Προσφορά -10% με κωδικό 10promo
hello@artforma.com
Γράψτε μας ένα mail
Ας μιλήσουμε μέσω του Messenger
Ας μιλήσουμε μέσω του Whats app
Καλάθι 0.00 € € 0
Επαληθευμένος πωλητής
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Σύγχρονοι LED καθρέφτες

36
Φιλτράρισμα
τύπος δωματίου - Αίθουσα ✖
Σχήμα καθρέφτη - Στρόγγυλοι ✖
Σχήμα καθρέφτη - Ορθογώνιοι ✖
Συλλογή - PremiumLine ✖
Συλλογή - FrameLine ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός γύρω από τον καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός πάνω και κάτω από τον καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Πλευρικός φωτισμός του καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός πάνω από τον καθρέφτη ✖
Προσανατολισμός καθρέφτη - Οριζόντια ✖
Σειρά - Google ✖
Σειρά - Samsung ✖
Σειρά - Apple ✖

Εμφανίζονται 36 από 36 προϊόντα

Μοντέρνοι καθρέφτες

Οι μοντέρνοι καθρέφτες είναι λύσεις που ταιριάζουν απόλυτα στις τάσεις του εσωτερικού σχεδιασμού. Χαρακτηρίζονται από μινιμαλιστικό σχεδιασμό, απλά σχήματα και συχνά τη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών. Ανάμεσά τους, μπορούμε να βρούμε καθρέφτες με οπίσθιο φωτισμό LED, με αντισυμβατικά σχήματα, καθώς και μοντέλα με μη τυποποιημένα μεγέθη που αλλάζουν εντελώς τον χαρακτήρα του εσωτερικού.

Μοντέρνοι διακοσμητικοί καθρέφτες είναι επίσης ένας μοναδικός συνδυασμός λειτουργικότητας και αισθητικής. Συχνά χρησιμεύουν όχι μόνο ως διακοσμητικά στοιχεία, αλλά και ως πρακτικά. Μπορούν να εξοπλιστούν με ενσωματωμένο σύστημα θέρμανσης που επιτρέπει στον καθρέφτη να διατηρείται σε πιο ζεστή θερμοκρασία, γεγονός που τον εμποδίζει να θολώσει. Επιπλέον, χάρη στις σύγχρονες τεχνολογίες, οι καθρέφτες μπορούν να λειτουργήσουν ως έξυπνες συσκευές, π.χ. να συνδέονται σε ένα δίκτυο Wi-Fi και να επιτρέπουν τη χρήση διαφόρων τύπων εφαρμογών και υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των Netflix, Spotify ή Tidal.

Μοντέρνοι καθρέφτες. συχνά τα παραδοσιακά κουφώματα εγκαταλείφθηκαν υπέρ των μινιμαλιστικών λύσεων χωρίς πλαίσιο. Χάρη σε αυτό, οι καθρέφτες γίνονται διακριτικοί, ελαφροί και ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε εσωτερικό χώρο - από μινιμαλιστικό έως βιομηχανικό και ακόμη και κλασικό. Αυτοί είναι καικαθρέπτες μπάνιουκαικαθρέπτες για την κρεβατοκάμαρακαιδιάδρομο. Τα μοντέρνα μοντέλα είναι μια επιλογή για άτομα που εκτιμούν τον μοντερνισμό και το στυλ, καθώς και την πρακτικότητα. Είναι επενδύσεις για χρόνια, γιατί η απλότητα και η λειτουργικότητά τους δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα.

Μοντέρνοι καθρέφτες σε κλασική μορφή, δηλαδή ορθογώνιοι και στρογγυλοί καθρέφτες χωρίς πλαίσιο.

Οι κρεμαστοί καθρέφτες, που κάποτε συνδέονταν κυρίως με τη ματαιοδοξία, έχουν πλέον αποκτήσει νέα διάσταση ως διακοσμητικό στοιχείο στα σπίτια μας. Σε ένα σωστά επιλεγμένο μέρος και διάταξη, οι σύγχρονοι διακοσμητικοί καθρέφτες μπορούν όχι μόνο να διακοσμήσουν όμορφα ένα δωμάτιο, αλλά και να μεγεθύνουν οπτικά τον χώρο. Αυτό δεν σημαίνει, ωστόσο, ότι η βασική του λειτουργία έχει χάσει τη σημασία της. Αντίθετα, στις μέρες μας ολοένα και περισσότερο επιλέγουμε διαφορετικούς τύπους καθρεφτών για διαφορετικές εργασίες, όπως το μακιγιάζ. Στην περίπτωση ενός μπάνιου ή ενός σαλονιού, οι καθρέπτες LED είναι ιδανικοί.

Οι κλασικοί ορθογώνιοι καθρέφτες αποτελούν συνήθως βασικό στοιχείο της εσωτερικής διακόσμησης, χάρη στην απλή και καθολική τους διακόσμηση Σχεδιασμός, η οποία χαρακτηρίζεται από κάθετη μορφή. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι οι ορθογώνιοι καθρέφτες δεν μπορούν να είναι σύγχρονο. Οι ορθογώνιοι,μοντέρνοι καθρέφτεςείναι πολύ ευέλικτοι, γεγονός που τους επιτρέπει να προσαρμόζονται σε πολλούς τύπους δωματίων ανεξάρτητα από το στυλ διάταξης - από παραδοσιακό έως μοντέρνο. Λειτουργούν υπέροχα, για παράδειγμα, ως Mirrors διάδρομο . Τα διάφορα μεγέθη τους σας επιτρέπουν να τα τοποθετήσετε σε διάφορα σημεία: από μεγάλα μοντέλα που μεγεθύνουν οπτικά το χώρο, μέχρι μικρότερους καθρέφτες, ιδανικούς για μικρές κόγχες ή για τοποθέτηση σε έπιπλα. Οι σχεδιαστές, εστιάζοντας στη μινιμαλιστική μορφή του καθρέφτη, προσθέτουν συχνά διακοσμητικές πινελιές σε αυτόν για να δώσουν στους κλασικούς καθρέφτες ένα πρωτότυπο στυλ.

Οι στρογγυλοί καθρέφτες είναι σχεδόν εξίσου δημοφιλείς με τους ορθογώνιους καθρέφτες. Οι μοντέρνοι διακοσμητικοί καθρέφτες σε αυτό το σχήμα είναι ένα δημοφιλές και κομψό διακοσμητικό στοιχείο που προσθέτει μια ευχάριστη, απαλή προφορά στο δωμάτιο. Το στρογγυλεμένο σχήμα τους προσθέτει γοητεία και κομψό χαρακτήρα στο εσωτερικό, ξεχωρίζοντας από άλλα στοιχεία επίπλωσης. Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και χρώματα, γεγονός που σας επιτρέπει να επιλέξετε ένα μοντέλο που ταιριάζει απόλυτα σε ένα συγκεκριμένο εσωτερικό. Οι στρογγυλοί καθρέφτες χωρίς πλαίσιο είναι ευέλικτοι και ταιριάζουν καλά σε διάφορους τύπους διατάξεων - από παραδοσιακούς έως πιο μοντέρνους. Μπορείτε να επιλέξετε ένα χρώμα καθρέφτη που ταιριάζει με ολόκληρο το χρωματικό συνδυασμό του δωματίου ή να επιλέξετε ένα χρώμα με αντίθεση που τραβά την προσοχή.

Έξυπνοι καθρέφτες - αξίζει να τους έχετε στο σπίτι σας;

Αν κάποιος προτιμά τον μοντέρνο χαρακτήρα και θέλει να απολαύσει τη λειτουργικότητα και την τεχνολογία ενός έξυπνου σπιτιού, οι έξυπνοι καθρέφτες θα είναι η τέλεια λύση. Πρόκειται για καθρέπτες LED, μια σύγχρονη λύση που συνδυάζει τη λειτουργικότητα ενός φωτιζόμενου καθρέφτη με την τεχνολογία που επιτρέπει τη χρήση πολλών πρακτικών λειτουργιών που βελτιώνουν την καθημερινότητά μας. Για παράδειγμα, χάρη σε αυτές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δημοφιλείς υπηρεσίες ροής όπως το Netflix, το Spotify ή το Tidal, που σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική ή να παρακολουθείτε ενδιαφέρουσες ταινίες και σειρές, ενώ κάνετε μπάνιο ή ετοιμάζεστε για δουλειά. Οι έξυπνοι καθρέφτες δεν είναι μόνο πρακτικοί, αλλά και αισθητικοί, επειδή έχουν μοντέρνο σχεδιασμό και κομψά φινιρίσματα, γεγονός που τους κάνει να ταιριάζουν σε μοντέρνους και μινιμαλιστικούς εσωτερικούς χώρους, ανεξάρτητα από τον σκοπό και τη διακόσμηση του δωματίου.

Επιπλέον. στις λειτουργίες που περιγράφονταιοι σύγχρονοι έξυπνοι καθρέφτες προσφέρουν επίσης πολλές άλλες πρόσθετες λειτουργίες, όπως προσαρμογή του ανοιχτού χρώματος στις ανάγκες σας ή ενσωματωμένο σύστημα θέρμανσης που αποτρέπει την ομίχλη και σας επιτρέπει να φωτίζετε τόσο το μπάνιο όσο και άλλα δωμάτια. Αξίζει να δώσετε προσοχή σε τεχνικές πτυχές, όπως η παροχή ρεύματος και η σύνδεση, κατά την επιλογή του σωστού έξυπνου καθρέφτη. Για καθρέφτες που λειτουργούν με συνεχές ρεύμα, απαιτούνται κατάλληλες πηγές τροφοδοσίας και χώρος για καλώδια, ενώ για καθρέφτες που λειτουργούν με μπαταρία, πρέπει να δοθεί προσοχή στην ισχύ της μπαταρίας. Η τοποθέτηση του καθρέφτη απαιτεί επίσης προσοχή γιατί πρέπει να ρυθμιστεί σωστά στο πάχος και την απόσταση από τον τοίχο. Όταν χρησιμοποιείτε έναν έξυπνο καθρέφτη στην τραπεζαρία, το υπνοδωμάτιο ή το μπάνιο, το χρώμα και το χρώμα του εκπεμπόμενου φωτός είναι ένας σημαντικός παράγοντας.

Μοντέρνοι καθρέφτες για το σπίτι σας; Θα βρείτε τα καλύτερα στο Artforma

Το Artforma είναι ένα πολωνικό ηλεκτρονικό κατάστημα που προσφέρει διακοσμητικούς καθρέφτες υψηλής ποιότητας με οπίσθιο φωτισμό LED, οι οποίοι θα είναι τέλειοι για κάθε εσωτερικό χώρο, ανεξάρτητα από τη λειτουργία του . Η προσφορά μας περιλαμβάνει καθρέφτες μεμονωμένα επιλεγμένων μεγεθών, σχημάτων και λειτουργιών, τους οποίους σίγουρα θα προσαρμόσετε στο σπίτι σας. Όλα τα προϊόντα που προσφέρουμε είναι υψηλής ποιότητας, κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας και χαρακτηρίζονται από υψηλή λειτουργικότητα. Κάθε καθρέφτης μας είναι επίσης εξοπλισμένος με έναν βολικό διακόπτη που σας επιτρέπει να ανάβετε και να απενεργοποιείτε εύκολα τον φωτισμό. Επομένως, εάν είστε λάτρης των σύγχρονων, άνετων λύσεων, οι καθρέφτες μας είναι η τέλεια λύση για εσάς.

Καθρέπτες ανά σχήμα

Καθρέπτες ανά είδος

Καθρέπτες ανά δωμάτιο

Δείτε τις κριτικές μας στο  

Δείτε περισσότερα