι' αυτό και δεν είναι πολύ πρακτικό στην καθημερινή φροντίδα. Ωστόσο, η χρήση μιας τέτοιας φόρμας δίνει στο εσωτερικό έναν μοναδικό χαρακτήρα, ο οποίος αλλάζει εντελώς τη σχεδίαση του χώρου.

Χρωματιστοί καθρέφτες - ποια άλλα πλεονεκτήματα έχουν;

Ένας έγχρωμος καθρέφτης λαμβάνεται με την προσθήκη κατάλληλων οξειδίων σιδήρου στη γυάλινη μάζα, που δίνει στο γυαλί ένα ενδιαφέρον χρώμα. Αυτή η χρήση χημικών στην καθημερινή ζωή κάνει τουςέγχρωμους καθρέφτες έναν τέλειο τρόπο εισαγωγής χρώματος, σχεδίων και μοτίβων στο δωμάτιο και ταυτόχρονα παραμένουν ένα πρακτικό στοιχείο του εξοπλισμού. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να μεγεθύνουν οπτικά τον χώρο και να εισάγουν επιπλέον φως στο δωμάτιο. Το κύριο καθήκον τους, ωστόσο, είναι να διακοσμήσουν το εσωτερικό και να του προσθέσουν έναν μοναδικό χαρακτήρα, γι' αυτό και είναι τέλειοι ωςκαθρέπτες για το σαλόνιή ως διακόσμηση κρεβατοκάμαρας. Λόγω του γεγονότος ότι αυτοί οι καθρέφτες είναι τόσο λειτουργικοί όσο και διακοσμητικοί, μπορούν να αποτελέσουν το επίκεντρο του δωματίου και να τραβήξουν την προσοχή.

Πολύχρωμοι - πώς να τους τοποθετήσετε στο δωμάτιο;

Οι έγχρωμοι καθρέφτεςείναι ένα τέλειο διακοσμητικό στοιχείο που μπορεί να ενσωματωθεί σε κάθε εσωτερικό χώρο, ανεξάρτητα από τον χαρακτήρα του. Ωστόσο, για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, οι καθρέφτες θα πρέπει να επιλέγονται σύμφωνα με το στυλ ενός δεδομένου δωματίου. Για παράδειγμα, καθρέφτες με διακοσμητικά πλαίσια θα είναι τέλειοι για κλασικούς εσωτερικούς χώρους, ενώ καθρέφτες με μοντέρνο σχεδιασμό και ακανόνιστα σχήματα θα ταιριάζουν σε δωμάτια διακοσμημένα σε μοντέρνο στυλ.

Είναι επίσης σημαντικό να επιλέξετε το σωστό μέρος για να το τοποθετήσετε. το στοιχείο, που είναι έγχρωμοι καθρέφτες. Η κύρια λειτουργία ενός καθρέφτη είναι να αντανακλά μια εικόνα, επομένως δεν πρέπει να τοποθετείται σε σημεία όπου θα αντανακλά μια εικόνα που δεν θέλουμε. Οι έγχρωμοι καθρέφτεςμπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο για την εμφάνιση, αλλά και για την κάλυψη στοιχείων που δεν είναι απαραίτητα ενδιαφέροντα για εμάς. Οι έγχρωμοι καθρέφτες χρησιμοποιούνται συχνά για τη διακόσμηση των κενών τοίχων για να προσθέσουν βάθος στο δωμάτιο και να εξαλείψουν την αίσθηση του κενού. Αν λοιπόν αναζητάτε μοντέρνα, πρωτότυπα στοιχεία εσωτερικής διακόσμησης, θα βρείτε πολύχρωμους καθρέφτες στον ιστότοπο Artforma.

Καθρέπτες ανά σχήμα

Καθρέπτες ανά είδος

Καθρέπτες ανά δωμάτιο

Δείτε τις κριτικές μας στο  

Δείτε περισσότερα