Προσφορά -10% με κωδικό 10promo
hello@artforma.com
Γράψτε μας ένα mail
Ας μιλήσουμε μέσω του Messenger
Ας μιλήσουμε μέσω του Whats app
Καλάθι 0.00 € € 0
Επαληθευμένος πωλητής
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Καθρέφτες LED για την ντουλάπα

268
Φιλτράρισμα
τύπος δωματίου - Clara ✖
τύπος δωματίου - Αίθουσα ✖
τύπος δωματίου - Σαλόνι ✖
τύπος δωματίου - Τραπεζαρία ✖
Σχήμα καθρέφτη - Στρόγγυλοι ✖
Σχήμα καθρέφτη - Ορθογώνιοι ✖
Σχήμα καθρέφτη - Στρογγυλεμένοι ✖
Σχήμα καθρέφτη - Οβάλ ✖
Σχήμα καθρέφτη - Κανονικοί ✖
Συλλογή - AmbientLine ✖
Συλλογή - PremiumLine ✖
Συλλογή - FrameLine ✖
Συλλογή - Decor ✖
Συλλογή - WoodenFrame ✖
Συλλογή - Έγχρωμος ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός γύρω από τον καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός πάνω και κάτω από τον καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Πλευρικός φωτισμός του καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός πάνω από τον καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός πάνω και στις πλευρές του καθρέφτη ✖
Προσανατολισμός καθρέφτη - Οριζόντια ✖
Προσανατολισμός καθρέφτη - Κάθετα ✖
Σειρά - Google ✖
Σειρά - Samsung ✖
Σειρά - Apple ✖

Εμφανίζονται 45 από 268 προϊόντα

Καθρέπτες ρούχων

Οι καθρέφτες ρούχων αποτελούν σημαντικό στοιχείο του εξοπλισμού οποιουδήποτε δωματίου που χρησιμοποιείται για την αποθήκευση ρούχων. Εξυπηρετούν όχι μόνο μια πρακτική αλλά και μια αισθητική λειτουργία. Υπάρχουν πολλοί τύποι καθρεφτών γκαρνταρόμπας, όπως καθρέφτες δαπέδου, κρεμαστοί καθρέφτες πόρτας, όρθιοι καθρέφτες και πολλά άλλα. Καθένα από αυτά έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του και η επιλογή εξαρτάται από τις προτιμήσεις και τις ανάγκες ενός συγκεκριμένου χρήστη.

Οι καθρέφτες δαπέδου είναι ιδανικοί για ντουλάπες που δεν έχουν ελεύθερο χώρο στους τοίχους ή τις πόρτες. Δεν είναι μόνο πρακτικά, αλλά και ένα ενδιαφέρον διακοσμητικό στοιχείο. Οι καθρέφτες δαπέδου είναι συνήθως μεγάλοι, γεγονός που σας επιτρέπει να βλέπετε προσεκτικά το ντύσιμό σας από κάθε πλευρά. Οι καθρέπτες βεστιάριο που κρέμονται στις πόρτες είναι τέλειοι για ντουλάπες όπου δεν υπάρχει πολύς χώρος. Είναι εύκολο να συναρμολογηθούν και να αποσυναρμολογηθούν, γεγονός που τους επιτρέπει να μετακινούνται εύκολα από το ένα μέρος στο άλλο. Αυτοί οι καθρέφτες είναι επίσης διαθέσιμοι σε διάφορα σχήματα και μεγέθη, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε τον καθρέφτη που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Ένας άλλος τύπος καθρέφτη γκαρνταρόμπας είναι οι κάθετοι, όρθιοι καθρέφτες. Οι επιδαπέδιοι καθρέφτες είναι ιδανικοί για γκαρνταρόμπα όπου θέλουμε να μπορούμε να βλέπουμε τα ρούχα μας από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Συνήθως διατίθενται σε μεγαλύτερα μεγέθη, κάτι που σας επιτρέπει να ελέγξετε προσεκτικά το ντύσιμό σας. Οι όρθιοι καθρέφτες μετακινούνται επίσης εύκολα από το ένα μέρος στο άλλο, γεγονός που επιτρέπει την ευέλικτη χρήση.

Καθρέφτης ντουλάπας - τι πρέπει να προσέχετε όταν ψωνίζετε;

Όταν επιλέγετε ένανκαθρέπτη ντουλάπας, θα πρέπει να λάβετε υπόψη πολλούς παράγοντες. Το πιο σημαντικό από αυτά είναι το μέγεθος και το σχήμα του καθρέφτη. Αξίζει να επιλέξετε μεγαλύτερα μεγέθη για να μπορείτε να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στη σιλουέτα σας από κάθε πλευρά. Το σχήμα του καθρέφτη θα πρέπει επίσης να προσαρμόζεται στον χώρο της γκαρνταρόμπας όπου θα βρίσκεται. Επομένως, δεν μπορεί να είναι πολύ μεγάλο ή πολύ μικρό για να κάνει τη χρήση του άνετη και πρακτική.

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας όταν επιλέγετε έναν καθρέφτη ντουλάπας είναι το στυλ και το υλικό του. Οι καθρέφτες μπορούν να κατασκευαστούν από διάφορα υλικά όπως ξύλο, μέταλλο, γυαλί ή πλαστικό. Αξίζει να επιλέξετε ένα υλικό που θα ταιριάζει με το στυλ της ντουλάπας και άλλα στοιχεία του εξοπλισμού. Οι καθρέφτες μπορούν να έχουν διαφορετικά στυλ - από μοντέρνο έως κλασικό. Η επιλογή του στυλ εξαρτάται από τις προτιμήσεις του χρήστη και το στυλ του υπόλοιπου δωματίου. Μια άλλη σημαντική πτυχή που πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε ένανκαθρέπτη ντουλάπαςείναι η λειτουργικότητά του. Οι καθρέφτες μπορούν να έχουν πρόσθετες λειτουργίες όπωςφωτισμός LED, ράφια, κρεμάστρες κοσμημάτων και πολλές άλλες. Αξίζει να επιλέξετε καθρέφτες που έχουν λειτουργίες που είναι χρήσιμες για εσάς και καλύπτουν τις ατομικές σας ανάγκες.

Ένας καθρέφτης εξοπλισμένος με φωτισμό LED είναι ένα παράδειγμα λειτουργικού καθρέφτη που μπορεί σας βοηθά να επιλέξετε το σωστό ντύσιμο για διάφορες περιστάσεις. Χάρη στο γεγονός ότι οι καθρέφτες έχουν ενσωματωμένα LED, μπορείτε να εξετάσετε προσεκτικά το στυλ σας σε φυσικό φως. Οι καθρέπτες LED με ράφια και κρεμάστρες κοσμημάτων σάς επιτρέπουν να αποθηκεύετε τα κοσμήματα με ασφάλεια και διευκολύνουν την τακτοποίηση της γκαρνταρόμπας σας.

Αξίζει επίσης να προσέχετε την ποιότητα του καθρέφτη. Οι καθρέφτες πρέπει να είναι κατασκευασμένοι από υλικά υψηλής ποιότητας για να είναι ανθεκτικοί στη φθορά και να εξυπηρετούν τον χρήστη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι επίσης σημαντικό οι καθρέφτες να καθαρίζονται εύκολα και να διατηρούνται καθαροί. Αυτές είναι όλες οι προτάσεις που θα βρείτε στον ιστότοπό μας.

Έξυπνος καθρέφτης γκαρνταρόμπας με οπίσθιο φωτισμό LED - κλασικό και μοντέρνο σε ένα;

Αν αναζητάτε πρακτικές και σύγχρονες λύσεις, αξίζει να σκεφτείτε να αγοράσετε έναν ορθογώνιο καθρέφτη με φωτισμό LED που είναι εξοπλισμένος με λειτουργίες έξυπνου σπιτιού. Χάρη σε αυτόν τον συνδυασμό κλασικού καθρέφτη με έξυπνη τεχνολογία, μπορείτε να απολαύσετε πολλές χρήσιμες και καινοτόμες λειτουργίες που θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη. Για παράδειγμα, ενώ επιλέγετε την γκαρνταρόμπα σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας σειρά ή να ακούσετε μουσική από υπηρεσίες ροής όπως το Spotify, το Apple Music ή το Tidal. Το να κάνεις πολλά διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο.

Καθρέπτες ντουλάπαςστην έξυπνη έκδοση - τόσο οριζόντιοι καθρέφτες όσο και κάθετοι καθρέφτες ισχυρή> – μια λύση με μοντέρνο σχεδιασμό και κομψό, ενδιαφέρον φινίρισμα. Είναι τέλεια για μινιμαλιστικούς και παραδοσιακούς εσωτερικούς χώρους, μπάνια και σαλόνια. Εξοπλισμένα με ατμοσφαιρικόφωτισμό LEDφωτίζουν διακριτικά το δωμάτιο και σε μικρά μπάνια σας επιτρέπουν να εξοικονομήσετε χώρο, κάτι που σίγουρα λείπει από τα μικρά δωμάτια.

Έξυπνοι καθρέφτες για ντύσιμο Τα δωμάτια είναι μια λύση που όχι μόνο εκπληρώνει μια πρακτική λειτουργία, αλλά εισάγει επίσης έναν μοντέρνο, κομψό σχεδιασμό στο δωμάτιο. Η καθολικότητά τους τα κάνει να ταιριάζουν τέλεια τόσο σε μινιμαλιστικά όσο και σε παραδοσιακά δωμάτια και χάρη στην ευελιξία τους θα λειτουργούν καλά σχεδόν σε κάθε δωμάτιο.

καθρέφτης ντουλάπας στην έξυπνη έκδοση εξοπλισμένη με Ο φωτισμός LEDδεν είναι μόνο ένα εντυπωσιακό καθημερινό αξεσουάρ, αλλά και μια ανεπαίσθητη πηγή φωτός που δημιουργεί μια ατμοσφαιρική ατμόσφαιρα. Αυτό το καθιστά ιδανική λύση εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο εσωτερικό σας. Χάρη στη χρήση καθρέφτη με φωτισμό LED, το δωμάτιο γίνεται επίσης πιο ευρύχωρο και ταυτόχρονα σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την ένταση του φωτός και το χρώμα.

Τα οφέλη από τη χρήση έξυπνων καθρεπτών είναι πολύ περισσότερα από απλά. λειτουργικότητά τους. Τα μοντέλα που διατίθενται στην αγορά έχουν πολλές πρόσθετες λειτουργίες, όπως ρύθμιση της θερμοκρασίας του καθρέφτη, που αποτρέπει το θάμπωμα ή θέρμανση, που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο το χειμώνα.

Μπορείτε να βρείτε μοντέρνους καθρέφτες γκαρνταρόμπας. στο Artforma

Εάν ψάχνετε για καινοτόμους καθρέφτες για την γκαρνταρόμπα σας, το Artforma είναι ένα κατάστημα που θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας. Η προσφορά μας περιλαμβάνει πολλούς διακοσμητικούς καθρέφτες με φωτισμό LED, οι οποίοι είναι κατασκευασμένοι από υλικά υψηλής ποιότητας. Χάρη σε αυτό, δεν είναι μόνο κομψά, αλλά και ανθεκτικά και λειτουργικά. Στο κατάστημά μας, προσφέρουμε καθρέφτες διαφόρων μεγεθών και σχημάτων, που σας επιτρέπουν να τους ταιριάξετε τέλεια με το εσωτερικό σας και να προσθέσετε ένα μοντέρνο στυλ σε αυτό. Κάθε καθρέφτης είναι εξοπλισμένος με διακόπτη στροφέα, καθιστώντας εύκολη τη χρήση του φωτισμού. Αν λοιπόν αναζητάτε πρακτικές και μοντέρνες λύσεις για το σπίτι σας, φροντίστε να ελέγξετε την προσφορά μας.

Καθρέπτες ανά σχήμα

Καθρέπτες ανά είδος

Καθρέπτες ανά δωμάτιο

Δείτε τις κριτικές μας στο  

Δείτε περισσότερα