Προσφορά -10% με κωδικό 10promo
hello@artforma.com
Γράψτε μας ένα mail
Ας μιλήσουμε μέσω του Messenger
Ας μιλήσουμε μέσω του Whats app
Καλάθι 0.00 € € 0
Επαληθευμένος πωλητής
Το καλάθι σας είναι άδειο.

LED καθρέφτες για το υπνοδωμάτιο

268
Φιλτράρισμα
τύπος δωματίου - Clara ✖
τύπος δωματίου - Αίθουσα ✖
τύπος δωματίου - Σαλόνι ✖
τύπος δωματίου - Τραπεζαρία ✖
Σχήμα καθρέφτη - Στρόγγυλοι ✖
Σχήμα καθρέφτη - Ορθογώνιοι ✖
Σχήμα καθρέφτη - Στρογγυλεμένοι ✖
Σχήμα καθρέφτη - Οβάλ ✖
Σχήμα καθρέφτη - Κανονικοί ✖
Συλλογή - AmbientLine ✖
Συλλογή - PremiumLine ✖
Συλλογή - FrameLine ✖
Συλλογή - Decor ✖
Συλλογή - WoodenFrame ✖
Συλλογή - Έγχρωμος ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός γύρω από τον καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός πάνω και κάτω από τον καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Πλευρικός φωτισμός του καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός πάνω από τον καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός πάνω και στις πλευρές του καθρέφτη ✖
Προσανατολισμός καθρέφτη - Οριζόντια ✖
Προσανατολισμός καθρέφτη - Κάθετα ✖
Σειρά - Google ✖
Σειρά - Samsung ✖
Σειρά - Apple ✖

Εμφανίζονται 45 από 268 προϊόντα

Καθρέφτες κρεβατοκάμαρας

Οι καθρέφτες είναι ένα κοινό στοιχείο του εξοπλισμού του υπνοδωματίου που χρησιμοποιείται όχι μόνο για τον έλεγχο της εμφάνισης, αλλά και να αξιολογήσεις ολόκληρο το styling πριν φύγεις από το σπίτι. Οι καθρέφτες κρεβατοκάμαραςμπορούν επίσης να αποτελούν μέρος ενός μεγαλύτερου συνόλου, όπως ένα μπουντουάρ με καλλυντικά. Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι είναι αναποφάσιστοι να τοποθετήσουν έναν καθρέφτη στην κρεβατοκάμαρά τους και να επιλέξουν το σωστό μοντέλο.

Καθρέφτης στην κρεβατοκάμαρα η ίδια, ωστόσο, έχει πολλές χρήσιμες λειτουργίες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για να ελέγξετε την εμφάνισή σας, αλλά και για να μεγεθύνετε οπτικά τον χώρο ή να προσθέσετε στυλ και κομψότητα σε αυτόν. Υπάρχουν επίσης καθρέφτες που έχουν πρακτική λειτουργία, όπωςκαθρέπτες LED. Είναι ιδανικά για εφαρμογή μακιγιάζ ή ξύρισμα και παρέχουν επίσης μια πρόσθετη ανεπαίσθητη πηγή φωτός, η οποία είναι μια τέλεια λύση για μοντέρνα υπνοδωμάτια.

Χάρη στη μεγάλη γκάμα των διαθέσιμων μοντέλων καθρεφτών, μπορείτε εύκολα να επιλέξετεκαθρέπτες κρεβατοκάμαραςσύμφωνους με το στυλ και το γούστο σας . Υπάρχουν τόσο καθρέφτες με απλούς, μινιμαλιστικούς σκελετούς, που είναι ιδανικοί για άτομα που προτιμούν την απλότητα και την κομψότητα, όσο και εκείνοι με διακοσμημένο σκελετό, που θα λειτουργήσουν καλά στα υπνοδωμάτια των ανθρώπων που αγαπούν την τάξη και την κλασική κομψότητα. Σίγουρα και οιδιακοσμητικοί καθρέφτεςείναι μια καλή λύση σε πρακτικό επίπεδο, γι' αυτό και γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς. Σας συνιστούμε να δείτε την προσφορά μας για καθρέφτες που διατίθενται στον ιστότοπό μας.

Καθρέπτες κρεβατοκάμαρας - μια ενδιαφέρουσα προσθήκη στο δωμάτιο

Οι καθρέφτες παίζουν σημαντικό ρόλο στην εσωτερική διακόσμηση, εκτελώντας τρεις κύριες λειτουργίες: βελτιώνουν τον φωτισμό των δωματίων, τα μεγεθύνουν οπτικά και είναι ένα διακοσμητικό στοιχείο που μπορεί να αλλάξει εντελώς τον χαρακτήρα του εσωτερικού . Επειδή αντανακλούν το φως, οι καθρέφτες μπορούν να φωτίσουν τα σκοτεινά δωμάτια που λαμβάνουν ελάχιστο φυσικό φως. Οι στενοί και στενοί χώροι, όπως οι διάδρομοι, θα φαίνονται μεγαλύτεροι και πιο ευρύχωροι όταν τοποθετήσουμε έναν καθρέφτη σε αυτούς. Οι σύγχρονες προσφορές καθρέφτη δεν επικεντρώνονται πλέον μόνο στη λειτουργικότητά τους, αλλά και στην αισθητική και τη διακοσμητικότητά τους. Η προσφορά μας περιλαμβάνει διάφορα στυλ, πλάτη και σχήματα καθρεφτών που ταιριάζουν απόλυτα με διάφορες εσωτερικές διαρρυθμίσεις.

Καθρέφτης στην κρεβατοκάμαρα συνδεδεμένο με την ντουλάπα, ωστόσο, παίζει βασικό ρόλο στη διάταξη αυτού του εσωτερικού χώρου και είναι πραγματικά δύσκολο να φανταστεί κανείς μια ντουλάπα χωρίς καθρέφτη. Όταν ετοιμάζεστε να φύγετε από το σπίτι, είναι απαραίτητο να έχετε έναν καθρέφτη, γιατί χωρίς αυτόν θα ήταν πολύ πιο δύσκολο. Είναι καλύτερο να επιλέξετε καθρέφτες κρεβατοκάμαραςπου σας επιτρέπουν να βλέπετε ολόκληρο το σώμα σας, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν καθρέφτες μέχρι τη μέση σε όλη τους τη ζωή και δεν έχουν κανένα πρόβλημα με αυτό. Ωστόσο, η απόφαση να επιλέξετε τον κατάλληλο καθρέφτη για την κρεβατοκάμαραεξαρτάται από τις συνήθειες και τις ατομικές ανάγκες. Παρόλα αυτά, στην περίπτωση των μικρών δωματίων, αξίζει να επενδύσετε σε έναν καθρέφτη κρεβατοκάμαραςγιατί μπορούν να μεγεθύνουν οπτικά τον χώρο..

Όταν πρόκειται για τη θέση του καθρέφτη του υπνοδωματίου, είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα μέρος που είναι καλά φωτισμένο με φυσικό φως ή να το τοποθετήσετε ειδικά κοντά σε μια πηγή τεχνητού φωτός. Είναι επίσης σημαντικό ο καθρέφτης να είναι τοποθετημένος στο σωστό ύψος για να μπορείτε να τον κοιτάτε άνετα. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, ένας καθρέφτης κρεβατοκάμαραςμπορεί να έχει διαφορετικούς σκελετούς ή να είναι χωρίς αυτούς, να αποτελεί μέρος μιας μεγαλύτερης διάταξης ή να αποτελεί ξεχωριστό διακοσμητικό στοιχείο. Αν και συνήθως δεν είναι το πιο σημαντικό στοιχείο του εξοπλισμού του υπνοδωματίου - το κρεβάτι εξυπηρετεί αυτή τη λειτουργία - αξίζει να δώσετε προσοχή στην επιλογή του σωστού καθρέφτη. Παρόλο που το υπνοδωμάτιο είναι ιδιωτικό δωμάτιο, αξίζει να φροντίσετε την αισθητική του εμφάνιση και να προσαρμόσετε τον εξοπλισμό του στις δικές σας προτιμήσεις για να εξασφαλίσετε τη μέγιστη άνεση.

Φωτιζόμενος καθρέφτης για την κρεβατοκάμαρα. - τι πρέπει να προσέχετε όταν αγοράζετε;

Επιλογή ενός φωτισμένουκαθρέφτη για την κρεβατοκάμαρα, το σημαντικό θέμα είναι η ποιότητά του. Είναι σημαντικό να δώσετε προσοχή στα υλικά από τα οποία κατασκευάζεται. Καλό είναι να βεβαιωθείτε ότι ο καθρέφτης θα επιτελεί τη λειτουργία του για πολλά χρόνια χωρίς ενοχλητικές βλάβες. Εκτός από αισθητική, θα πρέπει να είναι και λειτουργικό και να παίζει καλά τον ρόλο του, τόσο πρακτικό όσο και διακοσμητικό. Κατά την επιλογή ενός μοντέλου, αξίζει να δώσετε προσοχή σε βασικές τεχνικές παραμέτρους, όπως ο τύπος του καθρέφτη, ο τύπος των διόδων LED που χρησιμοποιούνται και η κατανάλωση ενέργειας, δηλαδή η ποσότητα ενέργειας που απαιτείται για το φωτισμό, εκφρασμένη σε watt. Αξίζει επίσης να προσέξετε το χρώμα και το χρώμα του φωτισμού - αν δεν σας αρέσει το λευκό φως, επιλέξτε ένα με ζεστή απόχρωση.

Όταν επιλέγετε έναν φωτιζόμενο καθρέφτη για την κρεβατοκάμαρα, είναι σημαντικό να προσέχετε τον τρόπο με τον οποίο τροφοδοτείται και συνδέεται, καθώς αυτό θα επηρεάζουν την άνεση χρήσης μας. Για καθρέφτες που τροφοδοτούνται με συνεχές ρεύμα, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε πρόσβαση στο κατάλληλο ηλεκτρικό μπλοκ και καλώδια με διακόπτη, ενώ στην περίπτωση καθρεφτών που λειτουργούν με μπαταρία, πρέπει να λάβετε υπόψη την ισχύ των μπαταριών που θα χρειάζονται για σωστή λειτουργία. Είναι επίσης σημαντικό να λάβετε υπόψη το πάχος του καθρέφτη και την απόσταση από τον τοίχο κατά την τοποθέτησή του. Όταν επιλέγετε έναν καθρέφτη κρεβατοκάμαρας με οπίσθιο φωτισμό, λάβετε επίσης υπόψη το προαναφερθέν χρώμα φωτός, το οποίο επηρεάζει την ευεξία και τις χωρικές μας εντυπώσεις .

Επιπλέον, όταν επιλέγετε έναν καθρέφτη για την κρεβατοκάμαρα, προσέξτε αν θα χωρέσει στην κρεβατοκάμαρά σας. Μετρήστε όλες τις διαστάσεις και επιλέξτε ένα ξεχωριστό σχήμα για να κάνετε την κρεβατοκάμαρά σας ένα μέρος ξεκούρασης, χαλάρωσης και ηρεμίας. Ένας καθρέφτης στην κρεβατοκάμαρα δεν πρέπει να είναι μόνο πρακτικό αξεσουάρ, αλλά και συμπλήρωμα του χώρου.<.

Καθρέπτες κρεβατοκάμαρας - οι καλύτεροι στο Artforma

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Artforma προσφέρουν μοναδικούς καθρέπτες κρεβατοκάμαρας, οι οποίοι είναι εξοπλισμένοι με προηγμένο οπίσθιο φωτισμό LED. Οι καθρέφτες που διατίθενται στην προσφορά μας είναι διαθέσιμοι σε διάφορα μεγέθη και σχήματα για να ταιριάζουν απόλυτα στην κρεβατοκάμαρά σας και να διασφαλίζουν την ικανοποίησή σας από τη χρήση. Όλα τα μοντέλα μας χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα κατασκευής και λειτουργικότητας και είναι εξοπλισμένα με έναν βολικό και πρακτικό διακόπτη που σας επιτρέπει να ανάβετε και να απενεργοποιείτε εύκολα τον φωτισμό. Αν ψάχνετε για ανθεκτικές και μοντέρνες λύσεις για την κρεβατοκάμαρά σας, οι καθρέφτες μας σίγουρα θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες σας.

Καθρέφτες κρεβατοκάμαρας - συχνές ερωτήσεις

< div>

Ποιον καθρέφτη για την κρεβατοκάμαρα να επιλέξετε;

Ένας καθρέφτης για την κρεβατοκάμαρα θα δώσει στο δωμάτιό σας την όψη γκαρνταρόμπας και μεγεθύνετε οπτικά το δωμάτιο. Μπορείτε να ταιριάξετε τους καθρέφτες του υπνοδωματίου με το χρώμα των τοίχων και άλλων επίπλων. Για ένα μικρό υπνοδωμάτιο, προσθέστε έναν μεγάλο ορθογώνιο καθρέφτη που θα δείχνει ολόκληρη τη σιλουέτα σας και θα κάνει το δωμάτιο πιο ευρύχωρο. Ένας καθρέφτης κρεβατοκάμαρας με οπίσθιο φωτισμό LED θα είναι μια πρόσθετη πηγή φωτισμού. Ένας στρογγυλός καθρέφτης με διακοσμητικό πλαίσιο θα κάνει το δωμάτιό σας να φαίνεται κομψό και τα μινιμαλιστικά έπιπλα θα εξισορροπήσουν το οβάλ σχήμα του καθρέφτη.

Πώς να το τοποθετήσετε. καθρέφτης στην κρεβατοκάμαρα;

Τοποθετήστε τον καθρέφτη στην κρεβατοκάμαρα σε ένα μέρος όπου τα μέλη του νοικοκυριού θα έχουν εύκολη πρόσβαση. Εάν εστιάσετε στην πρακτικότητα - κρεμάστε έναν καθρέφτη στον τοίχο πάνω από τη συρταριέρα ή το μπουντουάρ. Ως αποτέλεσμα, θα έχετε εύκολη πρόσβαση στον καθρέφτη και θα μπορείτε εύκολα να εφαρμόσετε ακριβές μακιγιάζ. Οι καθρέφτες για την κρεβατοκάμαρα είναι επίσης ένας δημιουργικός τρόπος για να διακοσμήσετε το εσωτερικό και να εισάγετε περισσότερο φως σε αυτό. Εάν το τοποθετήσετε στο ύψος του προσώπου απέναντι από το κρεβάτι, θα γεμίσετε ιδανικά τον χώρο και θα επιτύχετε ένα οπτικά ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

Πού να αγοράσετε καθρέφτες για το υπνοδωμάτιο;

Οι καθρέφτες του υπνοδωματίου είναι η βιτρίνα της μάρκας Artforma. Η προσφορά του καταστήματος περιλαμβάνει ορθογώνιους και στρογγυλούς καθρέφτες, με φωτισμό LED και διακοσμητικό πάνελ. Μπορείτε να επιλέξετε από πολλές χρωματικές εκδόσεις, τις οποίες μπορείτε να συμπληρώσετε με αισθητήρα ή διακόπτη αφής, καθώς και πρόσθετα αξεσουάρ. Όλα τα προϊόντα κατασκευάστηκαν με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Η δυνατότητα εξατομίκευσης του καθρέφτη του υπνοδωματίου σημαίνει ότι θα βρείτε έναν καθρέφτη που ταιριάζει ακριβώς σε εσάς.

Καθρέπτες ανά σχήμα

Καθρέπτες ανά είδος

Καθρέπτες ανά δωμάτιο

Δείτε τις κριτικές μας στο  

Δείτε περισσότερα