Προσφορά -10% με κωδικό 10promo
hello@artforma.com
Γράψτε μας ένα mail
Ας μιλήσουμε μέσω του Messenger
Ας μιλήσουμε μέσω του Whats app
Καλάθι 0.00 € € 0
Επαληθευμένος πωλητής
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Καθρέπτες σε χρυσό πλαίσιο LED

23
Φιλτράρισμα
τύπος δωματίου - Clara ✖
Σχήμα καθρέφτη - Ορθογώνιοι ✖
Συλλογή - PremiumLine ✖
Συλλογή - Decor ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός γύρω από τον καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός πάνω και κάτω από τον καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Πλευρικός φωτισμός του καθρέφτη ✖
Σύστημα φωτισμού LED - Φωτισμός πάνω από τον καθρέφτη ✖
Προσανατολισμός καθρέφτη - Οριζόντια ✖

Εμφανίζονται 23 από 23 προϊόντα

Καθρέπτες σε χρυσό σκελετό

Οι καθρέφτες σε χρυσό σκελετό είναι η διακόσμηση κάθε καλοδιακοσμημένου καθιστικού δωμάτιο ή αίθουσα. Οι διακοσμητικοί καθρέφτες με χρυσό πλαίσιο μπορούν να είναι το κύριο στοιχείο του σχεδιασμού του δωματίου ή να είναι ένα κομψό συμπλήρωμα σε άλλο εξοπλισμό μπάνιου. Χάρη στις αποχρώσεις του χρυσού, το διαμέρισμά σας θα αποκτήσει λίγη διακριτική λάμψη, θα γίνει πιο εκλεπτυσμένο και θα σας δώσει μια αίσθηση πολυτέλειας.

Το χρυσό είναι ένα παγκόσμιο χρώμα - θα το βρείτε σε στοιχεία φινιρίσματος επίπλων, φωτιστικά. για το δωμάτιο και το διάδρομο, καθώς και μεταξύ των λεπτομερειών. στους τοίχους του δωματίου ανάπαυσης. Το χρυσό χρώμα συνδέεται με τον πλούτο, και ταυτόχρονα αναφέρεται στον ήλιο και την ενέργεια που μας παρέχει. Μεγάλοι καθρέφτες με χρυσό πλαίσιο θα λειτουργούν καλά όπου χρειάζονται ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, σε μικρούς χώρους και χώρους που απαιτούν οπτική μεγέθυνση. Αξίζει να τα κρεμάσετε πάνω από τον καναπέ του σαλονιού, να τα χρησιμοποιήσετε στο χολ απέναντι από το ράφι ή να τα τοποθετήσετε κλασικά - πάνω από τον νιπτήρα στο μπάνιο.

Κομψοί καθρέπτες - χρυσός. πλαίσιο στο μπάνιο και στο χολ

Οι καθρέφτες μπάνιου με χρυσό σκελετό μπορούν να γίνουν η βάση για να δημιουργήσετε μια μοναδική διάταξη στο μπάνιο σας. Οι Καθρέπτες με χρυσό πλαίσιο - φωτιζόμενοι, με ένα σύνολο πρόσθετων λειτουργιών που κάνουν την ανάπαυση μετά από μια έντονη μέρα πιο ευχάριστη, είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση για όσους ονειρεύονται ένα μοντέρνο και λειτουργικό διαμέρισμα. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε κοντά στην καμπίνα ντους ή να τα χρησιμοποιήσετε στον κεντρικό τοίχο κοντά στην πόρτα της εισόδου του σπιτιού σας.

Οι καθρέφτες LED σε χρυσό πλαίσιο μπορούν να συνδυαστούν με επιτυχία με διάφορα χρώματα. και μοτίβα. Φαίνονται τέλεια σε συνδυασμό με γήινα χρώματα, αποχρώσεις του μπεζ, του καφέ, του μαύρου και του λευκού. Ταυτόχρονα, ο χρυσός φαίνεται πρωτότυπος ανάμεσα στα έπιπλα βιομηχανικού στυλ. Μπορεί να συνδυαστεί με μάρμαρο, πέτρα ή μπετόν. Είναι ένα τέλειο υλικό για ένα μπάνιο οποιουδήποτε μεγέθους - ταιριάζει με έναν μικρό νιπτήρα και χρυσά εξαρτήματα, καθώς και με ένα εξαιρετικά διακοσμητικό σχέδιο πλακιδίων στον διπλανό τοίχο.

Καθρέφτης μπάνιου - χρυσός σκελετός για κάθε προϋπολογισμό

Καθρέπτες μπάνιου σε χρυσό πλαίσιο είναι ένα διαρκώς μοντέρνο στοιχείο ενός καλοσχεδιασμένου μπάνιου, ανεξάρτητα από το αν μένετε σε πολυκατοικία, πολυκατοικία ή μονοκατοικία. Οι καθρέφτες με χρυσό πλαίσιο μπορούν να εμφανιστούν σε ένα δωμάτιο γεμάτο μινιμαλισμό - συμπληρώνουν έπιπλα σκανδιναβικού στυλ, λείες ματ προσόψεις ντουλαπιών ή έναν σατέν τοίχο στο χολ. Οι χρυσές λεπτομέρειες φαίνονται ενδιαφέρουσες μαζί με εξοπλισμό από φυσικό ξύλο. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε έναν καθρέφτη με φαρδύ, πλούσια διακοσμημένο πλαίσιο, που θα είναι το κύριο διακοσμητικό μοτίβο σε ένα δεδομένο δωμάτιο.

Δείτε τις κριτικές μας στο  

Δείτε περισσότερα