Σε εξέλιξη εργασίες συντήρησης - ζητάμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία.
hello@artforma.com
Γράψτε μας ένα mail
Ας μιλήσουμε μέσω του Messenger
Ας μιλήσουμε μέσω του Whats app
Καλάθι 0.00 € € 0
Επαληθευμένος πωλητής
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Jadalnia

105
Φιλτράρισμα
τύπος δωματίου - Clara ✖
τύπος δωματίου - Αίθουσα ✖
τύπος δωματίου - Σαλόνι ✖
τύπος δωματίου - Τραπεζαρία ✖
Σχήμα καθρέφτη - Στρόγγυλοι ✖
Σχήμα καθρέφτη - Ορθογώνιοι ✖
Σχήμα καθρέφτη - Οβάλ ✖
Σχήμα καθρέφτη - Κανονικοί ✖
Συλλογή - Decor ✖
Συλλογή - Έγχρωμος ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός γύρω από τον καθρέφτη ✖
Προσανατολισμός καθρέφτη - Οριζόντια ✖
Προσανατολισμός καθρέφτη - Κάθετα ✖

Εμφανίζονται 45 από 105 προϊόντα

Καθρέπτες για την τραπεζαρία

Η τραπεζαρία είναι ένα μέρος όπου περνάμε χρόνο, όχι μόνο τρώγοντας γεύματα, αλλά και συναντάμε οικογένεια και φίλους. Επομένως, αξίζει να βεβαιωθείτε ότι φαίνεται ευχάριστο και αισθητικό. Πολλοί άνθρωποι εστιάζουν στην επιλογή του τραπεζιού και των καρεκλών, ξεχνώντας άλλα σχεδιαστικά στοιχεία που μπορούν επίσης να επηρεάσουν την ατμόσφαιρα στην τραπεζαρία.

Ένα από αυτά τα στοιχεία μπορεί να είναι ένας καθρέφτης τραπεζαρίας >. Είναι ένα διακοσμητικό στοιχείο που εκτός από την πρακτική του χρήση, δηλαδή αντανάκλαση εικόνας, μπορεί να έχει και διακοσμητική λειτουργία. Ένας καθρέφτης μπορεί να αλλάξει διακριτικά αλλά αποτελεσματικά τον χαρακτήρα της τραπεζαρίας. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να δημιουργήσετε την εντύπωση ενός μεγαλύτερου χώρου και να επισημάνετε επιλεγμένα σχεδιαστικά στοιχεία.

Το να κρεμάσετε έναν καθρέφτη στην τραπεζαρία έχει πολλά πλεονεκτήματα. Πρώτα απ 'όλα, μεγεθύνει οπτικά τον χώρο. Χάρη στην αντανάκλαση του περιβάλλοντος χώρου, η τραπεζαρία φαίνεται μεγαλύτερη και πιο ευρύχωρη. Δεύτερον, ο καθρέφτης διαχέει όμορφα το φως, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο δωμάτιο. Τρίτον, ένας καθρέφτης μπορεί να αναδείξει επιλεγμένα σχεδιαστικά στοιχεία, π.χ. διακοσμητική ταπετσαρία, ένα κρυστάλλινο φωτιστικό ή όμορφα βάζα γεμάτα λουλούδια. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικούς τύπους καθρεφτών που θα ταιριάζουν στο στυλ του εσωτερικού σας. Μπορείτε να επιλέξετε κλασικά μοντέλα με κορνίζες που θα ταιριάζουν σε παραδοσιακές τραπεζαρίες ή πιο μοντέρνους, μινιμαλιστικούς καθρέφτες που θα ταιριάζουν απόλυτα με τα μοντέρνα έπιπλα. Οι καθρέπτες LED είναι επίσης μια εξαιρετική ιδέα, καθώς όχι μόνο θα διαφοροποιήσουν το χώρο, αλλά θα είναι επίσης μια πρόσθετη πηγή φωτός.

Καθρέπτες για την τραπεζαρία δωμάτιο - πώς να διαφοροποιήσετε μοναδικά τον χώρο

Οι καθρέφτες είναι ένα σημαντικό διακοσμητικό στοιχείο στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Η λειτουργικότητά τους ξεπερνά την ανάκλαση εικόνων και εξυπηρετεί τρεις κύριους σκοπούς: τη βελτίωση του φωτισμού των δωματίων και την οπτική μεγέθυνσή τους. Οι καθρέφτες είναι επίσης ένα διακοσμητικό στοιχείο που επηρεάζει τον χαρακτήρα ολόκληρου του εσωτερικού. Λόγω του γεγονότος ότι οι καθρέφτες αντανακλούν το φως, μπορούν να αποτελέσουν εξαιρετική λύση σε σκοτεινά δωμάτια όπου υπάρχει έλλειψη φυσικού φωτός. Επί του παρόντος, οι κατασκευαστές καθρεφτών, εκτός από τη λειτουργικότητα, εστιάζουν και στην αισθητική και διακοσμητικότητά τους. Οι διακοσμητικοί καθρέφτεςδιατίθενται σε διάφορα πλάτη και σχήματα, ώστε να μπορούν να ταιριάζουν τέλεια με διάφορες εσωτερικές διαρρυθμίσεις. Ως εκ τούτου, μπορούν να είναι ένα όμορφο διακοσμητικό στοιχείο που θα δώσει χαρακτήρα σε ολόκληρο το εσωτερικό.

Η τραπεζαρία είναι ένα δωμάτιο όπου, εκτός από έπιπλα, αξίζει να τοποθετήσετε και διακοσμητικά στοιχεία - θα το συμπληρώσουν σχεδιάσει και τονίσει το στυλ του. Ένα από αυτά τα στοιχεία μπορεί να είναι ο προαναφερθείς καθρέφτης της τραπεζαρίας, ο οποίος μπορεί να ταιριάζει τέλεια στην εσωτερική διακόσμηση. Έναςκαθρέφτης στην τραπεζαρίαόχι μόνο θα διευρύνει οπτικά τον χώρο, αλλά και θα τον ζωντανέψει με φως, εισάγοντας μια θετική ατμόσφαιρα σε αυτόν. Στις μέρες μας, οι καθρέφτες δεν αποτελούν μόνο πρακτικό στοιχείο εξοπλισμού, αλλά έχουν και διακοσμητική λειτουργία και μπορούν να γίνουν το κεντρικό οπτικό σημείο της τραπεζαρίας. Το κατάστημά μας προσφέρει διάφορους τύπους και σχήματα καθρέφτες, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ και τον χαρακτήρα του εσωτερικού.

Όταν επιλέγουμε έναν καθρέφτη για την τραπεζαρία , είναι σημαντικό να ταιριάζει το σχήμα, η μορφή και το χρώμα του πλαισίου με το στυλ και τα χρώματα του εσωτερικού. Οι καθρέπτες τραπεζαρίαςμπορούν να έχουν διαφορετικά χρώματα και διακοσμητικά μοτίβα στις επιφάνειες, καθώς και διαφορετικά σχήματα, όπως πολύπλευρους, που αντανακλούν το φως από διαφορετικές γωνίες και εμπλουτίζουν τον χώρο με νέα οπτικά εφέ. Ένα τέλειο μέρος για να κρεμάσετε έναν καθρέφτη είναι ο χώρος πάνω από τον μπουφέ ή τον μπουφέ, που βρίσκεται κοντά στο τραπέζι. Οι καθρέφτες που τοποθετούνται πάνω από τα έπιπλα θα διακοσμήσουν τέλεια τους άδειους τοίχους και θα προσθέσουν έναν κομψό χαρακτήρα στο δωμάτιο. Θυμηθείτε ότι ο καθρέφτης είναι ένα διακοσμητικό στοιχείο που μπορεί να κάνει σημαντικά το εσωτερικό της τραπεζαρίας πιο ελκυστικό και να προσθέσει ένα μοναδικό στυλ.

Φωτιζόμενος καθρέφτης για την τραπεζαρία - τι αξίζει να ελέγχετε όταν ψωνίζετε;

Όταν επιλέγετε έναν φωτιζόμενο καθρέφτη για την τραπεζαρία, σημασία δεν έχει μόνο η αισθητική του, αλλά και η ποιότητά του. Είναι απαραίτητο να δώσετε προσοχή στα υλικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή για να διασφαλίσετε ότι ο καθρέφτης της τραπεζαρίας δεν σπάει μετά από σύντομο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, είναι σημαντικό ο καθρέφτης να είναι λειτουργικός και να εκπληρώνει τη λειτουργία του τόσο ως πρακτικό όσο και ως διακοσμητικό στοιχείο.

Κατά την επιλογή ενός μοντέλου, αξίζει να δίνετε προσοχή σε βασικές τεχνικές παραμέτρους, όπως τύπου είναικαθρέφτης τραπεζαρίας, τι είδους LED χρησιμοποιούνται και ποια είναι η κατανάλωση ρεύματος, δηλαδή η ποσότητα ενέργειας που χρησιμοποιείται για φωτισμό, εκφρασμένη σε watt. Είναι επίσης σημαντικό να προσέχετε το χρώμα και την απόχρωση του φωτός, γιατί το σωστό φως μπορεί να επηρεάσει την ατμόσφαιρα στην τραπεζαρία. Για παράδειγμα, εάν προτιμάτε ζεστές αποχρώσεις φωτός, θα πρέπει να επιλέξετε έναν καθρέφτη με τέτοιο φωτισμό.

Όταν επιλέγετε έναν κατάλληλο φωτιζόμενο καθρέφτη για την τραπεζαρία, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή. σε τεχνικές πτυχές, όπως η μέθοδος τροφοδοσίας και σύνδεσης . Για καθρέφτες με τροφοδοσία DC, βεβαιωθείτε ότι έχετε πρόσβαση σε κατάλληλη πηγή τροφοδοσίας και έχετε χώρο για καλώδια μεταγωγής. Αν αποφασίσουμε για έναν καθρέφτη με μπαταρία, θα πρέπει να λάβουμε υπόψη την ισχύ τους, η οποία είναι καθοριστική για τη σωστή λειτουργία του καθρέφτη. Η εγκατάσταση του καθρέφτη απαιτεί επίσης προσοχή - θα πρέπει να προσαρμοστεί στο πάχος και την απόσταση από τον τοίχο. Το χρώμα και το χρώμα του φωτός που εκπέμπεται από τον καθρέφτη στην τραπεζαρία είναι επίσης σημαντικά για την άνεσή μας στη χρήση.

Όταν επιλέγουμε ένανκαθρέφτη για την τραπεζαρία, αξίζει επίσης να θυμάστε την προσαρμογή του σχήματος και των διαστάσεων του στο δωμάτιο και το στυλ διάταξης. Ένας καθρέφτης μπορεί να είναι όχι μόνο ένα πρακτικό στοιχείο, αλλά μπορεί επίσης να είναι μια όμορφη διακόσμηση και να συμπληρώνει το χώρο. Εάν τοποθετήσετε έναν καθρέφτη στην τραπεζαρία, θα πρέπει επίσης να προσέξετε τις διαστάσεις και το σχήμα του ώστε να ταιριάζει απόλυτα στη διάταξη και να εκπληρώνει τις λειτουργικές και αισθητικές του λειτουργίες.

Καθρέπτες για την κρεβατοκάμαρα. - το καλύτερο στο Artforma

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Artforma προσφέρει μοναδικούς, διακοσμητικούς καθρέπτες για την τραπεζαρία, οι οποίοι είναι εξοπλισμένοι με υψηλής ποιότητας, λειτουργικούς Οπίσθιος φωτισμός LED. Οι καθρέφτες που προσφέρουμε διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και σχήματα. Μπορείτε να τα ταιριάξετε με επιτυχία στην τραπεζαρία σας, η οποία σίγουρα θα αποκτήσει επιπλέον χαρακτήρα και θαλπωρή. Όλα τα μοντέλα που διατίθενται από εμάς είναι υψηλής ποιότητας και είναι εξαιρετικά λειτουργικά. Είναι εξοπλισμένα με έναν βολικό διακόπτη που σας επιτρέπει να ανάβετε και να απενεργοποιείτε εύκολα τον φωτισμό. Είναι οι σύγχρονες λύσεις αυτό που αναζητάτε; Οι καθρέφτες μας σίγουρα θα ικανοποιήσουν όλες τις προσδοκίες σας.

Καθρέπτες ανά σχήμα

Καθρέπτες ανά είδος

Καθρέπτες ανά δωμάτιο

Δείτε τις κριτικές μας στο  

Δείτε περισσότερα