Σε εξέλιξη εργασίες συντήρησης - ζητάμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία.
hello@artforma.com
Γράψτε μας ένα mail
Ας μιλήσουμε μέσω του Messenger
Ας μιλήσουμε μέσω του Whats app
Καλάθι 0.00 € € 0
Επαληθευμένος πωλητής
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ντουλάπια LED

21
Με τα ντουλάπια μπάνιου με καθρέφτη LED της Artforma, δεν χρειάζεται να στερηθείτε την επιλογή ενός μοντέρνου καθρέφτη στο μπάνιο σας. Το πρακτικό ντουλάπι καθρέφτη εκπληρώνει τόσο τη λειτουργία ενός φωτιζόμενου καθρέφτη LED όσο και ενός χώρου όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε τα καθημερινά σας είδη πρώτης ανάγκης. Η μεγάλη ποικιλία μοντέλων και χρωμάτων και η επιλογή έκδοσης με δύο ή τρεις πόρτες θα σας επιτρέψει να επιλέξετε το τέλειο ντουλάπι μπάνιου με καθρέφτη για το δωμάτιό σας.
Φιλτράρισμα
Συλλογή - Lily ✖
Συλλογή - Lisa ✖
Συλλογή - Emily ✖
Συλλογή - Emma ✖
Συλλογή - Sofia ✖
Συλλογή - Clara ✖
Συλλογή - Sarah ✖
Αριθμός θυρών - 2-θύρας ✖
Αριθμός θυρών - 3-θύρας ✖
Αριθμός θυρών - 1-θύρας ✖

Εμφανίζονται 21 από 21 προϊόντα

ντουλάπια μπάνιου

Σε ένα μπάνιο που είναι φιλικό προς τον χρήστη και διακοσμημένο σε μοντέρνο στυλ, τα ντουλάπια μπάνιου αποτελούν βασικό στοιχείο του εξοπλισμού. Είναι ιδανικά για την αποθήκευση καλλυντικών, χημικών, προϊόντων καθαρισμού και πετσετών. Έπιπλα μπάνιου καλής ποιότητας μπορούν να κάνουν τις καθημερινές σας προετοιμασίες πολύ πιο εύκολες και να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το μπάνιο σας τακτοποιημένο. Ένα ντουλάπι μπάνιου με καθρέφτη θα είναι επίσης μια εξαιρετική λύση για κάθε μπάνιο.

Πρακτικά ντουλάπια μπάνιου με καθρέφτη, τα οποία είναι διαθέσιμα στο το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, είναι πολύ λειτουργικά και κατάλληλα τόσο για μικρά όσο και για μεγάλα μπάνια. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χώρο. Μπορούν να κατασκευαστούν σε μοντέρνο ή παραδοσιακό στυλ και τα ανθεκτικά υλικά και οι δημιουργικοί συνδυασμοί τους ταιριάζουν καλά με μια καλά μελετημένη ιδέα διάταξης μπάνιου.

Ντουλάπια μπάνιου - ένας τρόπος για να μεγαλώσετε οπτικά το μέγεθος του μπάνιου. εσωτερικό.

Η αγορά νέων επίπλων μπάνιου δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση. Δεν είναι μόνο οι τάσεις ή οι προσωπικές προτιμήσεις του αγοραστή που είναι σημαντικές εδώ. Οι καθαρά πρακτικές πτυχές είναι επίσης σημαντικές όταν πρόκειται για την επίπλωση του μπάνιου, όπως η εξοικονόμηση χώρου αποθήκευσης ή η χωρητικότητα των επίπλων. Ως εκ τούτου, τα ντουλάπια μπάνιου δεν πρέπει μόνο να είναι ευχάριστα στο μάτι, αλλά πάνω από όλα, πρακτικά. Μια τέτοια λύση είναι σίγουρα τα ντουλάπια μπάνιου με καθρέφτη, τα οποία όχι μόνο θα σας διευκολύνουν να αποθηκεύετε πράγματα, αλλά και θα σας επιτρέψουν να εγκαταστήσετε έναν επιπλέον καθρέφτη στο μπάνιο, χωρίς να χρειάζεται να πιάσετε τοίχο. p>

Ένα ντουλάπι μπάνιου με καθρέφτη είναι επίσης ιδανική επιλογή για μικρά μπάνια, τα οποία μεγεθύνονται οπτικά φυσικά χάρη στους καθρέφτες. Όταν μπείτε σε ένα μπάνιο εξοπλισμένο με πολλούς καθρέφτες, θα έχετε την εντύπωση ενός μεγαλύτερου χώρου. Τέτοιες εγκαταστάσεις επιτρέπουν επίσης μια εντελώς νέα αντίληψη του ίδιου του δωματίου, καθιστώντας το λιγότερο κλειστοφοβικό και πιο ευχάριστο στη χρήση. Έτσι, ανεξάρτητα από το αν θα επιλέξετε καθρέφτες LED ήντουλάπια μπάνιου με καθρέφτη, αυτή η λύση θα λειτουργήσει τέλεια στο μπάνιο σας.

Ντουλάπια μπάνιου με καθρέφτη — τι πρέπει να προσέχετε όταν ψωνίζετε;

Σίγουρα ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που καθορίζουν την αγορά ενός συγκεκριμένου προϊόντος είναι η ποιότητα κατασκευής του. Η κατάσταση δεν είναι διαφορετική με τα έπιπλα. Όταν τακτοποιείτε ένα μπάνιο, να θυμάστε ότι τα έπιπλα εκτός από κομψά πρέπει να είναι και πρακτικά και λειτουργικά. Η κατάλληλη επιλογή ντουλαπιών μπάνιου είναι επομένως ζωτικής σημασίας για τη δημιουργία ενός άνετου και τακτοποιημένου δωματίου. Πριν αποφασίσετε να αγοράσετε ντουλάπια, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τις ανάγκες όλων των μελών του νοικοκυριού και να ταιριάξετε τα έπιπλα στις προσδοκίες τους. Δεν πρέπει να καθοδηγείτε μόνο από την εμφάνιση ή την τιμή, γιατί αυτό που φαίνεται όμορφο και φθηνό δεν θα ανταποκρίνεται απαραίτητα στις απαιτήσεις μας.

Όταν επιλέγετε έπιπλα μπάνιου, προσέξτε την αντοχή των υλικών στην υγρασία και την προστασία των λαβών κατά της σκουριάς. Πριν κάνετε μια αγορά, αξίζει επίσης να εξετάσετε εάν η επιφάνεια του επίπλου είναι επιρρεπής σε ζημιά, εάν γρατσουνίζεται εύκολα και εάν η διατήρηση του καθαρού θα απαιτήσει υπερβολική εργασία. Παρόμοια είναι η κατάσταση και στην περίπτωση αξεσουάρ όπως καθρέπτες μπάνιου LED, τα οποία πρέπει να είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οιLED καθρέφτες σας θα λειτουργούν για πολλά χρόνια. Στο κατάστημά μας θα βρείτε μόνο δοκιμασμένα προϊόντα της υψηλότερης ποιότητας που θα αντιμετωπίσουν τέλεια την υγρασία.

Ντουλάπια μπάνιου με καθρέφτες - ποια από αυτά είναι τα πιο πρακτικά

Το κατάστημά μας προσφέρει έπιπλα διαφόρων στυλ, διαστάσεων και σκοπών, τα οποία σας επιτρέπουν να επιλέξετε το σωστό μοντέλο σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Ειδικότερα, αξίζει να δώσετε προσοχή σε στενά ντουλάπια, εξοπλισμένα με ευρύχωρα ράφια, συμπαγείς λαβές και προσόψεις κλειστές με υλικό υψηλής ποιότητας. Όλα τα ντουλάπια αυτής της κατηγορίας είναι εξοπλισμένα με καθρέφτη. Τα ντουλάπια μπάνιου, ή τουλάχιστον μερικά από τα μοντέλα τους, έχουν επίσης μια ανοιχτή ζώνη ραφιών όπου μπορείτε να τοποθετήσετε διακοσμητικά αντικείμενα. Και τα δύοντουλάπια μπάνιου με καθρέφτηδιατίθενται σε μοντέρνο και κλασικό στυλ και η ποικιλία των υψών σας επιτρέπει να δημιουργείτε ενδιαφέρουσες συνθέσεις λαμβάνοντας υπόψη όλα τα απαραίτητα είδη μπάνιου. Σε ένα μικρό μπάνιο, ένα στενό, κρεμαστό ή όρθιο ντουλάπι μπάνιου θα είναι τέλειο, καθώς σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε χώρο στο πάτωμα. Ένα ντουλάπι μπάνιου με καθρέφτηπου κρέμεται πάνω από το πλυντήριο είναι επίσης μια πολύ πρακτική λύση, που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε απορρυπαντικά και αξεσουάρ στεγνώματος.

Τα ντουλάπια μπάνιου > που προσφέρουμε διακρίνονται για τον μοντέρνο σχεδιασμό τους. σχήματα, που τους δίνει ένα μινιμαλιστικό και φουτουριστικό σχέδιο. Ένα τέτοιο ντουλάπι μπάνιου με καθρέφτη είναι επομένως τέλειο για τους λάτρεις των καινοτόμων λύσεων στο εσωτερικό σχεδιασμό. Για άτομα που εκτιμούν τις κλασικές φόρμες, έχουμε ετοιμάσει και μια πρόταση ντουλάπια μπάνιου με διακοσμητικό καθρέφτη με πλούσια διακόσμηση. Χάρη σε μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων και στυλ - από μοντέρνα και μινιμαλιστικά έως κλασικά - ταντουλάπια μπάνιου μας είναι η καλύτερη επιλογή για κάθε γούστο και προτίμηση.

Ντουλάπι μπάνιου - θα βρείτε ένα πρακτικό και αισθητικό μόνο στο κατάστημά μας

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, προσφέρουμε μια ποικιλία από ντουλάπια μπάνιου διαφόρων μεγεθών και λειτουργιών που θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε ένα μοναδικό, κομψό και λειτουργικό εσωτερικό. Τα όρθια, ψηλά και κρεμαστά ντουλάπια που διαθέτουμε, παρά το μικρό τους μέγεθος, παρέχουν πολύ χώρο αποθήκευσης. Τα ντουλάπια μπάνιου με καθρέφτη μας διακρίνονται για τον μοντέρνο, ανθεκτικό σχεδιασμό και τα υλικά υψηλής ποιότητας. Διαθέτουν μοντέρνες, συμπαγείς λαβές και σχήματα που θα καλύψουν τις ανάγκες των λάτρεις τόσο των μοντέρνων όσο και των κλασικών λύσεων. Η προσφορά μας περιλαμβάνει ντουλάπια μπάνιου σε μοντέρνα, ποικίλα χρώματα που μπορούν εύκολα να ταιριάξουν με τη διακόσμηση του δωματίου σας. Προσφέρουμε πρακτικά λευκά ντουλάπια, ντουλάπια που μοιάζουν με ξύλο και ντουλάπια που συνδυάζουν αυτά τα δύο χρώματα σε ένα έπιπλο.

Καθρέπτες ανά σχήμα

Καθρέπτες ανά είδος

Καθρέπτες ανά δωμάτιο

Δείτε τις κριτικές μας στο  

Δείτε περισσότερα