Προσφορά -5% με κωδικό 5promo
hello@artforma.com
Γράψτε μας ένα mail
Ας μιλήσουμε μέσω του Messenger
Ας μιλήσουμε μέσω του Whats app
Καλάθι 0.00 € € 0
Επαληθευμένος πωλητής
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Apple

20
Ο καθρέπτης Apple Screen είναι μια σύγχρονη λύση που απολαμβάνει μεγάλη δημοτικότητα, ιδιαίτερα μεταξύ των οπαδών της μάρκας Apple. Ένας καθρέπτης μπάνιου με οθόνη Apple θα δώσει μια μοντέρνα εμφάνιση στο μπάνιο σας. Δεν πρόκειται όμως μόνο για ένα οπτικό πρόσθετο. Ο καινοτόμος Έξυπνος Καθρέπτης επιτρέπει το κατέβασμα αγαπημένων εφαρμογών από το AppStore, που χρησιμοποιείτε καθημερινά! Χάρη στο εύκολο στη χρήση σύστημα iOS, μπορείτε να χειρίζεστε το έξυπνο LED καθρέπτη σας. Ο καθρέπτης με Apple Screen θα διευκολύνει τον έλεγχο του καιρού και τον προγραμματισμό της ημέρας σας, αυτά είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά του προϊόντος μας. Ο Έξυπνος Καθρέπτης με Apple Screen λειτουργεί με το παρεχόμενο ασύρματο ποντίκι Logitech, το οποίο σας επιτρέπει να χειρίζεστε τον καθρέπτη από απόσταση, χωρίς να χρειάζεται να τον αγγίξετε.
Φιλτράρισμα
Σχήμα καθρέφτη - Στρόγγυλοι ✖
Σχήμα καθρέφτη - Ορθογώνιοι ✖
Συλλογή - PremiumLine ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός γύρω από τον καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός πάνω και κάτω από τον καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Πλευρικός φωτισμός του καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός πάνω από τον καθρέφτη ✖
Προσανατολισμός καθρέφτη - Οριζόντια ✖
Σειρά - Apple ✖

Εμφανίζονται 20 από 20 προϊόντα

Έξυπνος καθρέφτης

Κάντε την καθημερινότητά σας πιο εύκολη! Οι έξυπνοι καθρέφτες είναι εξαιρετικές λύσεις που θα λειτουργήσουν όχι μόνο στο μπάνιο, αλλά και στο μπουντουάρ ή στο καμαρίνι. Ένας καθρέφτης του διαδρόμου είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή. Οι Οι καθρέφτες θα σας ενθουσιάσουν με την ποιότητα κατασκευής τους, τον φωτισμό LED εξοικονόμησης ενέργειας και την πρόσβαση στις πιο δημοφιλείς και απαραίτητες εφαρμογές, καθώς και με ένα σύνολο υπηρεσιών iCloud από το Apple!

Όλες οι εφαρμογές στα χέρια σας

< Οι έξυπνοι διακοσμητικοί καθρέφτεςείναι όλες οι αγαπημένες σας εφαρμογές iOS στα χέρια σας. Ολοκληρώστε μια τηλεοπτική σειρά που ξεκινήσατε εδώ και πολύ καιρό, ακούστε ένα νέο άλμπουμ του αγαπημένου σας καλλιτέχνη, παρακολουθήστε ένα ενδιαφέρον tutorial μακιγιάζ ή σχεδιάστε το καθημερινό σας πρόγραμμα ενώ βουρτσίζετε τα δόντια σας. Ο καθρέπτης μπάνιου με φωτισμό θα σας επιτρέψει να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας πιο γρήγορα και να είστε ενημερωμένοι. Οι έξυπνοι καθρέφτες είναι η ευκολία που σας αξίζει!

Ψυχαγωγία χωρίς όρια

Αγαπημένη σειρά ενώ κάνεις ένα ήσυχο μπάνιο μετά από μια μέρα γεμάτη υποχρεώσεις; Μπορείτε να έχετε αυτήν την πολυτέλεια σήμερα. Οι έξυπνοι καθρέφτες μπάνιου σάς επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε τις αγαπημένες σας υπηρεσίες ροής. Επιλέξτε από τα πιο δημοφιλή και απολαύστε τον ελεύθερο χρόνο σας με το Netflix, το HBO Max ή το Prime Video. Πάρτε το χρόνο σας - δώστε στον εαυτό σας χρόνο να χαλαρώσετε. Το αξίζεις!

Youtube, Spotify ή Tidal; Δεν έχει σημασία πού βρίσκεται η λίστα αναπαραγωγής με τα αγαπημένα σας τραγούδια ή το podcast για το οποίο δεν έχετε χρόνο ενώ κάνετε τις καθημερινές σας δουλειές. Από εδώ και πέρα, η ευκαιρία να προλάβετε θα είναι… ένα ντους! Ο Καθρέφτης με ηχεία είναι η καλύτερη επιλογή για καθημερινή χαλάρωση, συλλογή των σκέψεών σας και αναπνοή. Όλα όσα χρειάζεστε σε ένα προϊόν!

Διάφορες χρήσεις του έξυπνου καθρέφτη

  • Ψυχαγωγία- ο έξυπνος καθρέφτης θα σας προσφέρει εύκολη πρόσβαση στις αγαπημένες σας εφαρμογές. Επιλέξτε Mirror με ηχείο Bluetooth για να απολαύσετε Spotify, YouTube ή Netflix - χωρίς όρια!
  • Lifestyle- το Smart! Ο διαδραστικός καθρέφτης δεν είναι μόνο ένα μοντέρνο αξεσουάρ, αλλά και μια σημαντική βοήθεια στην καθημερινή ζωή. Δείτε πώς ένας καθρέφτης μπάνιου LED θα κάνει τη ζωή πιο ευχάριστη για όλα τα μέλη του νοικοκυριού!
  • Παιδικό δωμάτιο - ένα διαδραστικό Ο καθρέφτης σας βοηθά να εξερευνήσετε τον κόσμο και τον κάνει πιο ευχάριστο μαθαίνοντας καλές συνήθειες! Προσκαλέστε τον Έξυπνο καθρέφτη στο δωμάτιο του παιδιού σας και αφήστε το να αναπτύξει τη δημιουργικότητά του!
  • Sport - χάρη στις έξυπνες λειτουργίες του παιδιού σας! θα βελτιώσετε τη στάση σας, θα ελέγξετε το βάρος σας και θα μετρήσετε τις θερμίδες. Ένας καθρέφτης με ηχεία εξασφαλίζει μια επιτυχημένη προπόνηση με τους αγαπημένους σας ήχους. Νιώστε τη χαρά της άσκησης στο σπίτι σας!
  • Κομμωτήριο - ένας καθρέφτης για ένα κομμωτήριο πρέπει να είναι ευνοεί μια καλή δουλειά, αλλά και ευχαριστεί το μάτι ενός ευχαριστημένου πελάτη. Ένας μοντέρνος καθρέφτης για ένα σαλόνι ομορφιάς είναι στυλ και άνεση σε ένα!
  • Makeup- ένας καθρέφτης μακιγιάζ θα σας δώσει περισσότερα από την απλή ευκαιρία να περιηγηθείτε! Ελέγξτε τις συνθέσεις των προϊόντων, γνωρίστε τις τελευταίες εμπνεύσεις και εφαρμόστε τες άμεσα. Ο καθρέφτης καλλυντικών Smart είναι εγγύηση άνεσης και επιθυμητού αποτελέσματος - κάθε μέρα!

Καθρέπτες ανά σχήμα

Καθρέπτες ανά είδος

Καθρέπτες ανά δωμάτιο

Δείτε τις κριτικές μας στο  

Δείτε περισσότερα